• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Amin canım inşallah Allah razı olsun:16:Maşallah Allah sağlıkla büyümeyi nasipe tsin annesi:nazar:Eee canım her güzelliğin bir zor tarafı vardır canı sağolsun canım bugünlerde geçer kolay gelsin size:):29::21:

inşş baharımm inşş dualarım seninle kuzucum inanki hayırlısıyla gelsin yegenimizz:38:

saol canım bende iyiyim topiğe pek kimse gelmiyo çoğu zaman boş oluyo

ben geliyorum ama kimse olmuyo canım ya gelin şenlendirelimmm:38:

Slm kızlar nasılsınız

benimde oğluşum oluyor

ooooo hayırlı ugurlu olsun gülcanım masallahhh pasamaaa:38:

selam canlarrr
görüşemedik uzun zamandır
biz hala diş problemi ve iştahsızlıkla uğraşıyoruz
8ledik dişlerimizi :nazar:
kaldı kök dişler çok daha zor Allah yardımcımız olsun

oğluşum yürüyor teyzeleri :nazar::nazar::nazar:
yaptığı yaramazlıklar o kadar çok ki
bulaşık makinası kapağını açık görünce içine girmek
damacanadan ağzımızla su içmek gibi :1::1::1:
daha çok var :1:

gülcancım bir yaramaz daha geliyor demekki topiğimize ne güzel :55:

deryam bizimde dişl kasınıyo ama ufukta bişi yok canım:1:
allah kolaylık versin sanada çok zormuş diş diolar maşallahhh kuzucuna canımm yaramazlıklarını seveyim ben onun yaaaa:38:

A.s canım nerelerdesin kimseler uğramıyor artık ee tabi bebişleriniz oldu vakit olmuyodur haliyle:emir_bebek:Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır annesi.Aaaa yürüyormu maşallah hayırlı olsun canım:nazar:Zaman nasıl hızla geçiyor değilmi?Okadar olucak annesi daha dur sen koşturacagın günler çok olucak:9:Allah size bağışlasın canım:nazar:Banada dua edin bebek için:emir_bebek: tedaviye geçtiğimde haberdar ederim sizleri .Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler:3::16:

rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşş canım hemşocummm:38:

06.06.2009 tarihinde evlendik. evliliğim çok şükür süper gidiyor ve ailemiz büyüyor 3 aylık hamileyim:)
bu gn öğrendikki %90 erkek geliyor :) uçuyoruz bu gün:)

hoşgeldinn canımmm :16:
saglıcakla gelsin kuzucun inşallahhhhh:38:

Kızlaaaar topıgımız nıye booos yahuuu:)nasılsınız 2009 gelınlerı

canımm biz burdayız ama siz yoksunuz :5: gelin her daim herkes gelir daha güzel olur :38:

arkadaşlar yeni yılda herşey herkesin gönlünce olsun inşallah.

aminnn kuzucummm seninde inşşşş :38:

merhaba kızlar...

uzun zamandır giremedim malum bebek telaşı kızımın artık annesinin nete girişine izin vermeyişi vs..

derkeeeeeeeeenn bir baktım topiğii kaybetmişimm :53:

melikemi arada sırada başka topiklerde görsemde bir türlü bugün yarın derken

melikeden topiğin linkini istemeyide unuttum:31:

ben gelmeyeli değişen bir tek gülcanın hamile kalması sanırım gözümden kaçan varsa bilemiyorum çooook sevindim gülcancımm:29:

tosununu hyırlısı ile sağlıkla kucağına almanı dilerimmm:49:

deryacımm bebişinin dişleri hayırlı olsun bende bebiş diyorum koca adamaa alışkanlık oldu tabi benim kızdann

umarım hepiniz iyisinizdir sohbetlerinizii özledimm:16:

sağlıcakla kalın ....

seymoşum basında kuzummm bilion hiç durmuyolarkii anca yetişiyom valla her yereee:1: büyüselerde akıllı olurlar diyoz daha kötü oluyoo vallaaaa :52:
neyse hakkımızda hayırlısı olsun bidenemm :38:

inşş baharımm inşş dualarım seninle kuzucum inanki hayırlısıyla gelsin yegenimizz:38:

ben geliyorum ama kimse olmuyo canım ya gelin şenlendirelimmm:38:

ooooo hayırlı ugurlu olsun gülcanım masallahhh pasamaaa:38:

deryam bizimde dişl kasınıyo ama ufukta bişi yok canım:1:
allah kolaylık versin sanada çok zormuş diş diolar maşallahhh kuzucuna canımm yaramazlıklarını seveyim ben onun yaaaa:38:

rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşş canım hemşocummm:38:

hoşgeldinn canımmm :16:
saglıcakla gelsin kuzucun inşallahhhhh:38:

canımm biz burdayız ama siz yoksunuz :5: gelin her daim herkes gelir daha güzel olur :38:

aminnn kuzucummm seninde inşşşş :38:

seymoşum basında kuzummm bilion hiç durmuyolarkii anca yetişiyom valla her yereee:1: büyüselerde akıllı olurlar diyoz daha kötü oluyoo vallaaaa :52:
neyse hakkımızda hayırlısı olsun bidenemm :38:

Canım benim çok teşekkür ederim amin canım hepimiz için en güzeli olsun inşallah.Allah prensinin yüzünü güldürsün size bağışlasın.Melikecim orda havalar nasıl soğukmu:18:Burda bugün güneşin ardından lodos çıktı ee kış malum.Tayin olayınız yokmu Adanaya .Hakkınızda hayırlısı olsun canımcım.:16::29: Oğlunu yerime öp ayrıca:nazar::54:

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
iyiyiz bizde oğluşumla
dün buraya ilk kar düştü havalar buz gibi :18:

Sağol canım gribim çok şükür geçtide başka şeylere moralim bozuldu dün özellikle:50:Ben 1 ayı geçti diyet ve spor yaptım devlet hastaesinin diyetisyenine gitmiştim onun verdiği hazır listeyi uygulamaya başladım pek bir faydası olamyınca ek zayıflama yöntemi kullandım hergün 40 45 dk tempolu yürüme koşu ve mekik çekiyordum normal aralıkta.Vücudum inceldi kıyafetler biraz bollaştı gibi ben 4 5 kilo beklerken dün tartıldım 1 kilo verebilmişim ve ağladım sinirimden çok moralim bozuldu sonuçta çocuk için hemde sağlığım için kilo vermeyi çok istiyorum biliyorsundur bende pko var bu yüzden kilo vermem yavaş zor olurmuş:14:Özel diyetisyene gitmeye karar verdim en son çarem bu deryacım inanki ideal kiloma kavuşup çocuk için bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.Rabbim beterinden korusun tabiki.Sence neyapmalıyım bir fikrin varmı?Özel diyetisyene gitmem en mantıklısı değilmi?Sizinde iyi olmanıza sevindim Allah bağışlasın canım.Bursayada kar yağdı yarın yine hava bozulucakmış sanırım.Bugünde eşimin doğumgünüydü onu kutladık:38:Allahım hepimizin duşarını kabul etsin inşallah.Kendinize iyi bakın görüşürüz canım:16::3::54:

selam arkadaşlar beni unutmadınız inşallah uzun süredir bakamıyorum malum oğluşumla haşır neşirim çok yaramaz oldu dişlerimizde çıkıyo sizler napıyosunuz

selam arkadaşlar beni unutmadınız inşallah uzun süredir bakamıyorum malum oğluşumla haşır neşirim çok yaramaz oldu dişlerimizde çıkıyo sizler napıyosunuz

Canım benim nerelerdesin özlettin kendini:16:Arkadaşlar eskisi gibi girmiyorsunuz artık çoğunuz bebişleriyle vakit geçiriyor tabiki ama burayıda unutmayın:34:Canım maşallah Allah bağışlasın bebeğini:nazar::emir_bebek:Zaman nekadar hızlı geçiyor ya daha dün hamileyken şimdi bebekleriniz büyüyor:nazar:Darısıda bana ve olmayan arkadaşlarıma inşallah.Rabbim hayırlısını versin.:16:Eee canım anlat bakalım neler yapıyorsun umarım iyisindir kendine ve bebeğine iyi bak öp yerime buralarıda unutma:54::3:

Sağol canım gribim çok şükür geçtide başka şeylere moralim bozuldu dün özellikle:50:Ben 1 ayı geçti diyet ve spor yaptım devlet hastaesinin diyetisyenine gitmiştim onun verdiği hazır listeyi uygulamaya başladım pek bir faydası olamyınca ek zayıflama yöntemi kullandım hergün 40 45 dk tempolu yürüme koşu ve mekik çekiyordum normal aralıkta.Vücudum inceldi kıyafetler biraz bollaştı gibi ben 4 5 kilo beklerken dün tartıldım 1 kilo verebilmişim ve ağladım sinirimden çok moralim bozuldu sonuçta çocuk için hemde sağlığım için kilo vermeyi çok istiyorum biliyorsundur bende pko var bu yüzden kilo vermem yavaş zor olurmuş:14:Özel diyetisyene gitmeye karar verdim en son çarem bu deryacım inanki ideal kiloma kavuşup çocuk için bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.Rabbim beterinden korusun tabiki.Sence neyapmalıyım bir fikrin varmı?Özel diyetisyene gitmem en mantıklısı değilmi?Sizinde iyi olmanıza sevindim Allah bağışlasın canım.Bursayada kar yağdı yarın yine hava bozulucakmış sanırım.Bugünde eşimin doğumgünüydü onu kutladık:38:Allahım hepimizin duşarını kabul etsin inşallah.Kendinize iyi bakın görüşürüz canım:16::3::54:

canım yaa üzme kendini bu kadar bir anda kilo vermen vücuduna daha zararlı baharcım sıkma kendini vücudunun dengesini bozarsın sağlığında bozulur canım.
doktor kontrolü dışında birşey yapma canım özellikle çabuk zayıflamak için haplara yönelenler var hepsi kandırmacaymış sakın canım. dengeli beslenmeyle spor en iyisi
üzülme baharcım birazcık daha sabret yavaş verilen kilo daha iyi bence Rabbim bebişde nasip eder inşallah
eşine ve sana nice mutlu yıllar canım
inşallah bu sene 3 kişi olursunuz :54:

Back