• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kimse gelmiyor sanırım buralara.nerelerdesiniz kızlar
Kızımdan dolayı eskisi gibi giremiyorum artık:19::emir_bebek:
evet güzel nilüfer.seviyorum ben :) adet düzensizliği için tedevi gördün sanırım o zaman hangi dktora gittin ve hangi hastanede doğum yaptın?

Bursa güzeldir her yeriyle:16:Evet canım tedavi görüyordum,belli bir doktorum olmadı,genelde fakülteye gidiyordum,sonra yaza tüp bebeği düşünürken,Allah nasip etmişde haberimiz yokmuş:1:Süpriz oldu anlıyacağın.Darısıda olmayanların başına inşallah:16::emir_bebek:

Kızımdan dolayı eskisi gibi giremiyorum artık:19::emir_bebek:

Bursa güzeldir her yeriyle:16:Evet canım tedavi görüyordum,belli bir doktorum olmadı,genelde fakülteye gidiyordum,sonra yaza tüp bebeği düşünürken,Allah nasip etmişde haberimiz yokmuş:1:Süpriz oldu anlıyacağın.Darısıda olmayanların başına inşallah:16::emir_bebek:

amin canım.bende prolaktinle uğraşıyorum.hayıt suyuna başladım şimdi.umarım en kısa zamanda hayırlı haber alırım :49:

amin canım.bende prolaktinle uğraşıyorum.hayıt suyuna başladım şimdi.umarım en kısa zamanda hayırlı haber alırım :49:

Geçmiş olsun canım.Bendede pko vardı prolaktinde yüksek çıkıyordu,endokrinde tedavi oluyordum halende öyle kontrollerim oluyor.Hayıt suyundan bende kullanmıştım hormonları dengelediğini okudum.Allah nasip ettimi oluyor canım yeterki kısmetinde olsun,inşallah sende tadarsın o duyguyu sağlıklı bebişlerin olur.:16::emir_bebek:

Geçmiş olsun canım.Bendede pko vardı prolaktinde yüksek çıkıyordu,endokrinde tedavi oluyordum halende öyle kontrollerim oluyor.Hayıt suyundan bende kullanmıştım hormonları dengelediğini okudum.Allah nasip ettimi oluyor canım yeterki kısmetinde olsun,inşallah sende tadarsın o duyguyu sağlıklı bebişlerin olur.:16::emir_bebek:

Sagol canim.psikolojik olarak yükseliyor benimki sanirim kafam rahat olsa düsünmesem belkide hemen kalacagim hamile.hayirlisi bakalim

Sagol canim.psikolojik olarak yükseliyor benimki sanirim kafam rahat olsa düsünmesem belkide hemen kalacagim hamile.hayirlisi bakalim

Herşey stresten kaynaklanıyor canım,ne kadar çok takarsak okadar çok kötü:31:İnşallah iyi olursun geçer rahatsızlığın.Bu arada çalışıyormusun neler yapıyorsun?Hayırlısı inşllh gönlüne göre olur:49::34:

Herşey stresten kaynaklanıyor canım,ne kadar çok takarsak okadar çok kötü:31:İnşallah iyi olursun geçer rahatsızlığın.Bu arada çalışıyormusun neler yapıyorsun?Hayırlısı inşllh gönlüne göre olur:49::34:

Calisiyorum canim bebek olana kadar en azindan calismak istiyorum
Evde canim SIKILIYoR bir ugras olmayinca :(

Calisiyorum canim bebek olana kadar en azindan calismak istiyorum
Evde canim SIKILIYoR bir ugras olmayinca :(

Allah kolaylık versin canım,haklısın çalışmayınca zor bende çalışıyordum bebek olunca bırakırım dedim.Fakülteye gittinmi hiç ?Bu arada nilüferin neresindensin?Ne işiyle meşgulsun çokmu soru sordum ne:1::34:Mudanya taraflarına geldinizmi hiç?:10:

Allah kolaylık versin canım,haklısın çalışmayınca zor bende çalışıyordum bebek olunca bırakırım dedim.Fakülteye gittinmi hiç ?Bu arada nilüferin neresindensin?Ne işiyle meşgulsun çokmu soru sordum ne:1::34:Mudanya taraflarına geldinizmi hiç?:10:

beşevler tarafında oturuyorum canım.muhasebe işiyle meşgulüm.fakülteye geçen sene düşük yaptıktan sonra kan pıhtılaşma testlerini yaptırmak için gitmiştim.mudanya ya da gezmek amaçlı gidiyorum.

Son düzenleme:
beşevler tarafında oturuyorum canım.muhasebe işiyle meşgulüm.fakülteye geçen sene düşük yaptıktan sonra kan pıhtılaşma testlerini yaptırmak için gitmiştim.mudanya ya da gezmek amaçlı gidiyorum.

Allah kolaylık versin canım.Mudanyaya yolun düşerse beklerim banada.İnşallah sende yakın zamanda anne olursun :16::49:

Allah kolaylık versin canım.Mudanyaya yolun düşerse beklerim banada.İnşallah sende yakın zamanda anne olursun :16::49:

Insallah canim sagol.bende beklerim :)

merhaba kızlar pek kimse girmemiş ama yazmak istedim artık ben de anne olma çalışmalarına başladım bu ay 2.denemem olacak inşallah en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah.

nihan arkadaşımız gelmiş bu arada hoş geldin canım:34:

merhaba kızlar pek kimse girmemiş ama yazmak istedim artık ben de anne olma çalışmalarına başladım bu ay 2.denemem olacak inşallah en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah.

Merhaba canım hadi hayırlısı olur inşallah,Allah gönlünce versin,güzel haberini bekliyoruz:16::49::34:

Hosbulduk canim insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine

Uzun zamandır kimseler gelmemiş bende dahil olmak üzere:1::10:Kızımdan dolayı eskisi gibi fırsat bulamıyorum,5 aylık oldu hareketlenmelere başladık artık:emir_bebek::nazar:
Alevesennnnn hamileymişsin canımmmm ya hiç haberimiz olmadı topiğe yazsaydın yaa.Çok sevindimm canım Allah hayırlı etsinn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah:16::nazar::emir_bebek:Bu arada ben yeni face açtım eklemek istersen özelden mesaj at canım.
Melike sen nerelerdesin canım yaa neler yapıyorsun oğluşlarınla beraber,diğer arkadaşlar sizler nasılsınız,topik eskisi gibi olsa keşke yine:31::29:
Şimdiden hepinizin Ramazan bayramını kutlar nice güzel bayramlar dilerim,Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle:16::3::54:

canlarım 14 haftalık hamileyim bulantılarım çok fazla oldu hala geçmiş değil ve ikili testim normal çıkmadı sıkıntılı günler yaşıyorum kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test ve detaylı usg çok önemliymiş benim için dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım

canlarım 14 haftalık hamileyim bulantılarım çok fazla oldu hala geçmiş değil ve ikili testim normal çıkmadı sıkıntılı günler yaşıyorum kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test ve detaylı usg çok önemliymiş benim için dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım

Canım çok geçmiş olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı göstersin ,canını sıkma bol bol dua et umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım:16::emir_bebek::nazar::49:Bu arada bende ev taşıdım kiraya çıktık yine evi yerleştim sayılır kızımın oda takımını bekliyoruz bugünlerde gelmesi lazım,tam bir düzene oturmadı henüz eksiklerde gelirse düzene girecek inşallah,kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ama arkadaşlar kayıp yok:1::44: bende eskisi gibi giremiyorum artık taşınma kızım hareketlendi böyle olunca çok fırsatım olmuyor malesef :(

Back