2009 Aralık Anneleri

kıslarrr nasılsınızzzz herkes ıyı dımı..kimler kaldı şimdi dogurmayan allah hayırlısıyla kurtarsın kıslar ya..serinus naptın canım doktor işini gidebıldınmı medıcanaya

gittim canım aysun hanım 23 aralıktan önce doluydu ee malum bende o zamana kadar doğururum aslı hanıma gidiyorum 2 haftadır biraz soğuk filan demişlerdi ama ben sevdim tatlı bi kadın doğumu onunla yapacağız inşallah

ısır ben zaten belkii odada engellemeye kalkarlar diye doğumhanede ısırıcam ayaklarıyla poposunu

hakettiler ama dimi 9aydır çektirdiler bizeeopuyorumnanaktan Hastanede grip nedeniyle ziyaret saatini 1saate indirmişler onun dışında almıyorlaarmış içeri duyunca bir hoşuma gitti ki.Ama eşim de gelemezse ona üzülürüm,bir de ablam:sinifsinif:

inşallah canım hepsı ıyıdır tabı..şimdiden hayırlı dogumlar kıslar hepınıze

kıslarrr nasılsınızzzz herkes ıyı dımı..kimler kaldı şimdi dogurmayan allah hayırlısıyla kurtarsın kıslar ya..serinus naptın canım doktor işini gidebıldınmı medıcanaya

Ben kaldım :kedi: Perşembe günü nasipse kaydirigubbakcemile3

selam kızlar!!
ben de varım, perşembe günü kavuşucam inşallah bebeğime.. çok heyecanlıyım.. halılarım geliyor yıkamacıdan bugün yerleri filan silip onları sercem, annemin aldığı yeni nevresimi yıkıyorum şimdi kurusunonuda yarın akşam onları annem serer.. akşam gidip kendime çorap falan filan almalıyım.. çorabım yok hastanede giyecek.. bavulu yarın teyzoş ve anneciimle kontrol eder son kontrolleri bitiririz..
birde sanki her derdim bitmiş gibi hastane odasının kapısı için aldığım tülü ya beceripde takamazlarsa diye endişeleniyorum:kedi:kaydirigubbakcemile3
ortasına da çelenk almıştım.. şekerleri koyarım büyük bir poşete sepetimizle beraber.. işte ne biliim gerekli gereksiz bütün ayrıntılar kafamda uçuşuyor.. o anı düşünmek istemiyorum.. kalbim hızlanıyor fena halde.. yavu ben o sabah napcam zaten çarpıntı sorunum var.. uuff bak yine heyecan tavan yaptı

Yıllar sonra tekrar merhaba. Belki benim gibi tekrar toplanmayı düşünenlerimiz olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…