2009 Aralık Anneleri

tatlım sanırım 6.2mm seninki.yani normal.zaten her hafta değer neredeyse ikiye katlanıyo.10gün sonra gidersen kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.
bende sabah erkenden uyandım bu seferde kesenin içinde bebeğim varmı yokmu die korku sardı beni.çok tedirginim ben yaa,çok korkuyorum.doktorum 17sine randevu verdi,o güne kadar kafayı yemezsem iyidir..
rabbim aynı acıları kimseye yaşatmasın canım,çok normal tabi korkuyo olmamız.insanın elinde değil.
allahım bebeklerimiz sana emanet...inşallah sağlıkla kucaklarız meleklerimizi...

amin canım amin. aynen tatlım bu seferde o korku var. dün akşam 3 dr vardı yanımda bayan dr diyoki kesenin içinde bebeği göremiyoruz gözüküyormuki.diğer dr dediki daha küçük gözükmez dedim rabbim sen yardım et. sonra dedi herşey normal

Özlemcim memnun oldum sinem ben yazmıştım ama geri sayfalarda görmemişsindir belki die yine yazim dedim.

Bide kızlar bazı doktorlar var uyuz oluyom bişi soruyom adamakıllı cevap vermiyolar insanın içine bi su serpmiyolar. Geçen sene kasımda gitmiştim hastalanmıştım iltihap var dedi doktora diyorum ki tamam peki tüplerim tıkalı mı diyo ki eğer tüplere kadar ilerlemişse tıkalıdır. Ne saçma yani cevap onu bende biliom. O yüzden bebek içinde gidiceğim doktoru kaç gündür araştırıyorum istanbulda olupta doktor önerebilecek olan var mı?

ya kızlar çok korkuyorum ben ya, ne bi belirti ne bulantı hiç bişey yok bende bebeklerime bişey mi oldu diye çok korkuyorum.Sizde başladımı bu durumlar.Birde cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilirmiyiz sizce?

Bizim ufaklık 5 haftalık sanırım. Bu haftada yaşanılan problemler arasında göğüslerin koltuk altı ile ortak noktalarında bir ağrı, sızı, beze gibi bir durum yaşayan var mı? Daha önce koltuk altımda bir iltihabik rahatsızlık geçirdiğim için bu durum beni endişelendirdi. Hamilelikten mi yoksa eski rahatsızlığım mı nüksediyor bilemedim. Batma şeklinde bir ağrıdır bende görülen?

Özlemcim memnun oldum sinem ben yazmıştım ama geri sayfalarda görmemişsindir belki die yine yazim dedim.

Bide kızlar bazı doktorlar var uyuz oluyom bişi soruyom adamakıllı cevap vermiyolar insanın içine bi su serpmiyolar. Geçen sene kasımda gitmiştim hastalanmıştım iltihap var dedi doktora diyorum ki tamam peki tüplerim tıkalı mı diyo ki eğer tüplere kadar ilerlemişse tıkalıdır. Ne saçma yani cevap onu bende biliom. O yüzden bebek içinde gidiceğim doktoru kaç gündür araştırıyorum istanbulda olupta doktor önerebilecek olan var mı?

memnun oldum sinemcim..kaydirigubbakcemile5
tatlım istanbulun neresindesin bilemiyorum ama benim doktorum beylikdüzünde.çoookkkk memnunum,harika bi kadın..buralara yakınsan önerebilirimm..

ya kızlar çok korkuyorum ben ya, ne bi belirti ne bulantı hiç bişey yok bende bebeklerime bişey mi oldu diye çok korkuyorum.Sizde başladımı bu durumlar.Birde cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilirmiyiz sizce?

tatlım bebeklerime yazmışsın,ikizmi yoksaaa...
cumartesi ilk kontrolmü olacak canım?
bende dün gittim ilk kontrolüme,karından baktıı doktorum ve keseyi gördük çok şükür..sende görürsün yani..
bu arada bendede hiç bi belirti yok,herkes bulantı şikayetleri yaşayacak die işe yok canım,takma kafana..

Bizim ufaklık 5 haftalık sanırım. Bu haftada yaşanılan problemler arasında göğüslerin koltuk altı ile ortak noktalarında bir ağrı, sızı, beze gibi bir durum yaşayan var mı? Daha önce koltuk altımda bir iltihabik rahatsızlık geçirdiğim için bu durum beni endişelendirdi. Hamilelikten mi yoksa eski rahatsızlığım mı nüksediyor bilemedim. Batma şeklinde bir ağrıdır bende görülen?

canım ben öyle bi belirti duymadım,ama belki göğüs hassasiyetinden dolayı o ağrı oluyo olabilir..istersen bi doktoruna danış..

canım ben öyle bi belirti duymadım,ama belki göğüs hassasiyetinden dolayı o ağrı oluyo olabilir..istersen bi doktoruna danış..

Doktorlara pek güvenim kalmadı malesef. Her iki göğsümdede bu durumu yaşıyor olmam beni biraz rahatlatıyor ama sanırım bir meme usg çektirmeden tam anlamıyla tatmin olmayacağım. Hoş, onlara da nasıl güveneceğimi bilemiyorum zira en son seferinde tamamen geçtiği söylenmişti. Neyse, şifa Allah'tan.

Bir de çeşitli sitelerde gebelikte ultrasona ayda 1 ve 5-10 dakika girilmesi tavsiye ediliyor. Ultrasonun zararlı olduğu ile ilgili tezler ispatlanamadığı gerekçesiyle reddediliyor gerçi ama ben yine de fazlası zararlı olan şeyin azı zararlı ilkesi ile ve doğal olmayan şeylere savaş açmış biri olarak hamileliğim boyunca gerek duymadıkça doktor doktor ultrason gezmeyi de düşünmüyorum. 3-5 kezle sınırlı tutmak planımdır,Rabbim bir sıkıntı ve sorun vermezse.. Bunu siz de belki bu konuyu araştırmak istersiniz diye yazıyorum.

..ve bir de, ben bizim elemanın varlığını unutuyorum sık sık :) Hala alışamadık birbirimize sanırım delikafadulden düşününce oldukça tuhaf geliyor. Karnımda bir barbunya tanesimsi bir 'şey' var. Belki de iki 'şey'dir. Belki 3, belki 4 . Neyse abartmayalım :emir_bebek::emir_bebek:

Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Sat:28 Şubat.

tatlım bebeklerime yazmışsın,ikizmi yoksaaa...
cumartesi ilk kontrolmü olacak canım?
bende dün gittim ilk kontrolüme,karından baktıı doktorum ve keseyi gördük çok şükür..sende görürsün yani..
bu arada bendede hiç bi belirti yok,herkes bulantı şikayetleri yaşayacak die işe yok canım,takma kafana..

canım benim gebeliğim tüp bebekle oldu.İlk kan değerim 351 ikinci 912 çıkınca doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı.seninle aynı günlerimiz galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

------------------------------------------------------

rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Son düzenleme:
sinemmmm güzellik uzmanıymışsın cnm sen. Sen bilrisin o zaman çatlak oluşmaması için yağları falan vardır herhalde tüyolar :)))

Allah yardımcınız olsun canım hayırlısıyla inş.lehinize sonuçlansın dava

canım benim gebeliğim tüp bebekle oldu.İlk kan değerim 351 ikinci 912 çıkınca doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı.seninle aynı günlerimiz galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ayyy canınmmmm ne güzel yaa inşallah ikizdir..
benimde eşim çok istiyo ikiz.tatlım sen kaçıncı gün yaptırdığında kan değerlerin öyle çıktı?
benim adet günü 718 çıktı,doktorum iyi çıkmış dedi.gerçi keseyide gördük dün,ikiz olsa belli olurdu sanırım..

Bakalım bende Aralık annesi olabilecekmiyimm :)geçen ay kasım ayı annelerinede uğradım olmadı :)Bu sefer olur inşallahh :) Yoksa 2009 doğuramıcam.son ayımm bu ay :jeyyar:

kızlar selammm tüp bebekte 11. gun değerım 70 dı 13 gun değerım 126 guzel katlamamış gıbı geldı cuma yıne yaptırıcam sızın değerlerınız nasıl katladııııııııııııııııı

sinem önceden yazmışsın gördüm cnm :))))

Evet canım annemde güzellik uzmanı şimdi onunla sürekli reçeteler hazırlıyoruz yağlar falan:) Ama yinede kremde alıcam annemle telefonda konuştukda aloe veralı bi krem araştırıcam çünkü aloe vera cildin kendi ısısıyla sürüldükten sonra derinin 6 kat aşağısına işleyebilir. Çatlaklarda derinin yüzeyinin değil altındakı tabakaların esnekliğinin sağlanmasıyla önleniyo.
Bide çok su içmeye başladım sende başla Allah nasip ederde sorunsuz bir gebelik geçirirsem 9 ayım yağ içinde geçicek sanırım :) Arap yağı bol bulmuş misali. :dance:

merhaba arkadaşlar
önce size selam vereyim dedim şimdi geçmişi okumaya gidiyorum toplar toplar gelirim :)
ama bu sayfada sedayıldız soru sormuş
şekerciğim benimde çok yavaş arttı değerlerim ilk yaptığımda 118 çıktı 2 gün sonra 225 oldu bende çok kafama taktım ama şu anda 6.haftamdayım önemli olan yükselmesi dedi doktor inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

memnun oldum sinemcim..kaydirigubbakcemile5
tatlım istanbulun neresindesin bilemiyorum ama benim doktorum beylikdüzünde.çoookkkk memnunum,harika bi kadın..buralara yakınsan önerebilirimm..

Kemerburgaz dayım canım ben heryere uzağım aslında ama işte bana en yakın yine şişli tarafı çok sağol özlemcim

X