2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

nobetcımelek ben yeni başladım tüp bebek bölümüne adetimi bekliyorumbelirtisi geldi gidicem cumaya.ama kadın doğum doktorlarım berna dilbaz ve sinan karadenizdi

nöbetcimelek seninki tuttumu ve ne kadar zamanda işlemlerin bitti acabayani ne kadar zaman sürüryor biraz sorunlarını anlatırmısın bana

nöbetcimelek seninki tuttumu ve ne kadar zamanda işlemlerin bitti acabayani ne kadar zaman sürüryor biraz sorunlarını anlatırmısın bana

tutup tutmadığı çarşamba günü belli olacak. tedaviye 16 kasımda başladım 3 aralıkta transferim oldu. herhangi bir sorun yaşamadım ilk başlarda hemşireler biraz soğuk gelmişti bişey sormaya korkuyordum açıkçası ama sonra anladımki hepsi işinde çok iyi ve çok tatlılar. anladığım kadarıyla sen daha önce infertilite bölümünde aşılama yaptırdın berna dilbaz dediğin doktor bildiğim kadarıyla tüp bebeğin klinik şefi serdar dilbazın eşi. doktorları çok iyi özellikle serdar bey gülay hanım ayrıca embriyologları özgür bey ve sevim hanımda öyleler. 26 daki hemşire handan hanımda çok tatlıdır çekinmeden herşeyi sorabilirsin ona ama orda bir gülizar vardırki kendisinin burnu doktorlarınkinden büyüktür kaydirigubbakcemile3 uzak dur ondan. ve son bir not doktorları çok çok iyi bunu birçok kişiden duydum ve bizzat yaşadım (gülay hanım, leyla hanım, serdar bey diğerlerini tanımıyorum onun için özellikle isim verdim) zaten hemen hemen hepsini muayenehanesi var ve randevu bulmak baya zor oluyormuş. bunun dışında sormak istediğin birşey olursa herzaman sorabilirsin ister burdan ister özelden yardımım dokunabilirse ne mutlu.

arkadaslar bırden hareketlenmıs burası.leftere cok sevındım.sen artık bızden tecrubelı oldun sana bol bol soru sorar kafanı sısırırız kaydirigubbakcemile3 allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın.ben de bugun gonal f e basladım.3gun bu doz sonra cumartesı yıne gıtcem doktora.hayırlısıyla mutlu sona ulasırızz.yenı arkadaslar hos geldınız hep bırlıkte mutlu haberlerımızı paylasırız ıns

piskedi hadi bakalım insallah senden de güzel haberler alırız. olumlu olmayı unutmuyorsun ama.. özellikle sordumhangisi diye, öbür zübeyde hanım olsaydı benim ev cok yakın. tahlil sonuclarını hastanelerde bekleme bana gelebilirsin diycektim. ama etlikteymiş. nöbetci melek senden de güzel haberler bekliyoruz.
pozitif sende adın gibi pozitif olmayı unutma. allah cok büyük her türlü süprizi yapabilecek tek varlık o. kardesine de hayırlı teskereler. hayırlısıyla gider gelir insallah. dönüşte de bebeğini dayısının kucagına verirsin. insallah güzel bir yer olur askerlik yapacagı yer.
ebi güzel dileklerin için cok saol. her türlü soruyu sorabilirsin. zaten hem tedavilerden hem arastırmaktan uzman oldum sayılır :)

Kızlar bugün maşallahınız var baya bi uğrayan olmuş topiğe.Leftere aman sen kendine dikkat et fazla bilgisayarın başında kalma.

Yasemincim tedavin hayırlı olsun bende yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek başlayalım derse başlıycam ama benimki uzun protokol oluyo canım sıkılıyo ya transferim ocağın sonunu bulur bu ay başlarsam hayırlısı artık

Pozitif arkadaşım yorumlarını okudum çok karamsar geldin bana inşallah senin için bir mucize gerçekleşir pozitif olur sonucun.Herşey Allahtan değerlerine bakıp kötü diye düşünme mevlam verecekse verir.Doktorların sizin çocuğunuz olmaz diye söyledikleri bir çift normal yolla bebek sahibi oldu benim çevremde yeterki vakti saati gelmiş olsun.

Ya bu arada kızlar benim kadar kimse kararsız olamaz heralde ben yarın zekai tahire gidecem adetimin 3. günü ama tüp bebeği nerde yaptıracam hala bi fikrim yok karar vermem için 14 günüm var adetin 18.gün lucrine başlıyorumya.Doktor ilki düştüğü için 2.ye geldiğinde bazı testler yapalım dedi yarın bakım ne olcak en korktuğum şey ofis inşallah istemez.Ya ben ne kararsızım ya lefterede memnunmuş mayadan acaba mayayamı gitsem?
Yasemin senin izlenimlerin ne maya hakkında?

Benim tedavim yeni başladı ve uzun protokol olarak devam ediyor.Şuan için mayadan memnunum güler yüzlüler bir sorunla karşılaşmadım henüz.Benim en büyük referansım abimindi,onlarda orda çocuk sahibi oldular.İlk muayenede bir sürü kan testi istediler ve sonucuna göre clexane diye bir iğneyede başladım,kan sulandırıcı iğneymiş,önceden araştırarak başlamaları güzel bir olay.Allah hayırlısını versin,birazda nasip kısmet.İnanarak başlayalım,pozitif olalım,Allah inşallh bizlerede nasip eder.Mayayla görüşmeni tavsiye ederim,güvenmek çok önemli,içinin ısınması gerekir,motivasyon çok önemli bence.Orda yaptırmasan bile gidip görüş derim canım....

nöbetcimelek sana doktorlar konusunda aynen katılıyorum.ben sana yasadıklarımı anlatayım.sandığın gibi ben aşılama yaptırmadım ben doktora gittiğimde sana yapılan rutin testler yapıldı eşimde sperm hareketsizliği saptandı.banada dediğim o rutin testler yapıldı rahim filminde rahimde polip olduğu söylendive ben berna hoca tarafından ameliyata alındım o sırada tüplerede bakıldı.polip dışında benim hiç bir sorunum yoktu.başarılı bir ameliyattan sonra şimdi çok iyiyim .tek sorun eşimin spermleri işte.direk tüp bebek dendiyarın cuma ve ben ilk adımı atıyorum.1 ay önce 26 noya gidip görüşme yaptım bayan doktor vardı adını bilmiyorum.ama dediklerinden biridir.önümüzdeki adette başlayalım dedi.dosyama baktı umutlu konuştu ama bilemiyorum 2 tane embriyo yeterli sana dedi yüksek olasılıklada ikiz olur dedi ama bana hayal gibi geliyor.inşalllah hepimiz için hayırlısı olur

leftere çok düşüncelesin teşekkürederim.ama etlikte benim hastane yarın gidiyorum duaların benimle olsunheyecandan ölüyorum.içime olacak gibi doğuyor ama sevinmek ve umutlu olmak da korkutuyor beni hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.ne zor işlermiş.

piskedi umarım herşey yolunda gider senin benim ve isteyen herkes için. açıkcası ben zübeyde hanıma çok güveniyorum çok düşündüm çok araştırdım nerede yaptırayım diye en sonunda ilk denememizi burda yapmaya olmazsa ki inşallah olacak:Saruboceq: ikincisini anatolia da yaptırmaya karar verdik. kimbilir belki çarşamba günü ben test sonucumu öğrendiğimde sende orda olursun beraber paylaşırız sevincimi.

evet nöbetci melek belkide karşılaşırız .sana katılıyorum bende oraya çok güveniyorum aynı özel gibi.bu tedavi için ne kadar harcama yaptın öğrenebilirmiyim

valla aşağı yukarı 1000 lirayı buldu sanırım ama biz emekli sandığında faydalanıyoruz ssk için ne kadar olur bilmiyorum sen ssklımısın?

Kızlar mrb. Bende ankaradayım ve zübeyde hanım hastanesine gidiyorum 2. Denemem başarısız oldu ama çok başarılı olduklarından eminim. 2 gün önce 3. Deneme için görüşmeye gittim haftaya olacak adetimle başlıcam allah hepimize nasip eder inş.

nöbetcimelek bende emekli sandığı senle aynı canım teşekkürler yardımın için annem senin için dua ediyor darısı bana inş

teşekkürler piskedi annene saygılarımı ilet lütfen ama sanırım olmadı tutmadı. dayanamadım gidip test aldım ne yazıkki tek çizgi bugün transferin 7. günü. pozitife üzülme diye moral vermeye çalışırken ben berbat durumdayım şu anda

ya vallahi bende heyecanlanıyorum sizin için. ama imkanım olsa gazetelere ilan verirdim, tüp bebek yaptıracaklar, olumlu düşünün ozaman olumlu oluyor diye. ben ilk kez bir tedaviye moralli basladım ve oldu cok şükür. tedavilerinizin her asamasını paylaşın. paylaşmak insana cok iyi geliyor. birde mesela ben yaptım, tedaviye baslarken bir kumbara yapın. o kumbaraya hergün umudunuzla beraber 2 tl atın. tedavi gününden ultrasona girip bebişlerin kalp atısını duyana kadar o parayı kumbaraya atın. allah korusun olurda basarısız olursa (ki olmamasını istiyorum) biriken parayla cıkın dışarı kendinize iyi bi yemek ısmarlayın. amaaaaaaaaa pozitif oldugunda ultrasondan cıkınca biriken parayı alın ve bebeginize bir kıyafet alın. bu bir cesit motivasyonmus. yurtdışından bir tanıdıgım bana anlatmıştı. orda böyle motive edici seyler yapılıyormuş.
gelişmeleri,haberlerinizi bekliyorum. bu arada deepinpact bence de mayaya bir ugra konuş en azından. bence oldukca basarılılar. gecen gün bir taksiye bindim. adam da biraz konuşkandı. yeni çocuklarım doğdu dedi. hayırlı olsun dedim. meger mayada olmuş bebekler. üçüzü olmuş. cok sasırdım :) ama tabi bir de nasıl yaptırcan o önemli. sigortalımı özel mi düşünüyorsun?
bademir tedavin hayırlı olsun. sana tavsiyem adetin baslamadan önce bol bol hopla zıpla, gez ve sabahları uzuuun uzun geril. sonra bunları yapamıyoruz cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…