yasemin sen ne zaman vuruyosun ignelerı.ben aksam vuruyorum oda bı olay oldu ama neyse.sabah mı aksammı daha ıyı epey kafa yordum doktor da sabah yada aksam farketmez dedi
bu arada herkese ıyı bayramlarrrr hayırlar guzellıkler ve hepimize hayırlı bebisler getırsın ıns
Ah canımmm...merhaba arkadaşlar. bu siteyi hep takip ederim ama ilk defa yazıyorum. benide aranıza alırmısınız:kedi: benim ilk tüp bebek denemem olacak 3 aşılamadan sonra. çok araştırdım nerede yaptırabilirim diye bir arkadaşım ilk denemesini anatolia da yaptırmıştı maalesef sonuç negatifti ikinci denemesini maddi imkanlarını iyi olmasına rağmen devlet hastanesinde yapmak istedi ve etlik ssk da yaptırıp olumlu sonuç aldı. bunun üstüne bende etlik ssk ya başladım ve inanılmaz memnunum devlet hastanesi olmasına rağmen tüm personel son derece ilgili ortam gayet temiz ve bütün doktorlar (özellikle gülay hanım, serdar bey,özgür bey) işinin ehli. yarın yumurtalarım toplanacak bayramın ikinci günü oluyor umarım bundada bir hayır vardır.çok heyecanlıyım ve olumsuz birşeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum.umarım Allah en kısa sürede hepimize anneliği tattırır.
Ah canımmm...
Ben de bugün yumurtalarını toplatmış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki...ama bu iş bayram falan dinlemiyor.benim gittiğim hastane bi kalabalaıktı ki görmelisin,normal bir günden hiç fark yoktu yani...
olumsuz hiç birşeyle karşılaşmazsın,sakın korkma...stres yapma,hele eşin hiççç yapmasın:))))
allah yardımcın olsun inşallah...
sevgiler...
Kızlar selam ben 2009 da degıl ama 2010 subat ayında ankarada maya merkezınde tedavıme baslıycam hepımız ıcın hayırlısı olsun
arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun. öbür kurban bayramında bebeklerimizle oluruz insallah. bu arada msn deki gruba hepinizi bekliyorum. biririmize destek olalım. birsüredir yazamadım ama malum işler vardı. yumurtalarım toplandı. 28 yumurta aldılar. 17si döllendi. 3ü birinci kalite cıktı. şimdi o üç sıpa da karnımda. insallah tutunuyorlardır. bugün 5.günümdeyim. bir de yumurta toplandıktan sonra üşüttüm. 39 derece atesle yattım. cok korkunctu. karın agrısı da cabası. hatta o agrı hiç gecmeyecek sandım ama geçiyormuş :) haftaya pazar günü test yaptıracagım. heyecan dorukta.
ya kızlar durdum, durdum ve en sonunda yedim kafayı. bugün transferden sonraki 9.gündeyim. dün ve bugün idrar testi yapmaktan iflahım kesildi.insan ne kadar da olsa sabır edemiyor ya. yaklasık 6 test sonucu hep ikinci cizgiyi görüyorum. yani hepsi pozitif cıktı. hatta öyle cok silik de değil. ama sevinemiyorum. acaba kullandıgımız ilaçlar yüzünden mi oluyor , testler hatalı mıdır diye... yarın sabah evden kacıp kan testi mi yaaptırsam diyorum. şimdi annem de yanımda, sabırlı ol, cumartesiyi bekle diye kızıyor banaacaba ekmek almaya falan diye cıksam da kan mı versem? hastane eve bakkal mesafesinde yakın. valla ne zor bu seyler yaaaa. offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?