2009 Aralık Anneleri

meralciğim sağol bitanem ama dondurulmuş istemiyorum şööyle taze taze sulu sulu istiyorum bir tane dondurulmuş aldım ağzıma ı-ıh taze bulun banaaaaaadelikafadulden

aman yat yat kalkma dinlen sakın ağır kaldırma herkesde geliyor o lekeden de sürekli gelmesi devam etmesi iyi olmaz benimki gibi yani

hoşgeldin büşra aralık anneleri 2009 a hayırlı olsun:nazar:inşallah korktuğun olmaz canım

süpeeeerr :dance:gözünaydın canım benimŞeniz

inşallah şeker inşallah sağol duaların için bitanem a.s.bende herkese ediyorum rabbim
sağlıkla kucağımıza almayı nasip et benimde senin de hepimizinde hakkında hayırlısını versin benim sabah kusmam oluyordu doktor ilaç yazdı bu sabah ilk defa kullandım ve kusmadım her günde almak istemiyorum ama bakalım umarım dönmez canım dönersede ilacı var

esracığım vişneler dondurulmuşsa sağol almayım kibarlığın için teşekkür ederim canım allah razı olsun ama yok tazeyse hemen adresini ver geliyorum:roflol:

ekledim canım hayırlı olsun innnnnnşallahkaydirigubbakcemile5

bende balkona masa sandalye takımı aldıracağım hiç ihtiyaç duymamıştık bugüne kadar ama artık bu koku belasından yemek yapılırken mutfağın kapısı kapalı bütün camları açık ben tabağımı balkona götürüp orda yiyorum sonrada girdiğim odanın kapısını kapatıp camını açıp oturuyorum çok zor günler ama geçecek gülüm:teselli:herkesin aynı maalesef

ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeyler:eek:klava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz

akıntının herçeşidi var şekerim hangisini istersen hamilelikde hepsini görecez bi tek kırmızı akıntıyı görünce endişelen gerisini boşver mesela ben progestan fitil kullandığım için kullananlar bilirler fitil geri geliyor ayyy anlatamayacağım bulandım biri anlatsın arkadaşa:roflol:

canım maalesef dondurucuda vişneler. bulursam haber veriirim sana.

hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz

canım gözün aydın

günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan

canım iltihap normal tatlım ben hamile kalmadan önceki ayda bende de vardı belki şimdide vardır tahlillerde belli olacak. eltim 7 aylık hamileyken oldu dr antibiyotik verdi ve doğurdu sağlıkla. korkma canım bişey olmaz olsaydı drun müdahale ederdi

:1hug:

aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.

amin canım. benim eşimde öyle tatlım ilk bebğimiz düşükle sonuçlanmıştı bunada ele avuca gelene kadar pek bağ kuracağını tahmin etmiyorum

kızlar tanıdıklarınız arasında hamiş olup idrarında iltihap olan varmı acaba bebeğe zararı filan oluyor mu?_

canım bebeğe zararı yok

seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes

canım ablam ikizlerde 25 kilo aldı 60 la hamile kalmıştı 85 ile doğum yaptı ikizlerimiz 3 yaşında ve ablam eski kilosunda

Bende bu gün dr.a gidicem inş. bu sefer kalp atışlarını duyarız.7+2 olduk
5 gün önce gittiğimde sadece kese ve bebek gözükmüştü.

canım bu sefer duyarsınız maşallah büyümüş.

hani beni eklememişsiniz arkadaşlar bende aralık annesiyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİN AMİN :CüvCüv:

hoşgeldin canım tebrikler

Dunyamı karattım sankı,yataktan hıc cıkmıyorum.tuvalete her gıttıgımde kan gormekten korkuyorum.sımdı hıc leke yok ama benım gıbı ayaga kalkınca lekesı gelen var mı?hem de kırmızı:KK43:

canım boşver kalkma yat. zaten belli bir zaman geçince düşük tehlikesi geçeçecek

büsra44,canım ben agızdan alıyorum.hangısı daha etkılı acaba?gıttıgım 1 doktor agızdan al dedı,dıgerı fitil olarak.ben ise halen agızdan alıyrm.

büsra44,canım ben agızdan alıyorum.hangısı daha etkılı acaba?gıttıgım 1 doktor agızdan al dedı,dıgerı fitil olarak.ben ise halen agızdan alıyrm.

Canım ya benim doktorum fitilin daha etkili olduğunu benimde düşük riskim çok fazla olduğundan fitil verdiğini söledi yoksa bende hap istemiştim. Ama canım istersen sen yine bi kadın doğum uzmanına sor

Canım ya benim doktorum fitilin daha etkili olduğunu benimde düşük riskim çok fazla olduğundan fitil verdiğini söledi yoksa bende hap istemiştim. Ama canım istersen sen yine bi kadın doğum uzmanına sor

tüp bebeklere genelde fitil yoluyla almak gerekiyormus arkadaslar.normalse agızı öneriyormus dr.

tüp bebeklere genelde fitil yoluyla almak gerekiyormus arkadaslar.normalse agızı öneriyormus dr.

Canım dediğim gibi benim düşük riskim çok fazla olduğu için bi önceki gebeliğimde düşük olduğu için fitiil verdi doktoru

canım benimde ilk bebişim düşmüştü dr o yüzden hapını verdi bana

Canım inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsn
Benimde ilk bebeğim düşük olduğu için şimdi daha tedirginim
İnan pskoloji bozuldu birde bebeğin kalp atışlarn duymaynca daha kötü oldum
Ama 8.haftaya kadar kalp atışlarının olammas ınormalmiş heralde

Hoşgeldin kuzu
iyiyiz biz sen nasılsn:CüvCüv: bebiş nasıl:emir_bebek:

hoşbulduk canımmm...
maşallah hepimiz iyi olalım hep..
bende iyiyim,bu günlerde acayip rüyalar görüyorum.hepsi gerilim filmi gibi valla:1shok:
hamileler çok daha fazla rüya görürmüş,sizde böylemisiniz?
büşracım lekelenmen varmıydı senin?aman dikkat et canım benim..

inşallah bidahaki doktor kontrolünde minişinin kalp atışlarını göreceksin tatlım,için rahat olsun...

evet canım düşme riskinde veriyo o hapıda fitili daha tehlikeli durumlarda veriyormus drlar. bende kullanıyorum hapını cok azgırlık yapıyo bende uykum geliyo onu içince..

bende cok rüyalar görüyorum yaa. ay ne karısık saçma rüyalar:roflol:

canım 7. haftadan itibaren kalp atışı duyulmaya başlanıyor.amin canım hep beraber inşallah.canım tedirginliği sorma bi ıslaklık hissetsem lavoboya nasıl gittiğimi bilmiyorum. acaba bişey mi geldi diye.yarın dra gidicem bütün endişelerimi soracağım.canım belki geç döllenme olmuştur sende ve bebişin daha küçükür aklına kötü şeyler getirme

hoşbulduk canımmm...
maşallah hepimiz iyi olalım hep..
bende iyiyim,bu günlerde acayip rüyalar görüyorum.hepsi gerilim filmi gibi valla:1shok:
hamileler çok daha fazla rüya görürmüş,sizde böylemisiniz?
büşracım lekelenmen varmıydı senin?aman dikkat et canım benim..

canım hoşgeldin nasılsın özlemciğim.rüyaları sorma 2 gecede bir rüya görüyorum ve ağlayarak uyanıyorum eşim korkmaya başladı artık.

evet canım düşme riskinde veriyo o hapıda fitili daha tehlikeli durumlarda veriyormus drlar. bende kullanıyorum hapını cok azgırlık yapıyo bende uykum geliyo onu içince..

bende cok rüyalar görüyorum yaa. ay ne karısık saçma rüyalar:roflol:

azgırlık ne yaasırnaşık şey yalnıs yazmısım yorgunluk yazıcaktım.:tomato:yoksa digerleriyle işimiz olmaz zaten simdi bizim:eek:

merhaba canım,
bende şükür herşey yolunda.
sen nasılsın bakalım?

çok sevindim herşeyin iyi olmasına maşşallh maşşalllh nazar değmesinnn...
ayyyyy
valla ben bugün yine test yaptım yine silik...ayy kızlar ben hamilemiyim anacım çok tereddütteyim valla inanamıyorumda hafta sonu kantesti vereceğim artık...daha günümde gelmedi ya 24 ü adet günüm ama silik milik çıkıyo çizgiiiiiii:uhm::uhm::uhm::uhm:

X