- 20 Mart 2008
- 1.169
- 3
canım 7. haftadan itibaren kalp atışı duyulmaya başlanıyor.amin canım hep beraber inşallah.canım tedirginliği sorma bi ıslaklık hissetsem lavoboya nasıl gittiğimi bilmiyorum. acaba bişey mi geldi diye.yarın dra gidicem bütün endişelerimi soracağım.canım belki geç döllenme olmuştur sende ve bebişin daha küçükür aklına kötü şeyler getirme
canım hoşgeldin nasılsın özlemciğim.rüyaları sorma 2 gecede bir rüya görüyorum ve ağlayarak uyanıyorum eşim korkmaya başladı artık.
akıntı normal hamilelikte beyaz olması lazım zati bazen bende açık sarı oluyodu geçen doktora sordum sarı olmasıda normalmiş kokulu olmasın idrarda yanma genital bölgede kaşıntı olmasın yeter dedikızlar ya ara ara sizdede beyaz akıntı geliyormu yoksa bende bir gariplik mi var
hoşbulduk canımmm...
maşallah hepimiz iyi olalım hep..
bende iyiyim,bu günlerde acayip rüyalar görüyorum.hepsi gerilim filmi gibi valla:1shok:
hamileler çok daha fazla rüya görürmüş,sizde böylemisiniz?
büşracım lekelenmen varmıydı senin?aman dikkat et canım benim..
çok sevindim herşeyin iyi olmasına maşşallh maşşalllh nazar değmesinnn...
ayyyyy
valla ben bugün yine test yaptım yine silik...ayy kızlar ben hamilemiyim anacım çok tereddütteyim valla inanamıyorumda hafta sonu kantesti vereceğim artık...daha günümde gelmedi ya 24 ü adet günüm ama silik milik çıkıyo çizgiiiiiii:uhm::uhm::uhm::uhm:
ayyyyy
valla ben bugün yine test yaptım yine silik...ayy kızlar ben hamilemiyim anacım çok tereddütteyim valla inanamıyorumda hafta sonu kantesti vereceğim artık...daha günümde gelmedi ya 24 ü adet günüm ama silik milik çıkıyo çizgiiiiiii:uhm::uhm::uhm::uhm:
evet canım düşme riskinde veriyo o hapıda fitili daha tehlikeli durumlarda veriyormus drlar. bende kullanıyorum hapını cok azgırlık yapıyo bende uykum geliyo onu içince..
bende cok rüyalar görüyorum yaa. ay ne karısık saçma rüyalar:roflol:
Ben daha gece doğru düzgün yatamıyorum ki rüyada göreyim canım
Korkudan uyuyamıyorum valla ya bebeğim düşerse diye
Canım benim sürekli kahve rengi akıntım oluyor
Bazende kanamam oluyor
senağlama
akıntı normal hamilelikte beyaz olması lazım zati bazen bende açık sarı oluyodu geçen doktora sordum sarı olmasıda normalmiş kokulu olmasın idrarda yanma genital bölgede kaşıntı olmasın yeter dedi
ayyyyy
iyiyim tatlım,bi problem yok çok şükür..
yarın ablam ve minik kızı geliyo,onları bekliyorum heyecanla,biraz gezicez biraz bana bakacak ablacımgamyoncuiremsu
sen neler yapıyosun canım?ayyy havalar tam güzelleştii die sevinmiştim bugün yine bozdu,kış geri geldi nerdeyse..
akıntı normal hamilelikte beyaz olması lazım zati bazen bende açık sarı oluyodu geçen doktora sordum sarı olmasıda normalmiş kokulu olmasın idrarda yanma genital bölgede kaşıntı olmasın yeter dedi
Evet canım ya bu ilaç acayip uyku veriyor
İşyerimde gözlerimi zor açık tutuyorum
Bir an önce eve gidip uyumak istiyorummirmirmirmir
kesin duyarsın tatlım.Bende bu gün dr.a gidicem inş. bu sefer kalp atışlarını duyarız.7+2 olduk
5 gün önce gittiğimde sadece kese ve bebek gözükmüştü.
özlem'cim şekerim nerelerdesin?slm tatlişkolar,nasılsınız bugün?
ben bi geçmişi okuyayım..
canım arkadaşım silikte olsa 2 çizgiyi gördüysen kesinlikle hamilesin.çok sevindim herşeyin iyi olmasına maşşallh maşşalllh nazar değmesinnn...
ayyyyy
Kuzu şimdiden tebrik ederim %90hamilesin işte :CüvCüv:
Bendede öle olmuştu çok silik çıkmıştı
iyiyim tatlım,bi problem yok çok şükür..
yarın ablam ve minik kızı geliyo,onları bekliyorum heyecanla,biraz gezicez biraz bana bakacak ablacımgamyoncuiremsu
sen neler yapıyosun canım?ayyy havalar tam güzelleştii die sevinmiştim bugün yine bozdu,kış geri geldi nerdeyse..
bu arada listeyi yapan arkadaşımdan bir ricam olacak normalde sat 7 mart doğum tarihi de 12 aralık ama doktordan sonra bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu kesinleşti orjinal yaşı bu olduğundan ve bütün resmi evraklarda izin işlemlerinde bu kullanılacağından doğum tarihini 6 aralık olarak değiştimek istiyorum 12 aralığın bi gecerliliği kalmadı sonuçta şimdiden teşekkürler
özlemmi o kim kız:)merveciğime buradan selam ve saygılarımızı iletiyoruz.
merve'cim özlem arkadaşımız tarihinde değişiklik talep ediyor.
oy ooooyyy bakalım ne zaman doğuracağızkafamçokkarıştı
canım hafta sonu yine düzelecek hava keyfini bozma. gezerken kendini fazla yorma tatlım.canım bende evden dışarı çıkamıyorum istirahat etmem gerek ya eşim kızıyor bunada bişey olursa Allah'ım korusun dillerinden düşmem çevrenin. gerçi onları takan yok ama bebişime dikkat etmeye çalışıyorum.yarın dr randevum var onu bekliyorum sabırsızlıkla.
sağol canım bazen sarı oluyor ama kaşıntı falan yok rabbime şükür.
canım ilaçların işi işte
gözün aydın canım benim.
yormadan gezip tozun ama.
hıı ben yarın ve cuma günü çalışmıyorum.
sizlerle ancak pazartesi haberleşip havadisleri alabileceğim.