• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhabaaa..:42: bende 2009 mayıs gelinlerindenim 2011 de annelerinden oldum :)
selam vermek istedim görünce,güzel paylaşımlar dileğiyle..
Merhaba Allah mesut etsin:16:Allah bağışlasın teşekkürler bekleriz:16::3:
kızım 1 yaşında...Geçen yıl 1 martta doğdu canım.
Maşallah Allah bağışlasın canım tatlı kızını:16::emir_bebek::nazar:
herkese merhaba bende 2010 gelınıyım :)
ilk ay hamıle kalınca 18 aylık bır kızım var nrmal olark :)
topik hosuma gıttı esımın hareketlerı cok deıstı ozellıkle bu son aylarda sızlerdedee degısımler oldumu ?

Merhaba Allah mesut etsin ve Allah bağışlasın:16::nazar::emir_bebek:Canım evliliğin bazı dönemlerinde olabilir değişti derken neler yapıyor.İnşallah hatasını anlar ve eskisi gibi olur çok takma.Evlenince aşk heyecan yerine sevgi sadakat saygı alıyor canım:34::16:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :34:
bende eski muhabbetlerimiz yok topiğimize artık eskileden kimse girmiyor diyordum :26:
kalabalık olmaya başlamışız yine ne güzel

baharcım bebiş nasıl bebiş :16:
o zorlu bebiş beklentisi olan süreçten sonra nasılda sürpriz oldu sana :nazar:
mucize resmen yaa :emir_bebek:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :34:
bende eski muhabbetlerimiz yok topiğimize artık eskileden kimse girmiyor diyordum :26:
kalabalık olmaya başlamışız yine ne güzel

baharcım bebiş nasıl bebiş :16:
o zorlu bebiş beklentisi olan süreçten sonra nasılda sürpriz oldu sana :nazar:
mucize resmen yaa :emir_bebek:

Merhaba canım:16:Bebiş iyi 40 ı çıktı şükür:nazar: mevlüdü vardı geçen hafta cumartesi:emir_bebek:Yani canım hiç sorma Allah'ın mucizesi iyiki var şükürler olsun:16::nazar::emir_bebek:Sen nasılsın bebeğin nasıl?:16::emir_bebek:

Merhaba canım:16:Bebiş iyi 40 ı çıktı şükür:nazar: mevlüdü vardı geçen hafta cumartesi:emir_bebek:Yani canım hiç sorma Allah'ın mucizesi iyiki var şükürler olsun:16::nazar::emir_bebek:Sen nasılsın bebeğin nasıl?:16::emir_bebek:

maşallah bebişine canım hayata tutundu çok şükür :nazar::nazar:
Rabbim uzun ömürler versin :16:
iyiyiz bizde koşturmaca devam oğluşum 2,5 yaşında oldu teyzesi :nazar::nazar:
artık arkadaşlık ediyor bana :16:
Rabbim korusun onları :nazar:

kızlar merhaba yeni arkadaşlarımız katılmış herkes hoşgeldi .yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım 31.05.2009 düğün tarihim henüz anne değilim bu yaz düşüneceğiz artık.geçen ay kistim olduğunu öğrendim şu an onun tedavisi sürüyor kist geçince inşallah nasip olur bana da anne olmak.bu kadar yıl ertelediğim için biraz pişmanım açıkçası ama herşeyin hayırlısı.reglgecikmem oldu bi gittim 4 cm kist umarım bu ay yasmin onu eritiyordur

maşallah bebişine canım hayata tutundu çok şükür :nazar::nazar:
Rabbim uzun ömürler versin :16:
iyiyiz bizde koşturmaca devam oğluşum 2,5 yaşında oldu teyzesi :nazar::nazar:
artık arkadaşlık ediyor bana :16:
Rabbim korusun onları :nazar:
Evet canım Allah razı olsun :16:Senin prensede maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömür versin:16::nazar::emir_bebek:
kızlar merhaba yeni arkadaşlarımız katılmış herkes hoşgeldi .yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım 31.05.2009 düğün tarihim henüz anne değilim bu yaz düşüneceğiz artık.geçen ay kistim olduğunu öğrendim şu an onun tedavisi sürüyor kist geçince inşallah nasip olur bana da anne olmak.bu kadar yıl ertelediğim için biraz pişmanım açıkçası ama herşeyin hayırlısı.reglgecikmem oldu bi gittim 4 cm kist umarım bu ay yasmin onu eritiyordur

Merhaba canım:3:Hayırlısı olsun kistin geçer inşallah üzme kendini tedavini olursun,vakti gelince olur canım hayırlısı olsun sizin için:16::34::49:

merhaba canım...1 hafta var düğünlerimizin arasında..
benim 1 yaşında kızım var geçen yıl 1 martta doğru meleğim...
inşallah rabbim sana da verir bi bebiş...
kist olduğu için mi hamile kalmadın...Erteledik demişsin sanırım düşünmediniz.belki olurdu kız kist falan da varken.

merhaba canım...1 hafta var düğünlerimizin arasında..
benim 1 yaşında kızım var geçen yıl 1 martta doğru meleğim...
inşallah rabbim sana da verir bi bebiş...
kist olduğu için mi hamile kalmadın...Erteledik demişsin sanırım düşünmediniz.belki olurdu kız kist falan da varken.

biz düşünmedik canım kist olduğunu adetim geçince öğrendim ve o anda karar verdim ne kadar çok istediğime.dün doktora gittim adetimin 3.günüydü kistim erimiş çok şükür.1 ay yasmin kullandım kist erisin diye şimdi adetimin bitmesini bekliyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirim.etraftan 1 aylık bile 2-3 ay koruyabilir diyorlar bakalım kısmet artık.inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bana da bebişim.Allah bağışlasın kızını canım ne güzel 1 yaşına gelmiş bile

biz düşünmedik canım kist olduğunu adetim geçince öğrendim ve o anda karar verdim ne kadar çok istediğime.dün doktora gittim adetimin 3.günüydü kistim erimiş çok şükür.1 ay yasmin kullandım kist erisin diye şimdi adetimin bitmesini bekliyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirim.etraftan 1 aylık bile 2-3 ay koruyabilir diyorlar bakalım kısmet artık.inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bana da bebişim.Allah bağışlasın kızını canım ne güzel 1 yaşına gelmiş bile

teşekkür ederim canım...Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda evlat versin.

evet koruyabilir bunun için sabırlı olmalısın,bence tadını çıkart bebğin olduktan sonra hamile kalırım korkusu daha kötü
geçen ay adetim 10 gün gecikti kafayı yiyecektim:52:

teşekkür ederim canım...Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda evlat versin.

evet koruyabilir bunun için sabırlı olmalısın,bence tadını çıkart bebğin olduktan sonra hamile kalırım korkusu daha kötü
geçen ay adetim 10 gün gecikti kafayı yiyecektim:52:

1kutu bile koruyabilir demek :( Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese daha yolun başındayım.bir düşündüm de haklısın bebek yeniyken öyle bir durum zor olur gerçekten.:9:

merhaba kızlar naber nasılsınızzzz ben iki bebekle çok yoruluyorumm eskiden ne cok girerdim buraya simdi hiç zamanım olmuyo inanınki :52: :1:

merhaba bende 2009 temmuz gelinlerindenim.bebek yok malesef :( olsun diye uğraşıyoruz.bahar seni tebrik ederim çok büyük bi sürpriz olmuş sana.biraz takip ettim sonra yazmaya karar verdim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği.herkese slm bu arada :3:

merhaba kızlar naber nasılsınızzzz ben iki bebekle çok yoruluyorumm eskiden ne cok girerdim buraya simdi hiç zamanım olmuyo inanınki :52: :1:
Aaa doğum yaptınmı ikinciye ne zaman:44:Allah hayırlı etsin canım,öyle kolay değil tabiki.Benimde başımda prensesim var eskisi gibi giremiyorum.Bu arada haberin varmı bilmem benimde kızım oldu süpriz yumurtam:1::emir_bebek::nazar:2 aylık oldu teyzesi.Allah hepimizin evladını bağışlasın:nazar:İsteyen herkeze nasip etsin:16:
merhaba bende 2009 temmuz gelinlerindenim.bebek yok malesef :( olsun diye uğraşıyoruz.bahar seni tebrik ederim çok büyük bi sürpriz olmuş sana.biraz takip ettim sonra yazmaya karar verdim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği.herkese slm bu arada :3:

Hoşgeldin canım aramıza.A.s:3:Bursadanmıydı sen:44::16:Allah inşallah kısa sürede sizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bebişler.Teşekkür ederim canım,evet çok büyük süpriz oldu bizim için:16::1::emir_bebek:Allah nasip ettimi oluyor bir şekilde canım:34:Aminn inşallah:16:

a a a çok sevindim.sana soracağım çok şey var o zaman.hangi doktora gittin.nilüfer den bende :)

Tabiki canım sorabilirsin:1::34:Doktorum belirli uzun süreli olan bir doktorum olmadı.Benim gebeliğimi öğrenmem süpriz oldu zaten canım,sonrasında ise erken doğum yaptım böyle olunca tam sürekli gittiğim bir doktor olmadı.:31::49:Nilüfer tarafıda güzel yeni yerşelişim yerleri oralarda:10:

Tabiki canım sorabilirsin:1::34:Doktorum belirli uzun süreli olan bir doktorum olmadı.Benim gebeliğimi öğrenmem süpriz oldu zaten canım,sonrasında ise erken doğum yaptım böyle olunca tam sürekli gittiğim bir doktor olmadı.:31::49:Nilüfer tarafıda güzel yeni yerşelişim yerleri oralarda:10:

evet güzel nilüfer.seviyorum ben :) adet düzensizliği için tedevi gördün sanırım o zaman hangi dktora gittin ve hangi hastanede doğum yaptın?

Back