2009 Aralık Anneleri

canım maalesef dondurucuda vişneler. bulursam haber veriirim sana.

hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz

canım gözün aydın

canım iltihap normal tatlım ben hamile kalmadan önceki ayda bende de vardı belki şimdide vardır tahlillerde belli olacak. eltim 7 aylık hamileyken oldu dr antibiyotik verdi ve doğurdu sağlıkla. korkma canım bişey olmaz olsaydı drun müdahale ederdi

büsra44,canım ben agızdan alıyorum.hangısı daha etkılı acaba?gıttıgım 1 doktor agızdan al dedı,dıgerı fitil olarak.ben ise halen agızdan alıyrm.

büsra44,canım ben agızdan alıyorum.hangısı daha etkılı acaba?gıttıgım 1 doktor agızdan al dedı,dıgerı fitil olarak.ben ise halen agızdan alıyrm.

Canım ya benim doktorum fitilin daha etkili olduğunu benimde düşük riskim çok fazla olduğundan fitil verdiğini söledi yoksa bende hap istemiştim. Ama canım istersen sen yine bi kadın doğum uzmanına sor

Canım ya benim doktorum fitilin daha etkili olduğunu benimde düşük riskim çok fazla olduğundan fitil verdiğini söledi yoksa bende hap istemiştim. Ama canım istersen sen yine bi kadın doğum uzmanına sor

tüp bebeklere genelde fitil yoluyla almak gerekiyormus arkadaslar.normalse agızı öneriyormus dr.

tüp bebeklere genelde fitil yoluyla almak gerekiyormus arkadaslar.normalse agızı öneriyormus dr.

Canım dediğim gibi benim düşük riskim çok fazla olduğu için bi önceki gebeliğimde düşük olduğu için fitiil verdi doktoru

canım benimde ilk bebişim düşmüştü dr o yüzden hapını verdi bana

Canım inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsn
Benimde ilk bebeğim düşük olduğu için şimdi daha tedirginim
İnan pskoloji bozuldu birde bebeğin kalp atışlarn duymaynca daha kötü oldum
Ama 8.haftaya kadar kalp atışlarının olammas ınormalmiş heralde

Hoşgeldin kuzu
iyiyiz biz sen nasılsn:CüvCüv: bebiş nasıl

hoşbulduk canımmm...
maşallah hepimiz iyi olalım hep..
bende iyiyim,bu günlerde acayip rüyalar görüyorum.hepsi gerilim filmi gibi valla:1shok:
hamileler çok daha fazla rüya görürmüş,sizde böylemisiniz?
büşracım lekelenmen varmıydı senin?aman dikkat et canım benim..

inşallah bidahaki doktor kontrolünde minişinin kalp atışlarını göreceksin tatlım,için rahat olsun...

evet canım düşme riskinde veriyo o hapıda fitili daha tehlikeli durumlarda veriyormus drlar. bende kullanıyorum hapını cok azgırlık yapıyo bende uykum geliyo onu içince..

bende cok rüyalar görüyorum yaa. ay ne karısık saçma rüyalar:roflol:

canım 7. haftadan itibaren kalp atışı duyulmaya başlanıyor.amin canım hep beraber inşallah.canım tedirginliği sorma bi ıslaklık hissetsem lavoboya nasıl gittiğimi bilmiyorum. acaba bişey mi geldi diye.yarın dra gidicem bütün endişelerimi soracağım.canım belki geç döllenme olmuştur sende ve bebişin daha küçükür aklına kötü şeyler getirme

canım hoşgeldin nasılsın özlemciğim.rüyaları sorma 2 gecede bir rüya görüyorum ve ağlayarak uyanıyorum eşim korkmaya başladı artık.

azgırlık ne yaasırnaşık şey yalnıs yazmısım yorgunluk yazıcaktım.:tomato:yoksa digerleriyle işimiz olmaz zaten simdi bizim

merhaba canım,
bende şükür herşey yolunda.
sen nasılsın bakalım?

çok sevindim herşeyin iyi olmasına maşşallh maşşalllh nazar değmesinnn...
ayyyyy
valla ben bugün yine test yaptım yine silik...ayy kızlar ben hamilemiyim anacım çok tereddütteyim valla inanamıyorumda hafta sonu kantesti vereceğim artık...daha günümde gelmedi ya 24 ü adet günüm ama silik milik çıkıyo çizgiiiiiii:uhm::uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…