:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
10-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-BUNEYAA............................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
20-RUKAL.................................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
Benim inşallah mide bulantım olmaz dicem ama pek şansım yok sanırım mide fıtığı var bende çünkü bulantı olduğu anda tutamam. Bebekte beslenemez sonra((
Bide 6. haftada başlarmış kızlar bulantı daha var.
sende de mi mide fıtığı var oy oy oy kıyamam bende de var canım ama allaha şükür hamile olduğumdan beri ne ağrım var ne şişkinliğim inşallah seninde benimki gibi olur:teselli:bak ben 6. haftamdayım ne bulantım var ne bişeykorkma iyi düşün tamammı
arkadaşlar ben krem kullanmayı pek istemiyorum kimyasal ürünlerden ziyade yağlar daha sağlıklı geliyor bana bi yerden okumuştum karına sürülen kremler direk bebeğe gidiyo diye bi da başka biyerde e vitamini içeren yaşlar kullanınki bebeğinizin zekasına da yarasın sürdüğünüz yağlar diye.iki yerdede sürülen krem yada yağın bebeği etkilediği sonucuna varıyorum siz ne düşünüyosunuz yada biliyosunuz
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
10-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-BUNEYAA............................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
20-RUKAL.................................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
sende de mi mide fıtığı var oy oy oy kıyamam bende de var canım ama allaha şükür hamile olduğumdan beri ne ağrım var ne şişkinliğim inşallah seninde benimki gibi olur:teselli:bak ben 6. haftamdayım ne bulantım var ne bişeykorkma iyi düşün tamammı
Maşaallah canım hiç olmaz inşallah bulantın ne güzel :)) ben uzun süre tedavi gördüm kanser başlangıcı virüsler bulmuşlardı doktor bana tedavin bitene kadar gebelik düşünme bittikten sonra 6 ayda bekle demişti. Şükür şu an çok iyiyim inşallah bebeğimede zarar verecek bi durumla karşılaşmam.
Bide yağa başlamak için erken değil şimdiden derinin yeterli nemi alarak esnekliğini sağlaması lazım ki karnımız şişene kadar anca etkisini göstersin gerilmesin :CüvCüv:
[QUOTE
Maşaallah canım hiç olmaz inşallah bulantın ne güzel :)) ben uzun süre tedavi gördüm kanser başlangıcı virüsler bulmuşlardı doktor bana tedavin bitene kadar gebelik düşünme bittikten sonra 6 ayda bekle demişti. Şükür şu an çok iyiyim inşallah bebeğimede zarar verecek bi durumla karşılaşmam.
Bide yağa başlamak için erken değil şimdiden derinin yeterli nemi alarak esnekliğini sağlaması lazım ki karnımız şişene kadar anca etkisini göstersin gerilmesin :CüvCüv:
geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme bilinçli birisin eminim en iyi şekilde hamileliğini geçirirsin.gelelim yağlara son olarak ne diyosun hangi yağı yada yağları kullanacağına karar verdin mi vazelinide öneriyolarMaşaallah canım hiç olmaz inşallah bulantın ne güzel :)) ben uzun süre tedavi gördüm kanser başlangıcı virüsler bulmuşlardı doktor bana tedavin bitene kadar gebelik düşünme bittikten sonra 6 ayda bekle demişti. Şükür şu an çok iyiyim inşallah bebeğimede zarar verecek bi durumla karşılaşmam.
geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme bilinçli birisin eminim en iyi şekilde hamileliğini geçirirsin.gelelim yağlara son olarak ne diyosun hangi yağı yada yağları kullanacağına karar verdin mi vazelinide öneriyolar
Kızlar yağ için doktorunuza da sorun.Onlar da belki iyi olan, sağlıklı bir marka önerebilir. Benim cildi çatlamaya çok elverişli. 5 yıl önce 10 kilo vermiştim hemen bel kenarlarım çatladı. Krem sürseydim engelleyebilirdim.
ben aylardır boyamıyorum boyadan doğal renge dönücem diye tam denk geldi hem bu dönemde saçlar 4 kat hızlı uzuyomuş hemde sağlıklı oluyomuş cabucak uzatıp kestirirsinSaçlarınız ne alemde kızlar. Benim beyazlarım var, 1,5 ay önce de platin sarıdan kahveye döndüm. Şimdi solgun bir kahve oldu, beyazlar da uzuyor. Bebiş için katlanacağım sonuçta ona zarar gelmesin de saçlarım kötü görünsün ama yine de kendimi çok bakımsız hissediyorum.
ben aylardır boyamıyorum boyadan doğal renge dönücem diye tam denk geldi hem bu dönemde saçlar 4 kat hızlı uzuyomuş hemde sağlıklı oluyomuş cabucak uzatıp kestirirsin
yok 30 uma geldim daha bi tel beyazım yok babaanneme çektim 80 yaşında ama bi tane beyazı yok ama nerdeyse kelEvet öyle yaparım artık. Keşke sarıdan daha önce dönseymişim o zaman renk oturmuş olurdu. Senin beyazın yok sanırım
yok 30 uma geldim daha bi tel beyazım yok babaanneme çektim 80 yaşında ama bi tane beyazı yok ama nerdeyse kelbeyaz saçların rengini doğal rengine döndüren solusyonlar var eczanelerde hergün sürüyosun eski rengine dönüyo saç acaba hamilelikte kullanılabilir mi boya değil zaten kullanılsa senin için güzel olurdu
evet geçici kapatıyo o daha mantıklı en azından derinden bi etkisi yokBir de saç rimelleri var. Onlar zararsızmış, yıkıyorsun çıkıyor. Göze sürülen rimel gibi. Belki onlar kamufle edebilir. Şimdi internette gördüm.
ben de yeni öğrendim allah kısmet ederse 5 aralık 2009 da anneyim.Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin........[/QUOTE
Amin canım, nasıl geçiyor hamileliğin?
hayırlı olsun canım gözünaydınben de yeni öğrendim allah kısmet ederse 5 aralık 2009 da anneyim.Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin........
kızlar sigara kullanan varmı