- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
Canım hayırlı haberlerle geliriz hep buraya inşallah. Benim doktorum ölçü filan vermedi. Niye acaba...Keseyi gördü içinde koyuluk gördü tamam dedi. O kadar.Kalp atışı için 2 hafta sonra.
Canım hayırlı haberlerle geliriz hep buraya inşallah. Benim doktorum ölçü filan vermedi. Niye acaba...Keseyi gördü içinde koyuluk gördü tamam dedi. O kadar.Kalp atışı için 2 hafta sonra.
secill,sonralarini söyleyeyim mide bulantisi,yanma siskinlik,ama karni burnunda cok tatli anneler olucaksiniz insallah.Allah yavrulariniza kavustursun sizi..
gönlünü ferah tut. allaha dua et canım.İdare eder canım ya dün yine biraz kanamam oldu çok korktum valla ya
bu bebek büyüyene herşey normale dönene kadar pskolojim bozulacak valla
allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım.:1hug:
aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.
fırsatını buldukça dinlen istirahat et canım.
yaaa sende progestan kullanıyorsun.hersey allahdan zaten arkadasım:1hug:
cok saol guzel sozlerın ıcın doktor dınlenmemı soyledı
progestan verdı
ıns allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
kızlar valla bu hapı kullananların sayısı epey fazlaymış.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.:Saruboceq:
idrarda yanma filan yok ama bilmiyorum ilk bebişim olacak daha önce düşük yapmıştım bunu kaybetmek istemiyorumsenağlamasenağlamasenağlama
düşük tehliken yokki neden böyle düşündün canım yaaa.
sadece idrarda iltihap görmüş.
bol su iç iyi gelir sana.
ve lütfen üzülme . herşey yolunda rahat ol.
canım benım
ben ılk bebegımı kaybettıgım ıcın doktorum hassaslıgımı bılıyor
bana herseyı bırbır acıklıyor ondan soyledı sanırım
senden aksılık yoksa doktorun soylememısdır
kızlar tanıdıklarınız arasında hamiş olup idrarında iltihap olan varmı acaba bebeğe zararı filan oluyor mu?_
canım iltihap iyi değil diye duyuyodum hatta bi arkadasın bebeği yok daha yenı evlı 9 aylık doktora gitmiş doktor idrar yolları iltihabı var bu şekılde çocugun olmaz demiş bilmiyorum canım doktorlar bize hep ayagınızı sıkı tutun demıstı benım tüp bebek olduda o yüzden ben çokdıkkat ediyorum canım
Canım benim amcamın gelininde hamileliğinde idrarında iltihap vardı
Bebeğe zararı olmuyormuş ama annenin çok midesi bulanıyordu
Kız ne yese 10dakika sonra geri çıkarıyıordu
umarım sende öyle bir sorun olmaz canım
liste baya kabarmış hayırlısı
seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes
secill ikiz bebek hamilesimisin ne kadar güzel Allah tamamı na erdirsin AMİN