2009 Aralık Anneleri

geldim güzeller geldim

honeybaby, benim tarihimi degistirmeyeceksin yani:)) peki oyle olsun. senin icin 4 gun gec dogururum.
kız dur değiştirecem unutmuşum canım yaaaŞeniz

hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz
gözünaydın şeker bu hafta kese öbür hafta kalp atışı falan derken büyüyorlar işte meleklerimiz:emir_bebek:

ayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.:nazar:
canım benim ne kusuru olurmu öyle şey elbette birbirimize içimizden geçenleri anlatacağız onun için toplandık burada paylaşmak için
dün ben çok ağladım mesela kan uyuşmazlığı iğnesi için hastaneye gittik devlete oradaki doktor muayene etti önce metal bir alet soktu sonra ultrason probunu çığlık atacaktım acıdan öldüm resmen dışarı çıkınca biriktirdiğim bütün sıkıntımı atarcasına ağladım zor günler geçiriyoruz hepimiz allah yardımcımız olsun inşallah

günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan

gülşahcığım normali sıfır yani hiç olmaması ama 1-2 lökosit de herkesde oluyor normal sayılır seninki de çok yüksek değil ama azda olsa enfeksiyon var bebeğe zararı yok ama sana zararı var çünkü sancın olsada ilaç antibiyotik falan kullanamazsın o bakımdan yani kalbini ferah tut bol su iç bi de sabah aç karnına yoğurt suyu iç 2-3 kaşık onu içemezsen greyfurt suyu tamammı?hadi öptüm:teselli:

:1hug:aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.

bizdede tam tersi eşim konuşuyor seviyor karnımı ben korkuyorum iletişim kurmaya şu 3ayı bir atlatırsak hep beraber çalıp oynayalım kızlar:roflol:
seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes

amanda aman ikiz anası da gelmiş karnıda büyümüş sevsinler senin karnını canım benim ne güzel kız hamile olduğun belli olması ben de ne zaman büyüyecek diye aynalara bakıp bakıp duruyom ama bende gaz sıkıntısı olduğu için karnım hep şişkaydirigubbakcemile3

canım hamilesin bence.yoksa hiç çıkmıyo biliyosun bende de silik çıkmıştı..Hcg hormonu ileriki dönemde yükseliyo ve 2.çizgi daha net çıkıyo.bence biraz daha bekle ve kan testi yaptır.

tatlım gebelik yoksa silik bile çıkmaz o çizgi..
hamilesin sen yaaa,hadi gözün aydın..
işallahhh öyledir canımcım....
Kuzu şimdiden tebrik ederim %90hamilesin işte :CüvCüv:
Bendede öle olmuştu çok silik çıkmıştı

ayy gerçektenmii canım ozaman bende hamileyim demiiii:teytey::teytey::teytey:

kesin duyarın tatlım.
o minicik şeyin kalbininolması, onu görmen ve duyman bambaşka bir duygu.

özlem'cim şekerim nerelerdesin?
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

canım arkadaşım silikte olsa 2 çizgiyi gördüysen kesinlikle hamilesin.
gözün aydın canım benim.
bir bebiş daha aramıza katılıyor ne mutlu sana.

sağol canım sağolll çok heyecanlandım sırnaşık şeysırnaşık şey
bende silikti bak şimdi hamileyim çok şükür.:CüvCüv::CüvCüv:

kızlarrrrr içimi rahatlattınız alllahhh razı olsunn..işallahh tam tersi çıkmaz yoksa bu test firmasından şikayetçi olurum vallaaakötükedihüsokötükedihüso
beni ilk tebrikeden sizz oldunuz nerdeysee canlarım ya çok sevinçliyim şuanda..yuppiiii:teytey::teytey::teytey:
kanımıda vereyimde içim rahat etsin....:nazar::nazar:

slm bende dün doktora gittim bebeğimin kesesini ve yolk sacını gördük haftayada kalp atışını duycaz inşaallah

Kaç haftalık arkadaşım bebişin? Kalp oluşuyor önce nasıl ölçüm olabiliyor. Ne ölçülüyor ki. Pıhtımı? Cahilliğimi affedin artık.:KK43:

Canım önce keseyi ölçüyorlar, Benim kesem 5.4 mm çıktı.Gerçi şimdi daha da büyümüştür. Benimki 6 haftalık şu an

selam şekerim
özlemmi o kim kız:)
özlem minik kelebek.
nbr meralcimm,bende şimdi yemek yaptım oturdum.birazdan karnımızı doyurcaz bebeğimle..
merak etme tatlım ben sana haberleri iletirim pazartesikaydirigubbakcemile2
afiyet olsun size. bal olsun size, yarasın ama kilo yapmasın size.
pazartesiye kadar sizsiz ne yaparım ben bilmem valla.
ben cuma günü aile sağlığı merkezine gideceğim.
beni aradılar cuma sabah bekliyorlarmış.
kayıt işlemleri olur sanırım. sonrada tetenoz aşısı için gün verirler sanırım.
mide bulantisi olan varmi icinizde bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim ara ara bulantilarim oluyor

geldim güzeller geldim
aman da aman hoşgeldin şekerim.

son kotrollerle herkesin haftası değişecek zaten arkadaşlar mesela ben bugün 8+1olacaktım ama doktor bebeği ölçtü tarihi değiştirdi 7+4 oldum bugün sırayla değiştireceğiz tamammı? ama biraz birikirse benim için kolay olacak acele etmeyin ok?

bu arada listeyi yapan arkadaşımdan bir ricam olacak normalde sat 7 mart doğum tarihi de 12 aralık ama doktordan sonra bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu kesinleşti orjinal yaşı bu olduğundan ve bütün resmi evraklarda izin işlemlerinde bu kullanılacağından doğum tarihini 6 aralık olarak değiştimek istiyorum 12 aralığın bi gecerliliği kalmadı sonuçta şimdiden teşekkürler
listeyi yapan arkadaş sevsin seni kız kaç keredir esracığım diye sana yorumlar yazıyorum hala listeyi yapan arkadaş diyon aşkolsun yani :dilcikar:

merveciğime buradan selam ve saygılarımızı iletiyoruz.
merve'cim özlem arkadaşımız tarihinde değişiklik talep ediyor.
oy ooooyyy bakalım ne zaman doğuracağızkafamçokkarıştı

kız o özlem değil özlem kelebeğimiz karıştırdın kaydirigubbakcemile3
işallahhh öyledir canımcım....
beni ilk tebrikeden sizz oldunuz nerdeysee canlarım ya çok sevinçliyim şuanda..yuppiiii:teytey::teytey::teytey:
kanımıda vereyimde içim rahat etsin....:nazar::nazar:
nilüfer 2gündür seni tebrik ediyoruz ama bir türlü hamile olduğuna ikna edemedikkaydirigubbakcemile3bi kan testi yaptırsan bacım o zaman hamiş olduğun tescillenmiş olacak hadi bakalımŞeniz

özlem benim tatlım,ama ben değişiklik talep etmedim kiii sengözlerimebaksanabbi karışıklık oldu sanırımCADIARZU

kelebeğim özlemim ben karıştırmadım meral karıştırdı ha haaaa:jeyyar:KK43:aranızı bozayım)

kizlarr mide bulantisi olan varmi

Bende yemeklere karşı tiksinti oluyor. Kusma olmasa da bulantı arada oluyor. Çok acıkıyorum, canım yemek yemek istiyor ama yemek beğenemiyorum. En sevdiğim '' herzaman bunu yerim'' yemekleri yemek istemiyorum. Ben de hiçbişey yiyemediğim o aç anlarımda yoğurdu sulandırıp, içine ekmek doğrayıp yiyorum.:dance:

özlem benim tatlım,ama ben değişiklik talep etmedim kiii sengözlerimebaksanabbi karışıklık oldu sanırımCADIARZU
ben karıştırdımm sanırım.kusura bakmayın güzeller.
tıpkı midem gibi.
kendimi çok halsiz ve hissediyorum. midemde ayakta ama çok şükür hiiç kusmadım.
slm bende dün doktora gittim bebeğimin kesesini ve yolk sacını gördük haftayada kalp atışını duycaz inşaallah
saçınımı gördünüzfisfisfisfisfisfisfisfisfis
kizlarr mide bulantisi olan varmi

ben şuanda çok fenayım tatlımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz uykum var şekerleme yapacağım sonra yine gelirim hadi öptüüüüümmm

Bende yemeklere karşı tiksinti oluyor. Kusma olmasa da bulantı arada oluyor. Çok acıkıyorum, canım yemek yemek istiyor ama yemek beğenemiyorum. En sevdiğim '' herzaman bunu yerim'' yemekleri yemek istemiyorum. Ben de hiçbişey yiyemediğim o aç anlarımda yoğurdu sulandırıp, içine ekmek doğrayıp yiyorum.:dance:

bende cikolatayi coook severdim simdi kesinlikle yiyemiyorum booll eksii seyler istiyor canim

ben karıştırdımm sanırım.kusura bakmayın güzeller.
tıpkı midem gibi.
kendimi çok halsiz ve hissediyorum. midemde ayakta ama çok şükür hiiç kusmadım.

saçınımı gördünüzfisfisfisfisfisfisfisfisfis

ben şuanda çok fenayım tatlımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende hic kusmadim ama bulanti az az var cubuk kraker cook iii geliyor

X