2009 Aralık Anneleri

iyiyim tatlım,bi problem yok çok şükür..
yarın ablam ve minik kızı geliyo,onları bekliyorum heyecanla,biraz gezicez biraz bana bakacak ablacımgamyoncuiremsu
sen neler yapıyosun canım?ayyy havalar tam güzelleştii die sevinmiştim bugün yine bozdu,kış geri geldi nerdeyse..

kızlar ya ara ara sizdede beyaz akıntı geliyormu yoksa bende bir gariplik mi var
akıntı normal hamilelikte beyaz olması lazım zati bazen bende açık sarı oluyodu geçen doktora sordum sarı olmasıda normalmiş kokulu olmasın idrarda yanma genital bölgede kaşıntı olmasın yeter dedi

Ben daha gece doğru düzgün yatamıyorum ki rüyada göreyim canım
Korkudan uyuyamıyorum valla ya bebeğim düşerse diye

Canım benim sürekli kahve rengi akıntım oluyor
Bazende kanamam oluyor
senağlama

canım hamilesin bence.yoksa hiç çıkmıyo biliyosun bende de silik çıkmıştı..Hcg hormonu ileriki dönemde yükseliyo ve 2.çizgi daha net çıkıyo.bence biraz daha bekle ve kan testi yaptır.

tatlım gebelik yoksa silik bile çıkmaz o çizgi..
hamilesin sen yaaa,hadi gözün aydın..

Evet canım ya bu ilaç acayip uyku veriyor
İşyerimde gözlerimi zor açık tutuyorum
Bir an önce eve gidip uyumak istiyorummirmirmirmir

bol bol dinlen canım progestanı ihmal etme..inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...

akıntı normal hamilelikte beyaz olması lazım zati bazen bende açık sarı oluyodu geçen doktora sordum sarı olmasıda normalmiş kokulu olmasın idrarda yanma genital bölgede kaşıntı olmasın yeter dedi

evet canım akıntı normal,bendede oluyo beyaz ve açık sarı renkte..

Kuzu şimdiden tebrik ederim %90hamilesin işte :CüvCüv:
Bendede öle olmuştu çok silik çıkmıştı

canım hafta sonu yine düzelecek hava keyfini bozma. gezerken kendini fazla yorma tatlım.canım bende evden dışarı çıkamıyorum istirahat etmem gerek ya eşim kızıyor bunada bişey olursa Allah'ım korusun dillerinden düşmem çevrenin. gerçi onları takan yok ama bebişime dikkat etmeye çalışıyorum.yarın dr randevum var onu bekliyorum sabırsızlıkla.

sağol canım bazen sarı oluyor ama kaşıntı falan yok rabbime şükür.

Evet canım ya bu ilaç acayip uyku veriyor
İşyerimde gözlerimi zor açık tutuyorum
Bir an önce eve gidip uyumak istiyorummirmirmirmir

canım ilaçların işi işte

bu arada listeyi yapan arkadaşımdan bir ricam olacak normalde sat 7 mart doğum tarihi de 12 aralık ama doktordan sonra bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu kesinleşti orjinal yaşı bu olduğundan ve bütün resmi evraklarda izin işlemlerinde bu kullanılacağından doğum tarihini 6 aralık olarak değiştimek istiyorum 12 aralığın bi gecerliliği kalmadı sonuçta şimdiden teşekkürler

Bende bu gün dr.a gidicem inş. bu sefer kalp atışlarını duyarız.7+2 olduk
5 gün önce gittiğimde sadece kese ve bebek gözükmüştü.
kesin duyarsın tatlım.
o minicik şeyin kalbininolması, onu görmen ve duyman bambaşka bir duygu.

slm tatlişkolar,nasılsınız bugün?
ben bi geçmişi okuyayım..
özlem'cim şekerim nerelerdesin?
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
canım arkadaşım silikte olsa 2 çizgiyi gördüysen kesinlikle hamilesin.
gözün aydın canım benim.
bir bebiş daha aramıza katılıyor ne mutlu sana.

Kuzu şimdiden tebrik ederim %90hamilesin işte :CüvCüv:
Bendede öle olmuştu çok silik çıkmıştı

bende silikti bak şimdi hamileyim çok şükür.:CüvCüv::CüvCüv:

gözün aydın canım benim.
yormadan gezip tozun ama.

hıı ben yarın ve cuma günü çalışmıyorum.
sizlerle ancak pazartesi haberleşip havadisleri alabileceğim.

merveciğime buradan selam ve saygılarımızı iletiyoruz.
merve'cim özlem arkadaşımız tarihinde değişiklik talep ediyor.
oy ooooyyy bakalım ne zaman doğuracağızkafamçokkarıştı

Bende akıntı yok arkadaşlar. Genelde hepinizde var. Acaba neden oluyor? Keşke içimizde bir de doktorumuz olsa?cokacimcoook

esracım yarın güzel haberlerini beklicem canım,inşallah herşey yolundadır..

gözün aydın canım benim.
yormadan gezip tozun ama.

hıı ben yarın ve cuma günü çalışmıyorum.
sizlerle ancak pazartesi haberleşip havadisleri alabileceğim.

nbr meralcimm,bende şimdi yemek yaptım oturdum.birazdan karnımızı doyurcaz bebeğimle..
merak etme tatlım ben sana haberleri iletirim pazartesikaydirigubbakcemile2

mide bulantisi olan varmi icinizde bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim ara ara bulantilarim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…