leftere tebrik ederim seni.allah tamamına erdirsin inşallah.darısı bizim başımıza.benim bugün transferden sonra 10.günüm.bu ikinci tüp bebek denemem.bu olmazsa ameliyat olucam yeniden.olmak istemyorum çünkü çok zor bi ameliyat olucak.sabahtanberi ağlıyorum.idrar testi yaptım 10.gün genelde çıkıyo burda okuduklarıma göre.ama negatifti.yine olmadı sanırm.cuma günü belli olcak ama bugün o idrar sonucndan sonra belirti de kalmadı.belim kasıklarım ağrıyodu şimdi ağrımıyo sadece adet sancısı gibi karnım ağrıyo akıntım var göğsümde hiç belirti yok sadece kabarıklık var.şişlik yok.yüzüm şişti.belki ağlamaktandır.solgun bi yüzüm var.çok mu şey istyorum acaba??bi mucize istedim allahımdan.....
kızlar hepinize çoooook çok tesekkür ederim. yasemin sana tavsiyem cok pozitif ol. hep gülümse. bu denememden önce ben hep cokolumsuzdum. karamsar, bunalımda bir tiptim ama bu denemede cok olumlu yanastım. kendini de bol bol eğlendir. ne seviyosan onu yap. inan ki cok etkisi oluyor.
babytwin insallah saglıkla olur. aynı merkezde tedavi olmuştuk senle. mayadan cok memnun kaldım. şimdi ordakilere sorup duruyorum doğumhaneniz acılacak mı diye :) benimle daha cok adnan hoca ilgilendi, bizlerde böyle bir baglılık oluyor sanırım. o ilgilendiği için hep o olsun istiyorum şimdi. bebişler tek olursa da hiç önemli değil. saglıklı olsun da sayı önemli değil. sonra bi daha yaptırırım diyorum. daha birinci olmadan ikinciyi planlıyorum :)
nöbetcimelek hayırlı olsun bebekler. insallah tutacaktır. ben tedavinin önemine, merkez secimine, tahlil değerlerine inanırım ama hepsinden öte doğumun kader olduguna inanıyorum. bir noktada kan değerlerinin hiç önemi kalmıyor. yeterki o bebeğin tutanacagı yazılmış olsun. bu yüzden o kadar takma kafana. transferinde gayet güzel embriyolar konmuş. eğer tutma ihtimali olmasaydı doktor ertelerdi. demek ki olasılık var. moralini yüksek tut. bugün 6. gün. test yapma bence. ben yaptım cünkü 6. gün. negatif cıktı. ama negatif cıkacagını tahmin ederek yaptığım için yıkılmadım. çok aşırı yorma kendini. ama yataklara da baglama. evin içinde ağır ağır takıl. belirtilerin güzel işaretler. 3 gün daha bekle. cok zor oldugunu biliyorum ama az daha sabret. ayrıca endometrium değeri düşük olan ve tutan kişiler gördüm. benimde tam tersiydi mesala. cok yüksekti. işte oldu mu oluyor. sen hep olumlu ol.
pozitif, öyle yapma ama. kendini ne kadar üzersen okadar kötü. öyle aglayıp hırpalama kendini. ben de öyle cok agladım ki, ama kendimi üzmekten baska bişeye yaramadı. heleki en son yaptırdığım aşılama da değerlerim okadar güzeldi ki ama olmadı ve ben deli gibi aglıyordum. artık yüzüm gözüm şişmişti. hatta inanırmısın dünya öyle başıma yıkılmıştı ki acaba kendimi mi öldürsem bile dedim. inan o raddeye geldim. bir keresinde de idrar da pozitif cıktı herkese müjde verdim. iki gün sonra adet gördüm. düşük olmuş. kendimi rezil hissettim. kısaca hep olumsuzdum ve olumsuz oldu. şimdi imkanın varsa hemen birkac tane komedi filmi al. onları izle. karnındakileri düşünmeden izle. internette komedi videoları bak, fıkra oku. sacma gibi ama etkili oluyor. psikoloji herseyin basıymış. bundan öyle emin oldum ki. ayrıca idrarda hemen cıkacak diye bişey yok. onun embriyoların ne zaman tutundugu ile ilgisi var. gec tutunursa gec cıkar. ve her insanın bedeni birbirinden farklı. her hamilelik kendine özel. o yüzden kan tahlili günü bekle. belirtilerin hamilelik belirtilerine cok benziyor. onların kaybolması da psikolojik. biraz rahatladığında belirtiler geri gelebilir.
evet yaa ben de hep annem için istiyordum. okadar zorladı ki beni tedavi için. insallah o güzelliği yasarsın. böyle durumlarda insan annelerinin değerini daha bi baska anlıyor. ama eger annen biraz yaslıysa benimki gibi dikkatet, direkt tansiyon fırlıyor :) sonucun pozitif cıktıgında ( ki öyle olcak gibi içime doğuyor ) eşinin inanacagını da sanmıyorum. insan bi şoka giriyor. yok canım hatalıdır diyorsun. benimki hala inanmıyor. cok tuhaf oluyorlarmış meger. ama bak ne kadar sanslısın, allah bozmasın, seninle üzülen, seninle sevinen bir kocan var. bu o kadar önemli ki. ben yumurta toplatma günümde merkeze gittim. yan odada aynı benim gibi baska bir bayan vardı. 40 yasında ve ilk tüp bebegi. 20 yıl olmamış cocukları. o gün eşten de sperm alınması gerek malum. ve inanırmısın kocası gelmedi. kadın ne hale geldi düşünsene. bekledi bekledi ama adam gelmedi. ve kadın dönemk zorunda kaldı. geri kafalı bir adammış. neymiş, erkek adam tüp mü yaptırırmış. bu devirde böylesi de var. herseyden önce böyle bir eşin oldugu için cok sanslısın. sevginizle elbette cocuklarınız olacaktır.
leftere iyi dileklerin icin cok tesekkurederim.benim ilk denemem ve zubeyde hanimda yaptiriyorum.orda basladim orda devam edicem bakalim ne olacak.sanirim sen su an hamilesin bu cok guzel hayirli olsun darisi olmayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?