2009 Aralık Anneleri

ama ben sana yazdmıştım.
umarım sende aramıza katılırsın.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Görmedim canım kusura bakma baktım bikaççkez görememiştim tekrar bakayım hemen.çok sağol çok tşk ederim.bakalım haftasonu,pztsi falan belliolacak artıkyerimseniben

umarım güzel haberler verirsin cnm.

Canm sanırım bunu bana yazdın ama isim olmayınca ben anlamamışım kusura bakmaçok tşk ederim takrar
sen de sağlıklı bir şekilde bebeğinikucağına alırsın inşş,Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

teşekkürler canım Allah herkese akıl verecek günleri nasip etsin :) ben hapı bıraktıktan sonra 6 ay başka korunma yöntemleri denedim hemen olamayağını biliyodum bide hapın etkisi hakkında kötü şeyler duydum hemen olmasını istemedim vücudum kendine gelsin dedim

bana dr. dedi canım hemen hamile kal diye bende kist sorunu var tekrarlamasın diye ameliyat oldum geçen sene tekrarlamadan bebiş yapmam lazım inş evet akıl veririm bende belki:)

evet sana yazmıştımsenağlama
amin inşallah bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
ve inşallah hayırlısıyla senden güzel haberleri bekliyoruz.
olmasa da sıkma canını ne olur.
herşeyde vardır bir hayır. yeri ve zamanı gelince neler oluyor neleeeeeerkaydirigubbakcemile5

sağol canım aminnn:Saruboceq: evet herşeyin bir zamanı var ben zaten hep öyle dua ediyorum allahım en hayırlı zamanda gelsin bebeğim diyeyerimseniben
saol canm tekrar:1hug:

bana dr. dedi canım hemen hamile kal diye bende kist sorunu var tekrarlamasın diye ameliyat oldum geçen sene tekrarlamadan bebiş yapmam lazım inş evet akıl veririm bende belki:)

benim hala kızındada kist varken hamile kalmış.
dr. ebebğini düşürebilirsin demiş ama şu an 6 aylık hamile ve herşey yolunda gidiyor.
ama yinede erken doğum söz konusu tabi.
sen gönlünü ferah tut ve ne olur çok dua et.:Saruboceq:

kızlar lekelenme yaşayıpta bunu atlatmak için ne yaptınız ne olur söyleyin bugün lekelenmem yok ama çok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız

sağol canım şuanda da 2cmlik bir kistim var dr. sorun olmaz büyümeden hamile kal , okadar kist herkesde oluyor dedi.nasip artık.kisti olup hamile olanları duyunca daha bir hevesleniyorum:asigim:

sağol canım şuanda da 2cmlik bir kistim var dr. sorun olmaz büyümeden hamile kal , okadar kist herkesde oluyor dedi.nasip artık.kisti olup hamile olanları duyunca daha bir hevesleniyorum:asigim:

tabiki herkez de olabilen birşey.
durmak yola yola devam:roflol:

kızlar lekelenme yaşayıpta bunu atlatmak için ne yaptınız ne olur söyleyin bugün lekelenmem yok ama çok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız

doktor korkulacak birşey olursa iğne verir canım. ben tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım. Lekelenmem yok ama doktor yine günübirlik iğne yaptırıyor.

selam aralik anneleri guzel saglikli hamilelikler dilerim
honeyim ballim pazartesiden beri ugramamis haberi olan yada iyimi bilen varmi kizlar

bende hamile kalmadan iki ay önce doktora gitmiştim banada kist var demişti hatta kist yüzünden ben kesin haimle kalamam demiştim kaldım benimki de öyle büyük olmayan tiplerden ama sürekli oluyo daha öncede başka bi doktor bulmuştu doktor 1 ay sonra gel kist gitmişmi diye bakalım dedi bende iki ay sonra gittim ilk kontrole:)))

tatlım doktoruna söylemelisin,hafif kahverengi lekelerse telaşa gerek yok ama yinede doktorun progestan verebilir.benimde 10 gün önce hafif kahverengi lekelenmem oldu,hemen doktora gittim ve progestan verdi.o günden beri bi daha olmadı çok şükür..

cnm sağol desteğin için, eşim de yarın bi doktora gidip konuşalım en iyi o yönlendirir zaten dedi, yarın beraber doktora gidiyoruz:1rolleyes:

canım inşallah bekleriz senide

canım eğer lekelnmen olursa dra git ve büyük bir ihtimalle progestan verir. bende kullandım

slm arkadaşlar yarın bende doktora gidiorum ilk kontrolümüz olcak bana dua edin

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

özlemciğim minik kelebek dr ne dedi

canlarım yazmayı unutmusum sızlere dün tahlıl sonuçlarını eşim doktora göstermış doktor çok güzel demış çok sevindim arkadaslar çok şükür hersey yolunda gidiyo
gözün aydın hayatım, çok sevindim, bundan sonra da herşey yolunda gidecek :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :) kalp atışlarını duymak kadar güzel bir şey yok, ben bugün gittim ve duydum kalp atışlarını, duyar duymaz da ağlamaya başladım, Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah :)
aman canım sakın kabız olma, doktoruna söyle lütfen, bana bir şurup verdi, bebeğe kesinlikle bir zararı yok, bağırsakta çözülen bir ilaçmış, adı duphalac... sen de doktoruna bir danışıver canım :)
ben bugün gördüm canım, muhteşem bir şey, anlatılmaz bir duygu, inşallah yarın sen de yaşayacaksın bu duyguyu :)
ne güzeeeeel :) harika bir deneyim canım, hissettiğin şey öyle karmaşık ki, bir mucizeye tanık oluyorsun, inanılmaz bir şey, neyse cumartesi sen de yaşayacsın inşallah... Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mucizeyi :)
cnm sağol desteğin için, eşim de yarın bi doktora gidip konuşalım en iyi o yönlendirir zaten dedi, yarın beraber doktora gidiyoruz:1rolleyes:
çok sevindim canım :) şu ana kadar bir yorum yapmak istemedim ama en doğru kararı vermişsiniz :) tebrikler canım, merak etme hiçbir sorun çıkmayacak :)
slm arkadaşlar yarın bende doktora gidiorum ilk kontrolümüz olcak bana dua edin
dualarım seninle canım, doktordan sonra gel ve anlat bize :)

kızlar zaten lekelenmeyi görünce hemen drumu aradım bana hemen iğneye geç dedi ve istirahat et dedi şuan iğneleri vurunuyorum ve lekelenmem yok ama çok korkuyorum birde kasıklarında ağrı var mı dedi drum benim ağrım yok o zaman endişelenme dedi offffff biran evvel ptesi olsun kontrole gidicem ne olur dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…