- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #7.481
inş işniz çabucak halledilirde sende biran önce başlarsın tedavye ve bebişin göbüşüne konar canım
İnşallah canım Allah razı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş işniz çabucak halledilirde sende biran önce başlarsın tedavye ve bebişin göbüşüne konar canım
nerde bu 2009 un güzel ve zarif gelinleri
Ayyy tatlım benim bu ne güzel iltifat böyleO senin güzelliğin zarifliğin canım
Nasılsın?
![]()
çirkin bayan yoktur tatlım hepimiz güzeliz. iyiyim canım saol sen nasılsın
günaydın kızlar herkese hayırlı bayramlar. benim salı günü kanamam oldu bebeğimin erken gelme olasılığı var dua edin zamanında gelsin kızlar doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne verdi
ay canım benim inşallah zamanında gelir bebeğin de erkenden gelmez.dua edicem senin için .Allaha emanet ol canım benim.hayırlı bayramlar herkese bu arada
İyi diyelim öyle olsun sen nasılsın canım.Hadi hayırlısı umarım kazanırsınnasılsınız arkadaşlar ben bildiğiniz gibiyim hala evdeyim tekrar işe giresim de pek yok açıkçası.ziraat bankası sınavlarına giricem ama.dilerim hepiniz ve bebişleri olanların da bebişleri iyidir.
günaydın kızlar herkese hayırlı bayramlar. benim salı günü kanamam oldu bebeğimin erken gelme olasılığı var dua edin zamanında gelsin kızlar doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne verdi
İyi diyelim öyle olsun sen nasılsın canım.Hadi hayırlısı umarım kazanırsın
Günaydın canım inşallah bir sorun yoktur, vaktinde gelir bebeğinçok geçmiş olsun
![]()
Canım dikkat et kendine inşallah iyi sonuç alırsın Allah yardımcın olsunçok saol canım benim şuan için bişey yok ama çok ağrım var böbreğimde büyüme varmış o yüzden ağrı çekiyorum doktorum tebir amaçlı erken doğum olmasın diye iğne verdi onları vurduruyorum .
herkese merhaba
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa
bu ayın 24.de kısmet olursa sınavım var dualarınızı bekliyorum ziraat bankası servis görevlsii bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede atanırım![]()
Canım dikkat et kendine inşallah iyi sonuç alırsın Allah yardımcın olsun
Nerelerdesin canım sen yaUnuttun toopiği bizleri
Nasılsın iyisindir umarım.Ayy maşllh negüzel 2. ci geliyor darısıda bana ve olmayanlara inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canım
Abisi napıyor iyimi
Oda küçük daha ya canım benim Allah bağışlasın
Sınavında hayırlı güzel geçer umarım başarılar canım
![]()
slm 2009 gelinleri nasılsınız
Selam KızlarrBende Mart 2009 Geliniydimm
Şimdi 6 aylık ela adında bi kızım var
Aramızda isteyen bekleyen varsa allahım nasip etsin
melike_ecesuu merhaba
ben 2011 temmuz annelerinden tanıyorum seni doğumdan sonra buraya hiç uğramaz olmuştum desem yeridir, topiğini şimdi gördüm ve hamileymişsin canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oğlun nasıl, benim kızım elasu'm tam bir cadı, elayı büyütmeden bi tane daha çocuk gözümde çok büyüyor, sizin ikinci planlımıydı?
slm 2009 gelinleri nasılsınız
Selam KızlarrBende Mart 2009 Geliniydimm
Şimdi 6 aylık ela adında bi kızım var
Aramızda isteyen bekleyen varsa allahım nasip etsin
A.s canım hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasındarısıda bana ve olmayanlara inşallah
.Bende kasım geliniyim
![]()