2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

vallahi öyle heyecan verici ki. ultrasona gittiğimde doktor, sana bi eşek sakası yaptık, aslında hamile değilsin diyecek gibi geliyor. bugün ilk kez otobüse binip kızılaya indim. bir tane yeni dogan bebek takımı aldım. bir de idrar testi aldım. hala hamilemiyim diye. az önce kimbilir kacıncı idrar testimi yaptım. ömrümde ilk kez hamilelik cizgisi kontrol cizgisinden koyu cıktı. ayın 25inde ultrasonu iple cekiyorum. yani kadın olmak, anne adayı olmak cok zor. herseyi ceken biziz. eslerimizde heyecanlı ama neler yasadıgımızı en cok bir biz biliyoruz. ve allahta biliiyorki kac senedir bu günü bekledim. en sonunda verdi. insallah hayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza alırız. ( bana tek bebiş gibi geliyor ama hayırlısı ben üçe de hazırlıklıydım :)

nöbetci melek niye üzülüyorsun, yedinci gün benimde bariz negatifti. en ufak bir cizgi bile yoktu testte. silik bile yoktu. hala 7.gün yaptığım test duruyor. hala tek cizgi ve gerisi bembeyaz. cok erken davranmısın. hiç üzülme. daha anca tutunmustur onlar.

sağol leftere zaten kendime gelmiş durumdayım yaptığım hataydı hem test yapmak hemde sonuca bakıp üzülmek. internette kısa bir araştırmadan sonra şu anda çok pozitifim sende bunu söyledin ya dahada iyiyim şimdi. biraz önce annemi aradım anlattım test yaptığımı negatif çıktıgını filan. ve 30 yaşıma kadar duymadığım birşey anlattı annem hala gözlerim dolu dolu. annem bana hamile kaldığında babamla evlilikleri pek iyi gitmiyormuş ve kürtaj yaptırmak istemiş rahmetli anneannem bi şekilde bunu öğrenmiş ve yeminlerle annemi kürtaj olmamaya ikna etmiş ama annemin psikolojisi o kadar kötüymüşki kürtaj yaptıramıyosam düşürürüm diye kafaya koymuş. gardırobun üstüne çıkıp çıkıp 10 15 kere filan aşağı atlamış kömür kovaları taşımış. ama ben okadar inatçıymışımki öyle bir tutunmuşumki bırakmamışım annemi. senin çocuklarında senin gibi inatçıdır hiç korkma onlar sıkı sıkı tutunuyodur dedi annem. telefonda ağlaştık biraz. tabi şimdi beni dogrudu için Allahına şükürler ettiğini söyledi. biliyorum benim yavrularımda tutunuyor ve beni bırakmıcaklar:Saruboceq:

bademir bu arada inşallah bu sefer hamilelik haberini alırsın dualarım hepimize

ee bak işte senin bebeklerinde sana benzeyecek hiç üzme kendini. dediğim gibi bendede cok net bir negatif cıkmıştı. sen gayet olumlu ol. göreceksin ve sonra inanamıycaksın bir türlü.

leftere teşekkür ederim o kadar pozitifsinki çok iyi geliyor. bu arada lütfen bütün gelişmleri bizimle paylaş senin mutluluğun klavyenden bize geçiyor çünkü ve kendim adına hamileliğinle ilgili bütün evreleri bilmek istiyorum hatta senin kuzu veya kuzucuklarına bişeyler yapmak istiyorum nacizane

leftere şimdi okudum tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.

slm bende ankaradayım.3.denemem anatolia da oldu ve şuan hamileyim.çok iyi bir merkez çok ilgilendiler.umutsuz olmama ragmen en sonunda rabbim nasip etti.orayıda bı düşün derim.

leftere okadar pozıtıfsınkı hayran olmamak elde dııl.bende sureklı kendıme telkınde bulunuyorum ama nekadar basarılı olcam gorcez.benım suandakı temel sorunum ıgneler bugun lucrın bıle canımı yaktı adetlıyken hassasıyet artıyor oyuzdenmı?nöbetcımelek sende azıcık daha sabret tabı sölemesı kolay dııl mı?ben olsam heralde test gunune kadar uyutulmam gerekır kaydirigubbakcemile3

merhaba godiva bende orada tüp bebek yaptırdım şimdi hamileyim ve çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin çok başarılı ve son derece kaliteli bi merkez.. bülent hocada benimle birebir ilgilendi sağolsun

merhaba godiva bende orada tüp bebek yaptırdım şimdi hamileyim ve çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin çok başarılı ve son derece kaliteli bi merkez.. bülent hocada benimle birebir ilgilendi sağolsun

ben bundan önce ıkı yerı daha denedım.bebiş olmadı.burda mutlu haberı aldım. özeldende konuşalım fikir alışverişi yapalım:hulya:

ebi ben baska bir ilaç kullanmıştım. lucrinde göbekten yapılıyor sanırım. göbegini iki parmagın ile sıkıstır. ve iki parmağının arasından cıkan yere yap. ozaman daha az acıyor. bir de iğneyi batırırken derin nefes al. bunlar biraz hafifletiyor. oturarak yada ayakta yap. yatınca göbek geriliyor cünkü. insallah sonucu güzel olacak. bizim bebeklerimiz de böyle işte, nazlana nazlana geliyorlar. hele doğsunlar bunların intikamını alırız diyorum :) kendini motive etmen cok güzel. akıllarınızdan acaba mı sorusunu kaldırın. transfer günü doktoruma sordum siz yüzde kaç ihtimal veriyorsunuz diye. yüzde 55 dedi. sen nekadar ihtimal veriyorsun peki diye sordu. ben yüzde yüz ihtimal veriyorum dedim. o zaman tamam bana sormana gerek yokmuş dedi :) kızlar ACABA ları unutun tamam mı.. elbette bu işin iki yüzü var. ama en azından acaba anne olacakmıyım sorusu gecmesin aklınızdan. elbette hepimiz anne olacagız.

7106 papatya,insallah hepimiz bu emeklerin karsılıgını alacagız. bir an önce bir merkez seç. ama içine sinsin. merkezden içeri girince hissediyorsun zaten. insallah hayırlısıyla yeni yıla bebeklerinle girersin.
nobetcimelek cok tesekkür ederim. ultrasondan sonra haber vercem kac tane oldugunu. bende seninkilere birşeyler yaparın cok güzel olur. insallah sonuc gönlüne göre olacak. sabırlı olmak cok zor biliyorum. ben de olamadım ve hala sabırsızım. yarın karnım büyüsün istiyorum şimdide. her sabah aynanın karsısına gecip göğülerimi acıyorum. nerdeyse büyütecte damar arayacagım yüzeye cıktımı damarlar diye :) yani inanın bu sabırsızlık sadece sonucu almakla bitmiyor. devamı da var... ben yolu actım sizlerde aynı yoldan gelin insallah. birer ikişer hafta arayla doğuralım :)

leftere güzel haberlerinin devamını bekliyorum.

ebi inşallah ne güzel olur başlığıda değiştirirz o zaman 2009 da ankarada tüp bebek yaptırıp başarılı olanlar diye kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar..bu arada leftere çook çok tebrik ederim..inşallah bizde hamilelik haberimizi senin gibi buraya yazar beraber seviniriz..bende anatolia da hakan beyin hastasıyım..ilk tüp bebek denemem..pazartesi yumurta toplama perşmbe veya cumada transferim olacak...çok heyecanlıyım bende artık testte ikinci çizgiyi görmek istiyorum..:)) anatolia yı merak edenler için söyleyim..bende çok memnunum ama bir sıkıntım var..bir soru sormak için 2 dk hakan beyle görüşemedim..ulaşmak mümkün değil eşim bu duruma biraz bozuluyor..anatolia da hakan beyden tedavi görenler varsa sizdemi ulaşamıyordunuz yoksa bana mı yoğun olduğu günler denk geldi??? hepimize sağlıklı bebişler inşallah...

merhaba kızlar.az önce geldim doktordan.uzun protokole karar verildi.tüp bebek servisini gördüm içim daha bi rahatladı.
nöbetcimelek erken test yapmışsın boşuna üzüldün.kendini yıpratma.onlar senin karnında.

piskedi hadi hayırlı olsun. en büyük adımı attın ve başlıyorsun. güzel sonuc almanı diliyorum. nöbetcimelek sen nasılsın. neler yapıyorsun?
benim belirtiler aynen devam ediyor. bel agrısı azaldı ama uyku öyle arttı ki anlatamam. iyiki suanda calışmıyorum. bir anda basıma odun indirilmiş gibi düşüp uyuyorum. şimdi yine yeni uyandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…