- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.201
selam bayanlar..
artık bende daimi sohbetinize dahilim
yıldönümümüze 2 hafta var..
buara mali kriz içersindeyiz çok çok büyük bişe yapamicam sanırım..
tavsiyesi olan var mı:26:
selam bayanlar..
sağolun kızlar
ben bebişi kendi dogumgünüme öğrendim bana hediye olu sonra 2 hafta sonra eşime onun dogumgününde söyledim onada çok güzel hediye oldu
aslında 20sine ranevumuz var muhtemelen cinsiyetini öğrencez işte o zmn güzel bi hediye olur yine
güzel bi masa hazırliyim en iyisi..
mrb canım iyiyz cok şükür sen nasılsınherkese merhaba bayanlar nasılsınız
oo hadi inşş bitanem benimmm dualrım seninleeee saglıcakla gelsin kuzucugunnnCanım hoşbulduk kusuruma bakmayın giremedim internete.Bende sizleri özledim.Amin canım inşllh.Bu zmana kadar bebek düşünmedigimiz için bebek tedavisine başlamadık.Ama artık seneye yaza dogru başlarız tedaviye herhalde Allah hayırlısını versin hepimiz için.Maşallah oğluşun çok tatlı Allah bagışlasın inşllh.Sen nasılsın eşin bebegin umarım iyisinizdir.Bende polikistik var bunun için tedavi oluyorum. çocuk düşündügümde başka tedaviye geçilicek.Fakülteye gittim ve güzel bakıyorlar araştırıyorlar başından savmıyorlar.Zamanı gelince inşllh olur .Amin canım Allah razı olsun Allah isteyen herkeze versin.Kaç aylık oldu senin prens?Dün hamileydin bugün bebişin büyüyor annesi maşallah zaman hızla geçiyor.Görüşürüz öpüyorum sizi
çok gecmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşş acil şifalar dilerimbaharcım aynı bildiğin gibiyim işten eve evden işe.ama ayrılmaya karar verdim çok bunaldım son 1 aydır sıkıntılı günler yaşadım burda artık ayrılmak istiyorum bu hafta konuşmam gerek ama 5,5 yıldır burdayım nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çok kötü hissediyorum.
canım demiştim ya işte zor günler geçiriyorum diye çok bunaldım bir de eşim rahatsızlandı,aynı gün babam göz ameliyatı oldu.ve bu haftasonu eşiden geçti sanırım ki ben de hastalandım böyleyiz yani ama işten ayrılacağımı açıkladığım zaman kendime gelicem inşallah.bir söyeleyebilsem
selam bayanlar..
mrb canım iyiyz cok şükür sen nasılsın
oo hadi inşş bitanem benimmm dualrım seninleeee saglıcakla gelsin kuzucugunnn
ayy sorma canımm tam 5 aylık olduk teyzesi yaramzlıga basladık desek yeridir az önce zorla uyuttuk eşimle beraber çok yoruyo bizii canı soalsun napalımm
çok gecmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşş acil şifalar dilerim
hoşgeldin canım aramıza bebişinde saglıcakla gelsin inşşş cinsiyet 14.haftadan sonra belli oluyo hakkınızda hayırlsıı olsun inşşş
mrb canım iyiyz cok şükür sen nasılsın
oo hadi inşş bitanem benimmm dualrım seninleeee saglıcakla gelsin kuzucugunnn
ayy sorma canımm tam 5 aylık olduk teyzesi yaramzlıga basladık desek yeridir az önce zorla uyuttuk eşimle beraber çok yoruyo bizii canı soalsun napalımm
çok gecmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşş acil şifalar dilerim
hoşgeldin canım aramıza bebişinde saglıcakla gelsin inşşş cinsiyet 14.haftadan sonra belli oluyo hakkınızda hayırlsıı olsun inşşş
Slm kızlar nasılsınız
benimde oğluşum oluyor
selam canlarrr
görüşemedik uzun zamandır
biz hala diş problemi ve iştahsızlıkla uğraşıyoruz
8ledik dişlerimizi
kaldı kök dişler çok daha zor Allah yardımcımız olsun
oğluşum yürüyor teyzeleri
yaptığı yaramazlıklar o kadar çok ki
bulaşık makinası kapağını açık görünce içine girmek
damacanadan ağzımızla su içmek gibi
daha çok var
gülcancım bir yaramaz daha geliyor demekki topiğimize ne güzel
Slm kızlar nasılsınız
benimde oğluşum oluyor
tatlım ne mutlu sana Allah sağlık versin oğluşuna.ben bir süredir giremedim topiğe ama artık buralardayım işten ayrıldım.dün son günümdü.inşallah herşey güzel olur benim için bundan sonra.sevenlerimin dualarına ihtiyacım var umarım hayırlısı olur benim için.selam canlarrr
görüşemedik uzun zamandır
biz hala diş problemi ve iştahsızlıkla uğraşıyoruz
8ledik dişlerimizi
kaldı kök dişler çok daha zor Allah yardımcımız olsun
oğluşum yürüyor teyzeleri
yaptığı yaramazlıklar o kadar çok ki
bulaşık makinası kapağını açık görünce içine girmek
damacanadan ağzımızla su içmek gibi
daha çok var
gülcancım bir yaramaz daha geliyor demekki topiğimize ne güzel
A.s canım nerelerdesin kimseler uğramıyor artık ee tabi bebişleriniz oldu vakit olmuyodur haliyleGeçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır annesi.Aaaa yürüyormu maşallah hayırlı olsun canım Zaman nasıl hızla geçiyor değilmi?Okadar olucak annesi daha dur sen koşturacagın günler çok olucak Allah size bağışlasın canım Banada dua edin bebek için tedaviye geçtiğimde haberdar ederim sizleri .Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler
06.06.2009 tarihinde evlendik. evliliğim çok şükür süper gidiyor ve ailemiz büyüyor 3 aylık hamileyim:)
bu gn öğrendikki %90 erkek geliyor :) uçuyoruz bu gün:)
A.s canım nerelerdesin kimseler uğramıyor artık ee tabi bebişleriniz oldu vakit olmuyodur haliyleGeçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır annesi.Aaaa yürüyormu maşallah hayırlı olsun canım Zaman nasıl hızla geçiyor değilmi?Okadar olucak annesi daha dur sen koşturacagın günler çok olucak Allah size bağışlasın canım Banada dua edin bebek için tedaviye geçtiğimde haberdar ederim sizleri .Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler
canım hayırlı uğurlu olsun demek cinsiyeti bile belli oldu zaman nasıl geçiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım topiğimizin yeni bebeğini bekliyoruz sabırsızlıkla.
tatlım ne mutlu sana Allah sağlık versin oğluşuna.ben bir süredir giremedim topiğe ama artık buralardayım işten ayrıldım.dün son günümdü.inşallah herşey güzel olur benim için bundan sonra.sevenlerimin dualarına ihtiyacım var umarım hayırlısı olur benim için.
canım benim inşallah en kısa zamanda senden de o güzel haberi alırız.içini ferah tut.senden sonra da ben şu diş problemlerimi falan halletmem lazım öncelikle umarım sorun çıkmaz o gün geldiğinde biz de tadarız bu duyguyu.
canım hayırlı uğurlu olsun demek cinsiyeti bile belli oldu zaman nasıl geçiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım topiğimizin yeni bebeğini bekliyoruz sabırsızlıkla.
tatlım ne mutlu sana Allah sağlık versin oğluşuna.ben bir süredir giremedim topiğe ama artık buralardayım işten ayrıldım.dün son günümdü.inşallah herşey güzel olur benim için bundan sonra.sevenlerimin dualarına ihtiyacım var umarım hayırlısı olur benim için.
canım benim inşallah en kısa zamanda senden de o güzel haberi alırız.içini ferah tut.senden sonra da ben şu diş problemlerimi falan halletmem lazım öncelikle umarım sorun çıkmaz o gün geldiğinde biz de tadarız bu duyguyu.
canım yaramazım büyüdükçe fırsat bulamaz oldum nete girmeye. hep koşturmaca içindeyim oğlumu uyutup ev işi yemek falan yetiştirmeye çalışıyorum kendime vakit ayıramaz oldum. sağolasın baharcım.
evet yürüyor teyzesisorma yaa daha dün doğdu sanki :) amin canım darısı başına olur inşallah
anne duası tutarmış Rabbim sanada sağlıklı kalbin kadar temiz bir evlat nasip eder inşallah. öptüm canım
sağolasın alevcim
sanada hayırlı olsun canım kurtulmuşsun stresli işinden
hadi bir bebişte senden bekliyoruz :)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?