- 24 Mart 2008
- 505
- 4
geldim güzeller geldim
dün ben çok ağladım mesela kan uyuşmazlığı iğnesi için hastaneye gittik devlete oradaki doktor muayene etti önce metal bir alet soktu sonra ultrason probunu çığlık atacaktım acıdan öldüm resmen dışarı çıkınca biriktirdiğim bütün sıkıntımı atarcasına ağladım zor günler geçiriyoruz hepimiz allah yardımcımız olsun inşallah
gülşahcığım normali sıfır yani hiç olmaması ama 1-2 lökosit de herkesde oluyor normal sayılır seninki de çok yüksek değil ama azda olsa enfeksiyon var bebeğe zararı yok ama sana zararı var çünkü sancın olsada ilaç antibiyotik falan kullanamazsın o bakımdan yani kalbini ferah tut bol su iç bi de sabah aç karnına yoğurt suyu iç 2-3 kaşık onu içemezsen greyfurt suyu tamammı?hadi öptüm:teselli:
kız dur değiştirecem unutmuşum canım yaaaŞenizhoneybaby, benim tarihimi degistirmeyeceksin yani:)) peki oyle olsun. senin icin 4 gun gec dogururum.
gözünaydın şeker bu hafta kese öbür hafta kalp atışı falan derken büyüyorlar işte meleklerimizhep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz
canım benim ne kusuru olurmu öyle şey elbette birbirimize içimizden geçenleri anlatacağız onun için toplandık burada paylaşmak içinayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.
dün ben çok ağladım mesela kan uyuşmazlığı iğnesi için hastaneye gittik devlete oradaki doktor muayene etti önce metal bir alet soktu sonra ultrason probunu çığlık atacaktım acıdan öldüm resmen dışarı çıkınca biriktirdiğim bütün sıkıntımı atarcasına ağladım zor günler geçiriyoruz hepimiz allah yardımcımız olsun inşallah
günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan
gülşahcığım normali sıfır yani hiç olmaması ama 1-2 lökosit de herkesde oluyor normal sayılır seninki de çok yüksek değil ama azda olsa enfeksiyon var bebeğe zararı yok ama sana zararı var çünkü sancın olsada ilaç antibiyotik falan kullanamazsın o bakımdan yani kalbini ferah tut bol su iç bi de sabah aç karnına yoğurt suyu iç 2-3 kaşık onu içemezsen greyfurt suyu tamammı?hadi öptüm:teselli:
:1hug:aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.
bizdede tam tersi eşim konuşuyor seviyor karnımı ben korkuyorum iletişim kurmaya şu 3ayı bir atlatırsak hep beraber çalıp oynayalım kızlar:roflol:
seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes
amanda aman ikiz anası da gelmiş karnıda büyümüş sevsinler senin karnını canım benim ne güzel kız hamile olduğun belli olması ben de ne zaman büyüyecek diye aynalara bakıp bakıp duruyom ama bende gaz sıkıntısı olduğu için karnım hep şişkaydirigubbakcemile3