E
esraie
Ziyaretçi
meralciğim sağol bitanem ama dondurulmuş istemiyorum şööyle taze taze sulu sulu istiyorum bir tane dondurulmuş aldım ağzıma ı-ıh taze bulun banaaaaaadelikafadulden
aman yat yat kalkma dinlen sakın ağır kaldırma herkesde geliyor o lekeden de sürekli gelmesi devam etmesi iyi olmaz benimki gibi yani
hoşgeldin büşra aralık anneleri 2009 a hayırlı olsuninşallah korktuğun olmaz canım
süpeeeerr :dance:gözünaydın canım benimŞeniz
inşallah şeker inşallah sağol duaların için bitanem a.s.bende herkese ediyorum rabbim
sağlıkla kucağımıza almayı nasip et benimde senin de hepimizinde hakkında hayırlısını versin benim sabah kusmam oluyordu doktor ilaç yazdı bu sabah ilk defa kullandım ve kusmadım her günde almak istemiyorum ama bakalım umarım dönmez canım dönersede ilacı var
esracığım vişneler dondurulmuşsa sağol almayım kibarlığın için teşekkür ederim canım allah razı olsun ama yok tazeyse hemen adresini ver geliyorum:roflol:
ekledim canım hayırlı olsun innnnnnşallahkaydirigubbakcemile5
bende balkona masa sandalye takımı aldıracağım hiç ihtiyaç duymamıştık bugüne kadar ama artık bu koku belasından yemek yapılırken mutfağın kapısı kapalı bütün camları açık ben tabağımı balkona götürüp orda yiyorum sonrada girdiğim odanın kapısını kapatıp camını açıp oturuyorum çok zor günler ama geçecek gülüm:teselli:herkesin aynı maalesef
ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeylerklava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz
akıntının herçeşidi var şekerim hangisini istersen hamilelikde hepsini görecez bi tek kırmızı akıntıyı görünce endişelen gerisini boşver mesela ben progestan fitil kullandığım için kullananlar bilirler fitil geri geliyor ayyy anlatamayacağım bulandım biri anlatsın arkadaşa:roflol:
canım maalesef dondurucuda vişneler. bulursam haber veriirim sana.
hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz
canım gözün aydın
günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan
canım iltihap normal tatlım ben hamile kalmadan önceki ayda bende de vardı belki şimdide vardır tahlillerde belli olacak. eltim 7 aylık hamileyken oldu dr antibiyotik verdi ve doğurdu sağlıkla. korkma canım bişey olmaz olsaydı drun müdahale ederdi
:1hug:
aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.
amin canım. benim eşimde öyle tatlım ilk bebğimiz düşükle sonuçlanmıştı bunada ele avuca gelene kadar pek bağ kuracağını tahmin etmiyorum
kızlar tanıdıklarınız arasında hamiş olup idrarında iltihap olan varmı acaba bebeğe zararı filan oluyor mu?_
canım bebeğe zararı yok
seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes
canım ablam ikizlerde 25 kilo aldı 60 la hamile kalmıştı 85 ile doğum yaptı ikizlerimiz 3 yaşında ve ablam eski kilosunda
Bende bu gün dr.a gidicem inş. bu sefer kalp atışlarını duyarız.7+2 olduk
5 gün önce gittiğimde sadece kese ve bebek gözükmüştü.
canım bu sefer duyarsınız maşallah büyümüş.
hani beni eklememişsiniz arkadaşlar bende aralık annesiyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİN AMİN :CüvCüv:
hoşgeldin canım tebrikler
Dunyamı karattım sankı,yataktan hıc cıkmıyorum.tuvalete her gıttıgımde kan gormekten korkuyorum.sımdı hıc leke yok ama benım gıbı ayaga kalkınca lekesı gelen var mı?hem de kırmızı
canım boşver kalkma yat. zaten belli bir zaman geçince düşük tehlikesi geçeçecek