2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Amin canım inşallah.
Ebi ben akşam tam saat 17:00'da vurulmaya başladım,bugün 3.iğnemi oldum.Bana verilen talimatta her akşam aynı saatte olmalıymış.Sakın aksatma, saatii saatine yap,ben telefonun alarmını kuruyorum unutmamak için:) birde koldan vuruyorum ben.....

merhaba arkadaşlar. bu siteyi hep takip ederim ama ilk defa yazıyorum. benide aranıza alırmısınız:kedi: benim ilk tüp bebek denemem olacak 3 aşılamadan sonra. çok araştırdım nerede yaptırabilirim diye bir arkadaşım ilk denemesini anatolia da yaptırmıştı maalesef sonuç negatifti ikinci denemesini maddi imkanlarını iyi olmasına rağmen devlet hastanesinde yapmak istedi ve etlik ssk da yaptırıp olumlu sonuç aldı. bunun üstüne bende etlik ssk ya başladım ve inanılmaz memnunum devlet hastanesi olmasına rağmen tüm personel son derece ilgili ortam gayet temiz ve bütün doktorlar (özellikle gülay hanım, serdar bey,özgür bey) işinin ehli. yarın yumurtalarım toplanacak bayramın ikinci günü oluyor umarım bundada bir hayır vardır.çok heyecanlıyım ve olumsuz birşeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum.umarım Allah en kısa sürede hepimize anneliği tattırır.

Ah canımmm...
Ben de bugün yumurtalarını toplatmış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki...ama bu iş bayram falan dinlemiyor.benim gittiğim hastane bi kalabalaıktı ki görmelisin,normal bir günden hiç fark yoktu yani...
olumsuz hiç birşeyle karşılaşmazsın,sakın korkma...stres yapma,hele eşin hiççç yapmasın:))))
allah yardımcın olsun inşallah...
sevgiler...

hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar...
sevgiler
...

Kızlar selam ben 2009 da degıl ama 2010 subat ayında ankarada maya merkezınde tedavıme baslıycam hepımız ıcın hayırlısı olsun

mlkpinar sağol güzel dileklerin için. çok şükürki herşey mükemmel gitti doktorlar hemşireler beni çok rahatlattı. ben polikistik hastayım toplam 28 yumurta çıktı embriyolog kalitesinin güzel oldugunu söyledi tabi arada düşük kalitelerde varmış ama polikistik hastasına göre gayet iyi dedi. şu anda biraz kanamam ve sancım var ama iyiyim çok şükür. bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun?

yasemıncım bana hemsire karından vur dedi.benim ignemi esim yapıo.bende oyüzden aksam yaptırıorum.basit ama kendim yapamoırum.neyse girdık bı yola sonu hayr olur ıns.herkese hayırlı bayramlar

genartta yaptırıyorum çok memnunum aysun hanım çok ilgili bi doktor istediğim zaman cepten arayabiliyorum hemşirelerin telefonu da var her hastanın ismini biliyo..isimle hitab ediliyo..parada yardımcı oluyolar tavsiye ederim..

arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun. öbür kurban bayramında bebeklerimizle oluruz insallah. bu arada msn deki gruba hepinizi bekliyorum. biririmize destek olalım. birsüredir yazamadım ama malum işler vardı. yumurtalarım toplandı. 28 yumurta aldılar. 17si döllendi. 3ü birinci kalite cıktı. şimdi o üç sıpa da karnımda. insallah tutunuyorlardır. bugün 5.günümdeyim. bir de yumurta toplandıktan sonra üşüttüm. 39 derece atesle yattım. cok korkunctu. karın agrısı da cabası. hatta o agrı hiç gecmeyecek sandım ama geçiyormuş :) haftaya pazar günü test yaptıracagım. heyecan dorukta.

Hayırlı olsun canım,inşallah güzel haberlerini alırız beraberce kaydirigubbakcemile5
Kendinize dikkat edin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar durdum, durdum ve en sonunda yedim kafayı. bugün transferden sonraki 9.gündeyim. dün ve bugün idrar testi yapmaktan iflahım kesildi.insan ne kadar da olsa sabır edemiyor ya. yaklasık 6 test sonucu hep ikinci cizgiyi görüyorum. yani hepsi pozitif cıktı. hatta öyle cok silik de değil. ama sevinemiyorum. acaba kullandıgımız ilaçlar yüzünden mi oluyor , testler hatalı mıdır diye... yarın sabah evden kacıp kan testi mi yaaptırsam diyorum. şimdi annem de yanımda, sabırlı ol, cumartesiyi bekle diye kızıyor bana acaba ekmek almaya falan diye cıksam da kan mı versem? hastane eve bakkal mesafesinde yakın. valla ne zor bu seyler yaaaa. offf

İnşallah canım inşallah hamilesindir.....Güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

ins hamilesindir :Saruboceq: bence azıcık daha dayan kesin sonuc al tabi sana sölüyorum ama ben o duruma gelince heralde elimi ayagımı baglamak zorunda kalırlar kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bi güzel haberde senden alırız ins

leftere bugun test gunundu galıba noldu?bence sen hamılesın bana öle gelıo ama sonucunu yaz mutlaka hayırlı haberler ıns

Kızlar nerdesiniz?Niye kimse uğramıyo bu topiğe ve açtığımız msn grubuna?Leftere canım çoktan sonucunu almışsındır inşallah bize güzel haberlerle dönersin.Sonucunu merak ettim ama bence bebek var.

kızlar bebişler tutmuş :)) 9.gün beta hcg 53 dü. 11.gün 102, 14. gün 215 olmuş. üçüz olmadı ama ya ikiz ya da tek. gerci hiç farketmez. öyle tuhaf bir duygu ki anlatamam. yani sevincimden havalara ucamıyorum. yıllarca ugrastıktan sonra insan inanamıyor. hastalanmamak cok garip geliyor. her zaman acaba mı diye bekleyip hastalandıgım için çok ilginç oldu. 25 aralıkta ilk ultrasonum varmış. sıpaları veya sıpayı görünce ne olcak acaba? kızlar hepimiz için dua ettim. sizlerinde haberlerini bekliyorum. hepimiz hamile olalım istiyorum. merak edenler olursa diye bir iki tane de belirti yazayım. transferin 9. gününe kadar hiç belirti olmadı. ama ben 9.gün idrar testi yaptım. dayanamadım. ikinci cizgiyi gördüm. ki bu da garip geldi. daha önce de ikinci cizgiyi gördüğüm olmuştu. yine ilaclardandır dedim. heves yapma dedim kendi kendime. ama durmak ne mümkün. 9. gün 7 idrar testi daha yaptım. hepsinde silik veya belirgin ikinci cizgi görününce herkesten habersiz evden kacarak labaratuarda test yaptırdım. ve ilk pozitif sonucumu aldım o gün. bu kadar teste ödediğim parayı kredi kartı ekstresinde görünce eşim ne yapcak işin o kısmı halen mechul :)) sonra 10. gün akıntılarım basladı. deli gibi akıntım var halen devam ediyor. bu da belirtiymiş. beyaz bir akıntı. 11.gün göğüslerim agrımaya basladı. tıpkı hastalanılacagı zamanki agrıdan. aynısı yani. ve her gecen gün artarak devam ediyor. 12. gün ilk kez midem bulandı ve bir daha olmadı. ve bir kez basım döndü, o da bir daha olmadı. ayrıca durup dururken uykum geliyor. bi uzanayım diyorum. ve hemen uykuya dalıyorum. en son belirti de ben cok agır uyuyan bir insanım, bugüne kadar hiç gece uykumu bölüp de tuvalete kalmamış biriyimdir. altıma yapıcamı bilsem uyanmam ama son bir haftadır her gece wc ye kalkıyorum. insallah bunların hepsini sizlerde yasarsınız. belki evlenince pat diye hamile kalsaydım bu belirtilerden şikayetci olurdum pek cok hamile gibi. ama eminim hepiniz benim gibi olacaksınız. gece wcye kalkmak, göğüs agrısı, akıntı...vs hepsi hoşuna gidiyor insanın. hepinizden haber bekliyorum. hepimize dua ediyorum. msn grbuna katılımları bekliyorum. ben hergün gündüz msnyi acacagım artık. benim bilebilecegim, merak ettiğiniz herhangi bir konu olursa da mutlaka cevaplarım ve yardımcı olabilecegim bir konu olursa lütfen söyleyin.

Ya nihayet bugün güzel bi haber aldım canım çok sevindim pozitif olmasına Allah tamamına erdirir inşallah.Sana kısa protokolmü uygulanmıştı?macs yapıldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…