2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Kızlar ben Ankaradayım tedaviye başladım cumartesi günü o yüzden sık sık giremiyorm.
Leftere çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin bebeişlerini:ecrin_bebek:
Kendinize çok iyi bak dualarınızı eksik etmeyin,hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

leftere selam canım... tebrik ederim.. merkez arayışın sırasında seninle görüşmüştük... çok mutlu oldum. bencve hamilesin büyük ihtimalle de tek. benim 12. gün değerim 233'dü. sonuç tek oldu.
tek beek sağlıklı bebek demek. yine de Allah gönlüne göre versin.. ama hepsinden önemlisi Allah sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin... kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba. tedaviye başladığımdan beri bu başlığı takip ediyorum fakat hiç mesaj yazmamıştım. öncelikle leftere çok tebrik ederim inan bende senin kadar meraklanmıştım durumuna Allah tamamına erdirsin. aslında mesaj yazmamın sebebi yardımınıza ihtiyacım olması. benim transferim ayın 3. de yapıldı 2 tane birinci kalite 1 tane ikinci kalite embriyo yerleştirildi fakat endometrium çok iyi değildi 7.8 dediler. bu duruma çok moralim bozuldu tutma olasılığı düşük anlamına geliyormuş. transfer gününden beri içim içimi yiyiyor. ama lefterenin yazısını okuyunca bir umut doğdu içime bende geceleri hiç tuvalete kalkmazdım şimdi her gece tuvaletim geliyor, uykuya çok düştüm akıntım var ama çok değil, ayrıca rahim ağzında bir hassaslık var.acaba bugün evde test yapsammı yoksa kan testine kadar beklesemmi bilemiyorum benimle aynı durumu yaşayıp olumlu sonuç alan varmı aranızda ?en ufak bir fikre bile ihtiyacım var çünkü çevremde bunları paylaşıp sorabileceğim hiç kimsem yok.

kızlar hepinize çoooook çok tesekkür ederim. yasemin sana tavsiyem cok pozitif ol. hep gülümse. bu denememden önce ben hep cokolumsuzdum. karamsar, bunalımda bir tiptim ama bu denemede cok olumlu yanastım. kendini de bol bol eğlendir. ne seviyosan onu yap. inan ki cok etkisi oluyor.
babytwin insallah saglıkla olur. aynı merkezde tedavi olmuştuk senle. mayadan cok memnun kaldım. şimdi ordakilere sorup duruyorum doğumhaneniz acılacak mı diye :) benimle daha cok adnan hoca ilgilendi, bizlerde böyle bir baglılık oluyor sanırım. o ilgilendiği için hep o olsun istiyorum şimdi. bebişler tek olursa da hiç önemli değil. saglıklı olsun da sayı önemli değil. sonra bi daha yaptırırım diyorum. daha birinci olmadan ikinciyi planlıyorum :)
nöbetcimelek hayırlı olsun bebekler. insallah tutacaktır. ben tedavinin önemine, merkez secimine, tahlil değerlerine inanırım ama hepsinden öte doğumun kader olduguna inanıyorum. bir noktada kan değerlerinin hiç önemi kalmıyor. yeterki o bebeğin tutanacagı yazılmış olsun. bu yüzden o kadar takma kafana. transferinde gayet güzel embriyolar konmuş. eğer tutma ihtimali olmasaydı doktor ertelerdi. demek ki olasılık var. moralini yüksek tut. bugün 6. gün. test yapma bence. ben yaptım cünkü 6. gün. negatif cıktı. ama negatif cıkacagını tahmin ederek yaptığım için yıkılmadım. çok aşırı yorma kendini. ama yataklara da baglama. evin içinde ağır ağır takıl. belirtilerin güzel işaretler. 3 gün daha bekle. cok zor oldugunu biliyorum ama az daha sabret. ayrıca endometrium değeri düşük olan ve tutan kişiler gördüm. benimde tam tersiydi mesala. cok yüksekti. işte oldu mu oluyor. sen hep olumlu ol.

deep inpact bana macs uygulandı. eşimde morfolaoji bozukluğu vardı. bende de pco vardı. kısa protokolle yapıldı. insallah daha hep böyle güzel haberler alırız.

çok sevindim leftere. mayadan memnun kalmana da ayrıca sevindim. gebe kalmana da... sanırım bana yetişmeyecek doğumhane.. ama sana yetişir... opuyorumnanaktan

leftere tebrik ederim seni.allah tamamına erdirsin inşallah.darısı bizim başımıza.benim bugün transferden sonra 10.günüm.bu ikinci tüp bebek denemem.bu olmazsa ameliyat olucam yeniden.olmak istemyorum çünkü çok zor bi ameliyat olucak.sabahtanberi ağlıyorum.idrar testi yaptım 10.gün genelde çıkıyo burda okuduklarıma göre.ama negatifti.yine olmadı sanırm.cuma günü belli olcak ama bugün o idrar sonucndan sonra belirti de kalmadı.belim kasıklarım ağrıyodu şimdi ağrımıyo sadece adet sancısı gibi karnım ağrıyo akıntım var göğsümde hiç belirti yok sadece kabarıklık var.şişlik yok.yüzüm şişti.belki ağlamaktandır.solgun bi yüzüm var.çok mu şey istyorum acaba??bi mucize istedim allahımdan.....

Canim zaten anlattiklarinin hepsi hamilelik belirtileriyle örtüsüyorr ...

Kendini bu kadar hirpalamaa ..
Idrar testinde cikacak diye bir kaide yok ..

Doktorlar bile kan testini 12. gün istiyorlarr ..
Daha evvel cikmis olsa daha evvelden de isterlerdii ...

Eger hamileysen bebegini de üzüyorsun farkindaysan ...
Hamile degilsen dee , unutmaki saglik olmadan hic birsey olmuyorr .. :1hug:

leftere olumlu düşüncelerin için çok teşekkürler. birilerinden fikir almaya çok ihtiyacım vardı çok sağol.

pozitif bencede bu kadar üzme kendini eğer bebiş varsa onuda üzüyorsun kan testi daha sağlam sonuç verir bencede idrar testine bakıp hırpalama kendini. bende idrar testi yapmamaya karar verdim haftaya bugün kantesti yaptırıcam.

merhaba.bende bu gun katildim araniza.bende ilk tup bebegimi yaptiriyorum.umarim bende iyi bir sonuc alirim.burasi guzel bir siteymis biraz rahatlamama sebep oldununuz hepinize tesekkurederim

pozitif, öyle yapma ama. kendini ne kadar üzersen okadar kötü. öyle aglayıp hırpalama kendini. ben de öyle cok agladım ki, ama kendimi üzmekten baska bişeye yaramadı. heleki en son yaptırdığım aşılama da değerlerim okadar güzeldi ki ama olmadı ve ben deli gibi aglıyordum. artık yüzüm gözüm şişmişti. hatta inanırmısın dünya öyle başıma yıkılmıştı ki acaba kendimi mi öldürsem bile dedim. inan o raddeye geldim. bir keresinde de idrar da pozitif cıktı herkese müjde verdim. iki gün sonra adet gördüm. düşük olmuş. kendimi rezil hissettim. kısaca hep olumsuzdum ve olumsuz oldu. şimdi imkanın varsa hemen birkac tane komedi filmi al. onları izle. karnındakileri düşünmeden izle. internette komedi videoları bak, fıkra oku. sacma gibi ama etkili oluyor. psikoloji herseyin basıymış. bundan öyle emin oldum ki. ayrıca idrarda hemen cıkacak diye bişey yok. onun embriyoların ne zaman tutundugu ile ilgisi var. gec tutunursa gec cıkar. ve her insanın bedeni birbirinden farklı. her hamilelik kendine özel. o yüzden kan tahlili günü bekle. belirtilerin hamilelik belirtilerine cok benziyor. onların kaybolması da psikolojik. biraz rahatladığında belirtiler geri gelebilir.

piskedş sana da hayırlı olsun. hep dediğim gibi gülümsemeyi unutma. nekadar güleryüz sans okadar artıyor. tedavin cok güzel gecer insallah. tedavi boyunca merak ettiğin birsey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. tedavin nerde oluyor?
nöbetcimelek, içini ferah tut. geceleri uyumadan dualarını et. o da güzel oluyor. ve aynı sekilde yüzünü güldürecek seyler yapmayı ihmal etme.

teşekkür ederim leftere umut verici konuşuyosun daima.az önce uyandım.başımı kaldıramıyorum moralim bozuk olduğu için çok halsizim.sürekli banyo yapmak istyorum kullandığım jelle alakalı heralde pis olduğumu koktuğumu sanki biri yanıma gelse kokucakmışım gibi geliyo aslında banyo zararlı ama ılık yapıyorum.dudaklarım birbirine yapıştı susuyorum sürekli.2gün kaldı gerçeklerle yüzleşmeme.bugün aslında idrar testi yapmam iyi oldu ki cuma fazla üzülmicem.şokunu atlattım

leftere iyi dileklerin icin cok tesekkurederim.benim ilk denemem ve zubeyde hanimda yaptiriyorum.orda basladim orda devam edicem bakalim ne olacak.sanirim sen su an hamilesin bu cok guzel hayirli olsun darisi olmayanlara

pozitif boyle yapma lutfen moralini yuksek tutmalisin unutmaki herseyin basi moral stres yapma olacagi varsada olmaz

pozitif,, cok uyuman moralinden değil de hamilelikten olmasın sakın :) cok banyo yapmamaya calış. boşver bırak kokuyorsan kok. öenmli olan herseyi yapman. sen kendine dikkat et ki sonuç ne olursa olsun, ben şunu eksik yapmıştım demeyesin. ama bence olumlu sonuc alcan. sana bir süpriz cıkacak gibi hissediyorum.
piskedi hangi zübeyde hanımdasın? dışkapıdaki mi öbürü mü?

aaaah ahhhh ne güzel dilekler bunlar.olur da cuma günü bana sürpriz yaparsaaa kesin kafayı yerim.deliririm.yeniden dünyaya gelirim.hayalini kuruyorum da pozitif sonuç alsam eşimi nasıl ararım,nasıl inandırırım?inanmaz ki bugün o da yıkıldı çok ağladı.işe bile gitmek istemedi.ilk işim anneme gidip doya doya onu koklayp sarılıp ağlamak olurdu heralde.gerçi sonuç ne olursa olsun bunu yapıcam da.ama onu mutlu etmek onlara torun verme fikri bile yetiyo bana

evet yaa ben de hep annem için istiyordum. okadar zorladı ki beni tedavi için. insallah o güzelliği yasarsın. böyle durumlarda insan annelerinin değerini daha bi baska anlıyor. ama eger annen biraz yaslıysa benimki gibi dikkatet, direkt tansiyon fırlıyor :) sonucun pozitif cıktıgında ( ki öyle olcak gibi içime doğuyor ) eşinin inanacagını da sanmıyorum. insan bi şoka giriyor. yok canım hatalıdır diyorsun. benimki hala inanmıyor. cok tuhaf oluyorlarmış meger. ama bak ne kadar sanslısın, allah bozmasın, seninle üzülen, seninle sevinen bir kocan var. bu o kadar önemli ki. ben yumurta toplatma günümde merkeze gittim. yan odada aynı benim gibi baska bir bayan vardı. 40 yasında ve ilk tüp bebegi. 20 yıl olmamış cocukları. o gün eşten de sperm alınması gerek malum. ve inanırmısın kocası gelmedi. kadın ne hale geldi düşünsene. bekledi bekledi ama adam gelmedi. ve kadın dönemk zorunda kaldı. geri kafalı bir adammış. neymiş, erkek adam tüp mü yaptırırmış. bu devirde böylesi de var. herseyden önce böyle bir eşin oldugu için cok sanslısın. sevginizle elbette cocuklarınız olacaktır.

tam bir hay.....mış insan eşinin hatrı için gider.o konuda gerçekten şanslıyım.eşim bana hep der bırakalım canın yanıyosa iğnelerden diye.çok iyi bir eş.babam gözümn içine bakar hep.bu sabah koşturup gelmişler ben kötüyüm diye.ne tuhaftır ki bu gece aynı zamanda kardeşimin de askerliği belli olcak.nereye çıkacağı belli olcak.çok heyecanlılar.benden yana yüzünüz gülmedi bari kardeşimn yeri iyi bi yer olsun da ona sevinin dedim bugün.ağlarsa bi anam ağlar lafı çok doğru ya......

leftere iyi dileklerin icin cok tesekkurederim.benim ilk denemem ve zubeyde hanimda yaptiriyorum.orda basladim orda devam edicem bakalim ne olacak.sanirim sen su an hamilesin bu cok guzel hayirli olsun darisi olmayanlara

piskedi bende etlik zübeyde hanımda yaptırdım transferimi. muhtemelen karşılaşmışızdır gide gele etlik yollarını eskittim çünkü :) kimbilir belki tanışıyoruzdur bile. doktorun kimdi serdar bey gülay hanım leyla hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…