sağol leftere zaten kendime gelmiş durumdayım yaptığım hataydı hem test yapmak hemde sonuca bakıp üzülmek. internette kısa bir araştırmadan sonra şu anda çok pozitifim sende bunu söyledin ya dahada iyiyim şimdi. biraz önce annemi aradım anlattım test yaptığımı negatif çıktıgını filan. ve 30 yaşıma kadar duymadığım birşey anlattı annem hala gözlerim dolu dolu. annem bana hamile kaldığında babamla evlilikleri pek iyi gitmiyormuş ve kürtaj yaptırmak istemiş rahmetli anneannem bi şekilde bunu öğrenmiş ve yeminlerle annemi kürtaj olmamaya ikna etmiş ama annemin psikolojisi o kadar kötüymüşki kürtaj yaptıramıyosam düşürürüm diye kafaya koymuş. gardırobun üstüne çıkıp çıkıp 10 15 kere filan aşağı atlamış kömür kovaları taşımış. ama ben okadar inatçıymışımki öyle bir tutunmuşumki bırakmamışım annemi. senin çocuklarında senin gibi inatçıdır hiç korkma onlar sıkı sıkı tutunuyodur dedi annem. telefonda ağlaştık biraz. tabi şimdi beni dogrudu için Allahına şükürler ettiğini söyledi. biliyorum benim yavrularımda tutunuyor ve beni bırakmıcaklar:Saruboceq:nöbetci melek niye üzülüyorsun, yedinci gün benimde bariz negatifti. en ufak bir cizgi bile yoktu testte. silik bile yoktu. hala 7.gün yaptığım test duruyor. hala tek cizgi ve gerisi bembeyaz. cok erken davranmısın. hiç üzülme. daha anca tutunmustur onlar.
bademir bu arada inşallah bu sefer hamilelik haberini alırsın dualarım hepimizeKızlar mrb. Bende ankaradayım ve zübeyde hanım hastanesine gidiyorum 2. Denemem başarısız oldu ama çok başarılı olduklarından eminim. 2 gün önce 3. Deneme için görüşmeye gittim haftaya olacak adetimle başlıcam allah hepimize nasip eder inş.
Ya bu arada kızlar benim kadar kimse kararsız olamaz heralde ben yarın zekai tahire gidecem adetimin 3. günü ama tüp bebeği nerde yaptıracam hala bi fikrim yok karar vermem için 14 günüm var adetin 18.gün lucrine başlıyorumya.Doktor ilki düştüğü için 2.ye geldiğinde bazı testler yapalım dedi yarın bakım ne olcak en korktuğum şey ofis inşallah istemez.Ya ben ne kararsızım ya lefterede memnunmuş mayadan acaba mayayamı gitsem?
Yasemin senin izlenimlerin ne maya hakkında?
merhaba godiva bende orada tüp bebek yaptırdım şimdi hamileyim ve çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin çok başarılı ve son derece kaliteli bi merkez.. bülent hocada benimle birebir ilgilendi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?