- 13 Nisan 2009
- 4.937
- 0
- 46
Ben yazdım kimse cevap vermedi:1no2: belki son anda ben de aranıza katılırım 19u adet tarihim
ama ben sana yazdmıştım.
umarım sende aramıza katılırsın.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdım kimse cevap vermedi:1no2: belki son anda ben de aranıza katılırım 19u adet tarihim
ama ben sana yazdmıştım.
umarım sende aramıza katılırsın.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
umarım güzel haberler verirsin cnm.
teşekkürler canım Allah herkese akıl verecek günleri nasip etsin :) ben hapı bıraktıktan sonra 6 ay başka korunma yöntemleri denedim hemen olamayağını biliyodum bide hapın etkisi hakkında kötü şeyler duydum hemen olmasını istemedim vücudum kendine gelsin dedim:1hug: ne güzel evet akıl verebilmek.Dr. hapı bırakınca 3ay olmayabilir dedi hamilelik oyüzden üzmemeye çalışıyorum şimdilik kendimi.Zaten umutluyum olacak er yada geç:Saruboceq:Önümüzdeki 3aydan daha çok umutluyum nedense.Ben de bir gün akıl verebilirim inş başkalarınayerimseniben allah tamamına erdirsin canıma.s.
teşekkürler canım Allah herkese akıl verecek günleri nasip etsin :) ben hapı bıraktıktan sonra 6 ay başka korunma yöntemleri denedim hemen olamayağını biliyodum bide hapın etkisi hakkında kötü şeyler duydum hemen olmasını istemedim vücudum kendine gelsin dedim
Canm sanırım bunu bana yazdın ama isim olmayınca ben anlamamışım kusura bakmaçok tşk ederim takrar
sen de sağlıklı bir şekilde bebeğinikucağına alırsın inşş,Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
evet sana yazmıştımsenağlama
amin inşallah bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
ve inşallah hayırlısıyla senden güzel haberleri bekliyoruz.
olmasa da sıkma canını ne olur.
herşeyde vardır bir hayır. yeri ve zamanı gelince neler oluyor neleeeeeerkaydirigubbakcemile5
bana dr. dedi canım hemen hamile kal diye bende kist sorunu var tekrarlamasın diye ameliyat oldum geçen sene tekrarlamadan bebiş yapmam lazım inş evet akıl veririm bende belki:)
benim hala kızındada kist varken hamile kalmış.
dr. ebebğini düşürebilirsin demiş ama şu an 6 aylık hamile ve herşey yolunda gidiyor.
ama yinede erken doğum söz konusu tabi.
sen gönlünü ferah tut ve ne olur çok dua et.:Saruboceq:
sağol canım şuanda da 2cmlik bir kistim var dr. sorun olmaz büyümeden hamile kal , okadar kist herkesde oluyor dedi.nasip artık.kisti olup hamile olanları duyunca daha bir hevesleniyorum:asigim:
kızlar lekelenme yaşayıpta bunu atlatmak için ne yaptınız ne olur söyleyin bugün lekelenmem yok ama çok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
bende hamile kalmadan iki ay önce doktora gitmiştim banada kist var demişti hatta kist yüzünden ben kesin haimle kalamam demiştim kaldım benimki de öyle büyük olmayan tiplerden ama sürekli oluyo daha öncede başka bi doktor bulmuştu doktor 1 ay sonra gel kist gitmişmi diye bakalım dedi bende iki ay sonra gittim ilk kontrole:)))bana dr. dedi canım hemen hamile kal diye bende kist sorunu var tekrarlamasın diye ameliyat oldum geçen sene tekrarlamadan bebiş yapmam lazım inş evet akıl veririm bende belki:)
kızlar lekelenme yaşayıpta bunu atlatmak için ne yaptınız ne olur söyleyin bugün lekelenmem yok ama çok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
sen gönlünü ferah tut canım.
allahın izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.
daha doğuma kadar önümüzde kaç ay var.
bakalım 9. ayın sonuna kadar neler görüp neleeeeer yaşayacağız.
öpüyorum seni. kızma ne olur. bebiş hissetmesin annes:)-tatlicadiarzu-
merhabalar. eğer bu ay hamileysem bende aranıza katılacam ve tahmini doğum tarihine baktım 31.12.2009 :dance: eğer varsa tabi
bu 2. bebeğim olacak 21 aylık bir kızım var. henüz regl me 1 hafta var ama ben sabırsızım kızımda idrarda 5 gün kala öğrenmiştim bunda da sabredemicem gibi geliyor hayırlısı olsun
slm arkadaşlar yarın bende doktora gidiorum ilk kontrolümüz olcak bana dua edin
gözün aydın hayatım, çok sevindim, bundan sonra da herşey yolunda gidecek :)canlarım yazmayı unutmusum sızlere dün tahlıl sonuçlarını eşim doktora göstermış doktor çok güzel demış çok sevindim arkadaslar çok şükür hersey yolunda gidiyo
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :) kalp atışlarını duymak kadar güzel bir şey yok, ben bugün gittim ve duydum kalp atışlarını, duyar duymaz da ağlamaya başladım, Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah :)selam arkadaşlar benim tahmini doğumum 12 Aralıkta olacak. 6. haftamdayım yani. Rüya gibi herşey 3. tüp bebek denememde buldum bebişimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. 2 gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışları için 15 gün sonrayı bekliyoruz.
aman canım sakın kabız olma, doktoruna söyle lütfen, bana bir şurup verdi, bebeğe kesinlikle bir zararı yok, bağırsakta çözülen bir ilaçmış, adı duphalac... sen de doktoruna bir danışıver canım :)Canım çok teşekkür ederimm bilgilerin için .Çok düşüncelisin Allah razı olsunn.Benim bulantılarımm sabahları çok kötüü oluyoo.Midemm sızlıyo resmen.Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicemm.Canım ya Bende bi kaç gündür çok affedersin kabızlık oldu.Sende de oldumuydu bu ilk aylarda.Kabız olmamamız gerekiyoo dimii.Napmam gerekk.:1shok:
ben bugün gördüm canım, muhteşem bir şey, anlatılmaz bir duygu, inşallah yarın sen de yaşayacaksın bu duyguyu :)slm arkadaşlarım,bikaç gündür uğrayamadım.bulantılarım başladı,uyuyorum sürekli çok halsizim.bikaç gündür sadece koltukta uzanıyorumm.iştahımda yok,yemek yapıyorum ama yiyemiyorumm.
yarın doktora gidicez,bebeğimin kalp atışlarını görebilmek için.inşallah herşey yolundadır.geçmişi pek okuyamadım gidenler var dimi doktora,kalp atışlarını görenler?
ne güzeeeeel :) harika bir deneyim canım, hissettiğin şey öyle karmaşık ki, bir mucizeye tanık oluyorsun, inanılmaz bir şey, neyse cumartesi sen de yaşayacsın inşallah... Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mucizeyi :)selam arkadaşım,
allahın izniyle bu bulantılarda bitecek iştahlarımızda çılacak.
yarın bebişinin kalp atışalrını duydukdan sonra bizede duygularını aktar canım. bende cumartesi duyacağım kısmetse.:CüvCüv:
çok sevindim canım :) şu ana kadar bir yorum yapmak istemedim ama en doğru kararı vermişsiniz :) tebrikler canım, merak etme hiçbir sorun çıkmayacak :)cnm sağol desteğin için, eşim de yarın bi doktora gidip konuşalım en iyi o yönlendirir zaten dedi, yarın beraber doktora gidiyoruz:1rolleyes:
dualarım seninle canım, doktordan sonra gel ve anlat bize :)slm arkadaşlar yarın bende doktora gidiorum ilk kontrolümüz olcak bana dua edin