esrtml,tüp bebek benimki.12.test günü 440 çıktı,herkes öyle dedi,korkuyoruma slında tek istiyordum ama ne bileyim.sen tek kese mi gördün?
mçetin1,sağol canım,hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah.tabii ki paylaşacam:1rolleyes:
esrtml,allah gönlüne göre versin inşallah canım,ben hep tek istedim ne bileyim.hamileliği,doğumu,sonrasını düşünüyorum,biraz da korkağım sanırım.mirmirmirmir.bu arada ben 20 günde 1 kilo aldım,bulantım yok,iştahım dehşet valla.51 le hamile kaldım bakalım sonum ne olacak:
51 iyi bi kilo ben 55le başladım sigarayıda bırakmıştım o gazla 6.haftadayım vede sabah tartıldım 58 olmuşum şunu gördüm ama zayıf yada tam sınırda kilosu olanlar hamileliğinin ilk döneminde hızlı kilo alıyolar tabi akside oluyo ama bunu çok gördüm sonra düzene giriyo
ahanda bizim gibi biri daha evet penses ikizin belirtilerinden biride erken zamanda kilo alma yalnız olmamak güzel penses seninki ikizdi dimi yanlış mı hatırlıyorumkızlar bende 63 kiloyla hamıle kaldım suan 65 kıloyum ve 7 haftalığım bakalım hayırlısı ikiz olunca çok mu kılo alınıyo arkasalar
canım senın boy bendende uzunmuş ben 168 boyda 63 kılo ile basladım gebelığe dün tartıldım 65 olmuşum normalde 10 15 kılo alınıyo dimi
çyle canım sağlıklı olsunlarda benim derdimde fazla kilo almaktan ziyade sağlıklısını yapabilmek her hafta bi kilo alınca tırstım nereye gidiyoruz diye senin boy kilo iyi fazla almazsın gibime geliyor ikiz anneleri vede ikiz olduğunu düşünenler karnınız ne alemde benim kilodan göbek oluştu artık millette göbeğimi seviyo bebek var sanıyo halbuki kilodan bende saldım iyice nasılsa hamileyim:) millet sevsin ama göbeğin alt kısmı rahimin olduğu yer artık sertleşti bende geçen bi çıkıntı gördüm eşime ahanda bebek bak dedim meğer kemikmiş:)) iyice sıyırdım ben galibaben 75 kiloydum 6+4 günlüğüm ve kilom hala 75. boy 1.71 cm.
doktorum en fazla 9 kilo daha al dedi ama bekalım 9 ay sonunda kilolarımız ne olacak.
sağlıklı olalımda kilolar nasıl olsa verilir dimi ama
çyle canım sağlıklı olsunlarda benim derdimde fazla kilo almaktan ziyade sağlıklısını yapabilmek her hafta bi kilo alınca tırstım nereye gidiyoruz diye senin boy kilo iyi fazla almazsın gibime geliyor ikiz anneleri vede ikiz olduğunu düşünenler karnınız ne alemde benim kilodan göbek oluştu artık millette göbeğimi seviyo bebek var sanıyo halbuki kilodan bende saldım iyice nasılsa hamileyim:) millet sevsin ama göbeğin alt kısmı rahimin olduğu yer artık sertleşti bende geçen bi çıkıntı gördüm eşime ahanda bebek bak dedim meğer kemikmiş:)) iyice sıyırdım ben galiba
Bu arada biz bugün doktora gittik, Cuma'yı bekleyemedik..çünkü böbrek ağrım vardı...kalp atışını da gördük...hem gördük hem duyduk...ben ilk kez görüyorum çok duygulandım...
Hepimiz inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Muhtemel doğum tarihimi 2 Aralık dedi doktor...
Kalın sağlıcakla...
merhaba aralık anneleriii:CüvCüv:
geldim bitanem geldim delikafadulden
eşim kablosuz modem almıştı da 3gündür onu kurmak için uğraştı durdu nihayet modemin bozuk olduğunu anladı eski modemi kurduk gece gece ama gerçekten merakdan çatladım burda neler oluyor diye inşallah herkes iyidir geçmişi okuyacağım uykum gelene kadar bakalım başka merak eden olmuşmu aralık annelerinden HFZ den başka?CADIARZU
hadi öptüm hepinizi
ESRAİE canım ya bu cızelgeyı nasıl yaptın bende yapmak ıstıyorum
yazarsan sevınrıım
Arkadaşlar midesi hiç bulanmayan varmı:uhm:
Ben sabahları mide kazıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde de çok sık acıkıyorum ama hiç midem bulanmıyor acaba bendemi bir anormallik var yoksa abartıyormuyum:bbo:
benimde hiç bulantım yok ama çok yiyorum biraz önce yemek yedim yine acıktım bu gidişle 100 kilo olucam,
bide kızlar birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz, ben bilmediğim için üstüste mesaj yazmayım diye bişey de yazamıyorum
ben 4 hafta 2 günlükken karından keseyi gördüm vede gördük yalnız bütünce ikiye ayrıldı doktorda ikiz olabilir dedi ama 6.haftayı bekleyin dedi bide değerim benimde yüksek çıktı 3.haftada idrar testim pozitif çıkmıştı normalde çıkmaz pazartesü doktora gidicem belli olacak ama meraktan ölüyorum ikiz annelerini görünce acaip heyecanlanıyorum ben ikiz olsun istiyorum ya teki büyütmedimki ikizin zorluğunu bileyim hem kardeşiyle gelecek bidaha doğurma derdi yok bidaha kilo al falan gerçi canımız çıkacak ama olsun ya ben istiyorum inş ikizdir vede acip kilo alıyorum bu arada sende nasıl kilo alıyomusun
canım senın boy bendende uzunmuş ben 168 boyda 63 kılo ile basladım gebelığe dün tartıldım 65 olmuşum normalde 10 15 kılo alınıyo dimi
canım ne kadardı değerinki bide kaç haftalıkken benim 25.günde 556 idi yani 3 hafta 4 günlükken
kızlar meraba bende hamıleyım son adet tarıhım 8 mart
kızlar meraba bende hamıleyım son adet tarıhım 8 mart
sir ağda sakıncalı değil yalnız cilt hassaslaştığı için daha fazla dikat edilmeliKızlar gebelikte sir ağda zararlı mıdır acaba ?