hırçındeniz merhaba,benim de hiç bulanmadı,benimle aynı haftada olan bir arkadaşımın bulantıları var,ben de merak ediyorum.umarım hiç bulanmaz senin de,benim de,zormuş çünkü.ben de sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum valla.kasık ağrısı var ben de sadece ara ara gelen başka belirtim yok zaten.
akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım
ya bende 3 kilo aldım daha 6 haftalık hamileyim nolcak bu iş midemde bulanmıyo sallanıyorum artık yürürken 58 oldum azaltıyorum yemeği gene şişiyorum ne iş anlamadım acaba ikiz mi:) ikiz diye diye olduracambenimde hiç bulantım yok ama çok yiyorum biraz önce yemek yedim yine acıktım bu gidişle 100 kilo olucam,
bide kızlar birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz, ben bilmediğim için üstüste mesaj yazmayım diye bişey de yazamıyorum
Arkadaşlar midesi hiç bulanmayan varmı:uhm:
Ben sabahları mide kazıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde de çok sık acıkıyorum ama hiç midem bulanmıyor acaba bendemi bir anormallik var yoksa abartıyormuyum:bbo:
selam canım.
bende hiç bulantı yoktu ama bugün çok fenayım.laelaelaelaelae
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim.6 hafta 5 günlükmüş.
kese göründü,çarşamba tekrar gel bakalım dedi.
şimdilik herşey normal gidiyor.inş.hep böyle ilerleriz.
Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı
nasip eder inş.:Saruboceq:
Bulansın canım aslında bulaması bebğin sağlıklı gelişdiğinin işaretiymiş..
Benim bulamıor hiç ama ilerki haftalarda başlar belki şimdilik kasıklarım ve belim ağrıyor başkada bi belirtim yok yani hamile olduğumu bilmesem hiç anlamam:1rolleyes:
canım ne kadardı değerinki bide kaç haftalıkken benim 25.günde 556 idi yani 3 hafta 4 günlükkenyağmur,hayırlı olsun.inşallah kalp atışını da böyle güzel görürsün.sağlıkla kucağına al inşallah.ben de 6+5 ken 25 nisan da görmeye gidecem.belki ikiz veya üçüz olabilir dediler,değerim yüksekti,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
yağmur,hayırlı olsun.inşallah kalp atışını da böyle güzel görürsün.sağlıkla kucağına al inşallah.ben de 6+5 ken 25 nisan da görmeye gidecem.belki ikiz veya üçüz olabilir dediler,değerim yüksekti,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
ben 4 hafta 2 günlükken karından keseyi gördüm vede gördük yalnız bütünce ikiye ayrıldı doktorda ikiz olabilir dedi ama 6.haftayı bekleyin dedi bide değerim benimde yüksek çıktı 3.haftada idrar testim pozitif çıkmıştı normalde çıkmaz pazartesü doktora gidicem belli olacak ama meraktan ölüyorum ikiz annelerini görünce acaip heyecanlanıyorum ben ikiz olsun istiyorum ya teki büyütmedimki ikizin zorluğunu bileyim hem kardeşiyle gelecek bidaha doğurma derdi yok bidaha kilo al falan gerçi canımız çıkacak ama olsun ya ben istiyorum inş ikizdir vede acip kilo alıyorum bu arada sende nasıl kilo alıyomusunesrtml,tüp bebek benimki.12.test günü 440 çıktı,herkes öyle dedi,korkuyoruma slında tek istiyordum ama ne bileyim.sen tek kese mi gördün?
mçetin1,sağol canım,hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah.tabii ki paylaşacam:1rolleyes: