2009 Aralık Anneleri

Ayy canım Annem ya bulantım oldu ama istifra etmedim dedi. Böcüğüm için katlanırım valla :)
Ben haftaya kontrole gittikten sonra sorun yoksa hemen aktara atıcam kendimi yağlar falan çatlak olmaması için.:)

ben aldım chicco dan 3 tane baya bi para verdim umarım işe yarar :) aslında var ya olmayanın hiç olmuyo bakalım görcez

Süpersin valla chicconun iyimi peki sonuç alan olmuş mu acaba? Yağların yanında bide krem alıcamda. Ben baya cılızım şu an etim kemiğime yapışık gibi garibim derim dayanamaz kuru topraklar gibi çatlar şişerse :) :CüvCüv:

:)) alemsin valla ... aldığın yere sorarsan ballandıra ballandıra anlatır ama kullananlara sordum memnun kalmışlar başından başla ama dediler sonrdan faydası olmuyo dediler. set zaten bu sıkılaştırıcı sı falan da var amannn kafayı yicem ne zor be şu kadınlık

esracım nbr canım,moralim bozuldu yaaa..canım fundacımm,inişallah rabbim biran önce sağlıklı bir melek gönderir ona..
sen neler yapıyosun arkadaşım..
doktora ne zaman gideceksinn?

aman canım ne aciliii,iyimisin şimdi,nasıl bi ağrı oldukii?
tatlım ultrason kağıdının sol alt köşesinde kaç mm olduğu yazar.bak bakalım kaç mm miş..

tatlım bende alayım şu çatlak kremlerinden,benim tenim çok müsait malesef.öneren oldumu hiç hangi markayı alsam acabaa?

aman canım ne aciliii,iyimisin şimdi,nasıl bi ağrı oldukii?
tatlım ultrason kağıdının sol alt köşesinde kaç mm olduğu yazar.bak bakalım kaç mm miş..

canım kasıklarımda sancım vardı sanki isal sancısı gibi korktuk ve gittik dr birşey yok dedi.keseyide gördük bugün sadece kan tahlili yaptıracağım keseyi gördüm ya .kan tahlilinide gelişimi için yaptıracağım.
canım kağıdın sol yanında 8 cm yazıyor olmaz değilmi bu kadar.birde alt tarafta g1 6.2 mm
g2 11.9 mm g3 7.9 mm hangisi bilmiyorum

canım sorma ya fundaya ağladım durdum biraz toparladım kendimi

Kızlar ben pozitif düşünceye çok inanırım hepimiz hep pozitif şeyler düşünelim kötü şeyler getirmeyelim aklımıza ben bir şey duymuştum ağızdan çıkan her kelime evrende dağılır ve birine denk gelir hep iyi konuşalımki herkes iyi olsun. Herşeyde inanın bir hayır var ben ne zaman üzüldüğüm bir olay olsa ardından sevindirici bir olay olur ve derim ki bak ben üzülmüştüm ama meğer bu sevincim içinmiş. Fundacım için hepimiz üzüldük ama eminim güzel Allahım ona çok güzel bi mutluluk da verecek ki böyle olması nasipmiş. Üzme tatlım kendini o yüzden.

haklısın canım inşallah rabbim yüzünü güldürür.
şu benim mm bir baksan hangisi

tatlım sanırım 6.2mm seninki.yani normal.zaten her hafta değer neredeyse ikiye katlanıyo.10gün sonra gidersen kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.
bende sabah erkenden uyandım bu seferde kesenin içinde bebeğim varmı yokmu die korku sardı beni.çok tedirginim ben yaa,çok korkuyorum.doktorum 17sine randevu verdi,o güne kadar kafayı yemezsem iyidir..
rabbim aynı acıları kimseye yaşatmasın canım,çok normal tabi korkuyo olmamız.insanın elinde değil.
allahım bebeklerimiz sana emanet...inşallah sağlıkla kucaklarız meleklerimizi...

Şimdi gelelim şu çatlak kremine önce gidicem aktardan şu badem,susam,kakao,jojoba karışımı. Sonra chicconun yoluna düşücem. Minik Kelebekcim bende biraz bi araştırim yazim buraya. :) haber veririm

haklısın canım,içimizi ferah tutalım.
rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Şimdi gelelim şu çatlak kremine önce gidicem aktardan şu badem,susam,kakao,jojoba karışımı. Sonra chicconun yoluna düşücem. Minik Kelebekcim bende biraz bi araştırim yazim buraya. :) haber veririm

tamam canım bende biraz araştırayım sonra paylaşırız burdaa.
bu arada adım özlem :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…