geldim bitanem geldim delikafaduldenselam aralik anneleri guzel saglikli hamilelikler dilerim
honeyim ballim pazartesiden beri ugramamis haberi olan yada iyimi bilen varmi kizlar
yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum allah tamamına erdirsin inşallah
adını listeye almadığım arkadaşlar aslında alıntı yapmıştım hepinizin yazdıklarını ama fazla alıntı yapınca kabul etmiyor maalesef neyse listeye girmek isteyenler lütfn SAT son adet tarihini yazsınlar bide paylaşımda bulunmalarını istiyoruz olurmuyerimseniben
sağol elifçiğim bu arada alınganım malum gebelikkaydirigubbakcemile3
hadi öptüm bütün aralık anneleri yarın görüşürüz
cnm sağol desteğin için, eşim de yarın bi doktora gidip konuşalım en iyi o yönlendirir zaten dedi, yarın beraber doktora gidiyoruz:1rolleyes:
adını listeye almadığım arkadaşlar aslında alıntı yapmıştım hepinizin yazdıklarını ama fazla alıntı yapınca kabul etmiyor maalesef neyse listeye girmek isteyenler lütfn SAT son adet tarihini yazsınlar bide paylaşımda bulunmalarını istiyoruz olurmuyerimseniben
akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım
Ben yazdım kimse cevap vermedi:1no2: belki son anda ben de aranıza katılırım 19u adet tarihim
delikafadulden yola başlıcaz mı bakalım:asigim:tabiki herkez de olabilen birşey.
durmak yola yola devam:roflol:
Bana da dr. gelme sorun olmaz ,bir anönce hamile kal diyor ama ben heray soluğu hastanede alıyorum kist korkumdan:1rolleyes: yani o emin hamileliğe engel olmadığındanbende hamile kalmadan iki ay önce doktora gitmiştim banada kist var demişti hatta kist yüzünden ben kesin haimle kalamam demiştim kaldım benimki de öyle büyük olmayan tiplerden ama sürekli oluyo daha öncede başka bi doktor bulmuştu doktor 1 ay sonra gel kist gitmişmi diye bakalım dedi bende iki ay sonra gittim ilk kontrole:)))
canım inşallah aramıza katılırsın sende güzel haberini bekliyoruz.
slm arkadaşlar yarın bende doktora gidiorum ilk kontrolümüz olcak bana dua edin
akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım
Hayırlı Cumalar Aralık Anneleri
kızlar zaten lekelenmeyi görünce hemen drumu aradım bana hemen iğneye geç dedi ve istirahat et dedi şuan iğneleri vurunuyorum ve lekelenmem yok ama çok korkuyorum birde kasıklarında ağrı var mı dedi drum benim ağrım yok o zaman endişelenme dedi offffff biran evvel ptesi olsun kontrole gidicem ne olur dua edin benim için