• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Kızlar adet düzensizliği ve pkodan dolayı gebe olduğumu farkedemişim 6 aylık gebe olduğumu öğrendim:49:.Ve erken doğum riski yaşıyorum doktorun demesine göre.Dualarınıza ihtiyacım var.Biz direk tüp bebek düşünürken böyle bir haberi almak mucize gibi geldi bize.Fark etmedinmi sorusuyla karşılaştım tabiki ama dediğim gibi söktürücü içtiğim halde bazen gelmezdi.Bende yine öyle durumlar olduğunu düşündüm.Şu an bebeğin sağ ve sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun iyi sabahlar...

canımmm çok sevindim gözün aydınnn hayırlısıyla zamanında alırsın bebişini kucağına inşş dualarım seninle .

Kızlar adet düzensizliği ve pkodan dolayı gebe olduğumu farkedemişim 6 aylık gebe olduğumu öğrendim:49:.Ve erken doğum riski yaşıyorum doktorun demesine göre.Dualarınıza ihtiyacım var.Biz direk tüp bebek düşünürken böyle bir haberi almak mucize gibi geldi bize.Fark etmedinmi sorusuyla karşılaştım tabiki ama dediğim gibi söktürücü içtiğim halde bazen gelmezdi.Bende yine öyle durumlar olduğunu düşündüm.Şu an bebeğin sağ ve sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun iyi sabahlar...

ayy baharcım çokk sevindimmmm :46:
hep istemişimdir seninde bu duyguyu yaşamanı
Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin
ikinizede bol bol sağlık versin Rabbim :49:

canım çok sevindim Allah gönlüne göre verdi bak mucize gibi geldi bebeğin ay çok duygulandım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar haber vereyim dedim.Ben geçen perşembe hastaneye kaldırıldım ve cuma günü erken doğum yaptım.Doktor hazırlıklı olun demişti.Doğumum normal oldu.Suni sancı verdiler.7 aylık doğdu kızım:nazar::emir_bebek:Küvezde kaldı bir kaç gün.Şimdi biraz daha iyiyiz:nazar:Geceleri nöbet başladı uykusuzluk ve yorgunluk var üzerimde normal olarak:18:Olsun kızım için herşey değer.Allah olmayanlarada nasip etsin öpüyorum hepinizi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler görüşmek üzere.Eskisi gibi giremiyorum.Kayınvaldemde bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun.Kızım uyurken haber vereyim dedim.Allah'a emanet olun:16::54:

Kızlar haber vereyim dedim.Ben geçen perşembe hastaneye kaldırıldım ve cuma günü erken doğum yaptım.Doktor hazırlıklı olun demişti.Doğumum normal oldu.Suni sancı verdiler.7 aylık doğdu kızım:nazar::emir_bebek:Küvezde kaldı bir kaç gün.Şimdi biraz daha iyiyiz:nazar:Geceleri nöbet başladı uykusuzluk ve yorgunluk var üzerimde normal olarak:18:Olsun kızım için herşey değer.Allah olmayanlarada nasip etsin öpüyorum hepinizi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler görüşmek üzere.Eskisi gibi giremiyorum.Kayınvaldemde bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun.Kızım uyurken haber vereyim dedim.Allah'a emanet olun:16::54:

ay canım benim Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah tebrik ederim.

Allahım sağlıklı ömür versin tatlım

Allah hayırlı evlatlar versin inşallah

bende yeni konu açtım 2009 gelinlerinin topiği yok sandım:ssz::ssz::ssz:

ama varmış olamaaaazzzzzz:47::47::47::47::47:

şaka biyana gerçekten yok sandım:37:

Allah hayırlı evlatlar versin inşallah

bende yeni konu açtım 2009 gelinlerinin topiği yok sandım:ssz::ssz::ssz:

ama varmış olamaaaazzzzzz:47::47::47::47::47:

şaka biyana gerçekten yok sandım:37:

Amin inşallah cümlemizinkine:16:Evet canım var ama eskisi gibi hareketli değil duruldu:1::18:Hoşgeldin aramıza:3:

Amin inşallah cümlemizinkine:16:Evet canım var ama eskisi gibi hareketli değil duruldu:1::18:Hoşgeldin aramıza:3:

teşekküe ederim ya forumda çok yeniyim hangi topiğe girsem bilemiyorum

zaten hepsi almış başını yürümüş sadece selam vermekle yetiniyorum:)))))))))

Merhaba canımmm:16::3:Hoşgeldin ay ne güzel aynı senenin gelinleriyiz demek:1::34:Hangi ay canım sen?Ben kasım 29 Allah mesut etsin eşin ve bebişinle:nazar::emir_bebek: umarım tanışmakta nasip olur:16::10:

Hoşgeldin aramıza merhaba Allah mesut etsin:nazar::16:

07.06.2009 düğün tarihim haziranda evlendim yani ay canım çok sağol hepimiz mutlu olalım...
bende tanışmak istiyorum canım...:16:

merhabaaa..:42: bende 2009 mayıs gelinlerindenim 2011 de annelerinden oldum :)
selam vermek istedim görünce,güzel paylaşımlar dileğiyle..

herkese merhaba bende 2010 gelınıyım :)
ilk ay hamıle kalınca 18 aylık bır kızım var nrmal olark :)
topik hosuma gıttı esımın hareketlerı cok deıstı ozellıkle bu son aylarda sızlerdedee degısımler oldumu ?

Back