2009 Aralık Anneleri

[
eveeeeet listemizin yeni hali budur
ama ben küstüm hepinize kimse beni merak etmemiş herkes kendi derdinde maalesef :çok üzgünüm:açıkcası ben hepinizi önemsiyorum arkadaşlar ve 9ay boyunca rabbim nasip ederse birlikte gideceğiz bu yolları birlikte yaşayacağız bebeğimizle ilgili duyguları diye düşünüyorum neyse kendimizi pek sevdirmemişiz demekki dimi?[/QUOTE]

Hayırlı Cumalar.Canımm honeyimm hiç merak etmezmiyiz .Sen topiğimizin baş Annesisin Sensizz yürümez bu topikkk.Kendine çok ii bakk.:enbuyukkk:

Arkadaşlar midesi hiç bulanmayan varmı:uhm:
Ben sabahları mide kazıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde de çok sık acıkıyorum ama hiç midem bulanmıyor acaba bendemi bir anormallik var yoksa abartıyormuyum:eek::bbo:

hırçındeniz merhaba,benim de hiç bulanmadı,benimle aynı haftada olan bir arkadaşımın bulantıları var,ben de merak ediyorum.umarım hiç bulanmaz senin de,benim de,zormuş çünkü.ben de sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum valla.kasık ağrısı var ben de sadece ara ara gelen başka belirtim yok zaten.

hırçındeniz merhaba,benim de hiç bulanmadı,benimle aynı haftada olan bir arkadaşımın bulantıları var,ben de merak ediyorum.umarım hiç bulanmaz senin de,benim de,zormuş çünkü.ben de sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum valla.kasık ağrısı var ben de sadece ara ara gelen başka belirtim yok zaten.

Bu Durumda yalnız olmadığıma sevindimyerimseniben umarım dediğin gibi bulantımız falan olmaz...a.s.

akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım

bende öyleyim cnm, işyerinde oturduğum yerde uyuyorum, ne zaman geçer acaba bu uyku hali

honeybaby benim sat 8 mart muhtemel doğum 13 aralık benide eklermisin cnm

benimde hiç bulantım yok ama çok yiyorum biraz önce yemek yedim yine acıktım bu gidişle 100 kilo olucam,

bide kızlar birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz, ben bilmediğim için üstüste mesaj yazmayım diye bişey de yazamıyorum

sulugöz,ben de aynısı oluyor bazen.sanki yemekten kalkmamışım gibi kazıntı oluyor midemde.51 kiloyla hamile kaldım,bu gidişle 80 olurum ben sonuna kadar.

Bana da dr. gelme sorun olmaz ,bir anönce hamile kal diyor ama ben heray soluğu hastanede alıyorum kist korkumdan:1rolleyes: yani o emin hamileliğe engel olmadığından
öyle canım kist dediğin neki adı kötü bi rahimde kenarda dursun sonuçta her ay yumurtluyosun sperm yumurtayı döllüyo ay burda kist var ben şimdi yumurta felan dölleyemem demiyoki işine bakıyo keza bende olduğu gibi kontrole gittiğimizde ultrasonda bebeği gördük kenarda bişey vardı o ne dedim hamilelerde olur kist dedi bende acaba o geçen kist mi diye düşündüm bak hamilelerde ayrıca oluyomuş bide o yüzden bence hiçç takma

benimde hiç bulantım yok ama çok yiyorum biraz önce yemek yedim yine acıktım bu gidişle 100 kilo olucam,

bide kızlar birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz, ben bilmediğim için üstüste mesaj yazmayım diye bişey de yazamıyorum
ya bende 3 kilo aldım daha 6 haftalık hamileyim nolcak bu iş midemde bulanmıyo sallanıyorum artık yürürken 58 oldum azaltıyorum yemeği gene şişiyorum ne iş anlamadım acaba ikiz mi:) ikiz diye diye olduracam

Selam kızlar şimdi dr.dan geldim.6 hafta 5 günlükmüş.
kese göründü,çarşamba tekrar gel bakalım dedi.
şimdilik herşey normal gidiyor.inş.hep böyle ilerleriz.
Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı
nasip eder inş.:Saruboceq:

Arkadaşlar midesi hiç bulanmayan varmı:uhm:
Ben sabahları mide kazıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde de çok sık acıkıyorum ama hiç midem bulanmıyor acaba bendemi bir anormallik var yoksa abartıyormuyum:eek::bbo:

selam canım.
bende hiç bulantı yoktu ama bugün çok fenayım.laelaelaelaelae

selam canım.
bende hiç bulantı yoktu ama bugün çok fenayım.laelaelaelaelae

Bulansın canım aslında bulaması bebğin sağlıklı gelişdiğinin işaretiymiş..
Benim bulamıor hiç ama ilerki haftalarda başlar belki şimdilik kasıklarım ve belim ağrıyor başkada bi belirtim yok yani hamile olduğumu bilmesem hiç anlamam:1rolleyes:

Selam kızlar şimdi dr.dan geldim.6 hafta 5 günlükmüş.
kese göründü,çarşamba tekrar gel bakalım dedi.
şimdilik herşey normal gidiyor.inş.hep böyle ilerleriz.
Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı
nasip eder inş.:Saruboceq:

gözün aydın canım arkadaşım.
inşallah 9 ay boyunca huzurlu bir hamilelik geçiriri ve mininklerimizi kucağımıza alırız:nazar:
peki kalp atışalrını dinlemedinmifisfisfis

yağmur,hayırlı olsun.inşallah kalp atışını da böyle güzel görürsün.sağlıkla kucağına al inşallah.ben de 6+5 ken 25 nisan da görmeye gidecem.belki ikiz veya üçüz olabilir dediler,değerim yüksekti,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bulansın canım aslında bulaması bebğin sağlıklı gelişdiğinin işaretiymiş..
Benim bulamıor hiç ama ilerki haftalarda başlar belki şimdilik kasıklarım ve belim ağrıyor başkada bi belirtim yok yani hamile olduğumu bilmesem hiç anlamam:1rolleyes:

bende arar ara kasık ağrıları oluyor fakat belim hiç ağrımadı.
ama öğle yemeğinden sonra herşey kokmaya ve midemi bulandırmaya başladı.
inanılmaz keyfin kaçtı ama:bbo:
inşallah sağlıklı ve bulunduğunda yerde huzurludur bebişim.

yağmur,hayırlı olsun.inşallah kalp atışını da böyle güzel görürsün.sağlıkla kucağına al inşallah.ben de 6+5 ken 25 nisan da görmeye gidecem.belki ikiz veya üçüz olabilir dediler,değerim yüksekti,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
canım ne kadardı değerinki bide kaç haftalıkken benim 25.günde 556 idi yani 3 hafta 4 günlükken

gerçekten mi:uhm:
bu müthiş birşey.
ikiz ya da üçüz bebişkaydirigubbakcemile3
inşallah canım. allah gönlüne göre versin.
bir anda kalabalık bir aile oluvereceksinizkaydirigubbakcemile5:nazar:
allah nazarlardan saklasın inşallah canım.
kontrolden sonra hemen bizimle paylaş ama.

esrtml,tüp bebek benimki.12.test günü 440 çıktı,herkes öyle dedi,korkuyoruma slında tek istiyordum ama ne bileyim.sen tek kese mi gördün?
mçetin1,sağol canım,hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah.tabii ki paylaşacam:1rolleyes:

esrtml,tüp bebek benimki.12.test günü 440 çıktı,herkes öyle dedi,korkuyoruma slında tek istiyordum ama ne bileyim.sen tek kese mi gördün?
mçetin1,sağol canım,hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah.tabii ki paylaşacam:1rolleyes:
ben 4 hafta 2 günlükken karından keseyi gördüm vede gördük yalnız bütünce ikiye ayrıldı doktorda ikiz olabilir dedi ama 6.haftayı bekleyin dedi bide değerim benimde yüksek çıktı 3.haftada idrar testim pozitif çıkmıştı normalde çıkmaz pazartesü doktora gidicem belli olacak ama meraktan ölüyorum ikiz annelerini görünce acaip heyecanlanıyorum ben ikiz olsun istiyorum ya teki büyütmedimki ikizin zorluğunu bileyim hem kardeşiyle gelecek bidaha doğurma derdi yok bidaha kilo al falan gerçi canımız çıkacak ama olsun ya ben istiyorum inş ikizdir vede acip kilo alıyorum bu arada sende nasıl kilo alıyomusun

X