2009 Aralık Anneleri

honeybaby bırakamıyorum çok kötüyüm azıcık insan tiksinmezmi yok anacım

Bırakırsın bırakırsın

Bende içiyordum 10 yıl içmişimdir :nazar:

Bebek düşününce bıraktım 1,5 yıl oldu (bu süre içinde iki gebelik kaybım oldu) hiç içmedim

İçme canım bol bol su iç ben bu sürede 8 kiloda aldım :bbo:

kızlar benim çok fena belim ağrıyor hamile kaldığımdan beri hani sancılı adet olduğunuzda beliniz kopacak gibi ağrır ya işte öyle her gün özellikle de akşamları ağrıyor
birde çok terliyorum günde 2-3 kez üstümü değiştiriyorum sizlerde de varmı bunlar?

inşallah bırakırım ........canım o bel ağrısı arada bende de oluyor belimin tam ortası korkma

kızlar benim çok fena belim ağrıyor hamile kaldığımdan beri hani sancılı adet olduğunuzda beliniz kopacak gibi ağrır ya işte öyle her gün özellikle de akşamları ağrıyor
birde çok terliyorum günde 2-3 kez üstümü değiştiriyorum sizlerde de varmı bunlar?

Hayır bende şuan böyle bişey yok honeybaby.Doktoruna sormuşmuydun normalmiymişki.Terleme neden olsunki

Bende rahime bazen ağrı giriyor.

ilerki aylarda bel ağrısı dahada artıyor dokuz senede geçse üzerinden o ağrıları hatırlıyorum

birde böbreklerim kum geçirmişti onuda unutamıyorum dört aylık hamileydim doktora zor yetiştim çok fenaydı umarım bu sefer olmaz arkadaşlar sizin ilk bebeğinizmi

merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.Allah nasip ederse bende 2 aralıkta anne olacağım.hamile oldugumu yeni ögrendim daha doktora gitmedim,bende rahim iltihabı vardı arada yanma oluyor aranızda böyle bir problemi olan varmı?daha önce mısır püskülü kaynatıp içtiğimde iyi geliyordu ama suan için bunu yapmam dogru olurmu bilmiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim :teselli:

bak güzelim bu akşam son sigaranı içiyorsun evde tek bir sigara bile bırakmadan (umarım eşin içmiyordur) hepsini çöpe atıyorsun benim zaten paketimde 3tane kalmıştı onlarıda içtim ve attım paketi kültablalarını kaldır sabahdan git kendine sakız ve çekirdek al aklına her sigara geldiğinde su iç sakın kahve ve çay içme çay illaki içeceksen limonlu iç olmadı at ağzına bir sakız mesela şu anda bende naneli sakız varkaydirigubbakcemile3 söz ver bana bu gece son diye hadi güzelim yapabilirsin daha da önemlisi yapmalısın ben bıraktıysam sende bırakabilirsinkaydirigubbakcemile5

Hayır bende şuan böyle bişey yok honeybaby.Doktoruna sormuşmuydun normalmiymişki.Terleme neden olsunki

Bende rahime bazen ağrı giriyor.
ayy ne bileyim yaaa ilk gittiğim doktoru beğenmedim zaten yangından mal kaçırır gibi 5dk. da girdik çıktık yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek:uhm:

birde böbreklerim kum geçirmişti onuda unutamıyorum dört aylık hamileydim doktora zor yetiştim çok fenaydı umarım bu sefer olmaz arkadaşlar sizin ilk bebeğinizmi
geçmiş olsun canım inşallah olmaz bol bol su iç en önemlisi greyfurt günde 1 tane ye haaa bi de aç karnına yoğurt suyu hani üstüne çıkan su var ya onu tamammı?

merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.Allah nasip ederse bende 2 aralıkta anne olacağım.hamile oldugumu yeni ögrendim daha doktora gitmedim,bende rahim iltihabı vardı arada yanma oluyor aranızda böyle bir problemi olan varmı?daha önce mısır püskülü kaynatıp içtiğimde iyi geliyordu ama suan için bunu yapmam dogru olurmu bilmiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim :teselli:
hoşgeldin şekerim hayırlı olsun:nazar:hemen nazar boncuğu da takalımkaydirigubbakcemile3(hiç inanmam aslında nazar boncuğuna)SATson adet tarihini yazarsan listeye ekleriz ok?

Allah korusun böbrek ağrısının çok fena olduğunu söylerler hele birde hamileyken..çok geçmiş olsan.Benim tamamına ererse ilk bebeğim olucak canım.Senin ikinci sanırım Allah bağışlasın

Hoş geldin aramıza Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Bence geç kalmadan dra kontrole gitmelisin
Yanma derken rahimde genişleme olduğu için arada buruk ağrı ve sancılar girebiliyor.Başka bilmiyorum canım.Seninki iltihaba bağlıysa tedavisi var erteleme bence

ayy ne bileyim yaaa ilk gittiğim doktoru beğenmedim zaten yangından mal kaçırır gibi 5dk. da girdik çıktık yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek:uhm:

Haklısın canım iyi ve ilgili bir dr bulmak çok zor.Git canım ihmal etmemek lazım.Aklında kalıp stress yapmaktansa rahatlarsın.Dilerim gönlüne göre bi drda bulursun

evet benim ikinci olucak ama aradan çok zaman geçti bir çok şeyi unuttum bile ağrılar hariç .....taman kızlar bir tüm paketim var bitirip geliyorumkötükedihüso bir daha da içmicem şaka şaka baya azalttım ama tam bırakamıyorum ilk hamileliğimde hemen bırakmıştım sanki bu defa hamile değilmişim gibi geliyor hiç belirti yok

Son düzenleme:
Haklısın canım iyi ve ilgili bir dr bulmak çok zor.Git canım ihmal etmemek lazım.Aklında kalıp stress yapmaktansa rahatlarsın.Dilerim gönlüne göre bi drda bulursun
amin canım inşallah bakalım yarın ki ne diyecek? oğlan doğuranlar daha çok şikayetçiymiş ama bel ağrısından birkaç kişiden duymuştum bu akşam birisi daha söyleyince tam inandım

evet benim ikinci olucak ama aradan çok zaman geçti bir çok şeyi unuttum bile ağrılar hariç .....taman kızlar bir tüm paketim var bitirip geliyorum bir daha da içmicemkötükedihüso şaka şaka baya azalttım ama tam bırakamıyorum ilk hamileliğimde hemen bırakmıştım sanki bu defa hamile değilmişim gibi geliyor hiç belirti yok

ayol haaala şaka diyor kız ne şakası ciddi ciddi bırak aaaa bebeğinin sağlığından önemlimi senin keyfin hadi ama yaa bak ben burdayım sana örneğim ben bıraktıkdan sonra herkes bırakır ben hastane yatağında içmişim sen ne diyorsun ama yok ben kıyamam miniğime ya sakat olursa benim yüzümden allah korusun diye düşünmek lazım
bırak lütfen yaaa bu gece bırak:lepi:

bir paket siğarayı içme olayına şaka diyorum
hımm anladım sen kızdın bana dimi ama canım benim sen içsen bana ne olacak içmesen ne olacak ben kendim gibi gördüm seni onun için destek olayım dedim:1hug:
inşallah bırakırsın hadi bende çıkıyorum herkese iyi geceler:eek:

hımm anladım sen kızdın bana dimi ama canım benim sen içsen bana ne olacak içmesen ne olacak ben kendim gibi gördüm seni onun için destek olayım dedim:1hug:
inşallah bırakırsın hadi bende çıkıyorum herkese iyi geceler:eek:

İyi geceler honey baby.İnş iyi haberlerle gelirsin mirmirmirmir

canım sana niye kızım gerçekten şaka yapmıştım bir paket içim gelim derken

Son düzenleme:
o kadarda cani değilim hem ben çabuk alınmam kızmadım yani iyi geceler

yeni gelen arkadaşlar
hepiniz hoşgeldiniz..hayırlı olsun..Allah tamamına ersdirip kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.ben şehir dışındaydım geldim ama yorgunluktan nete girmedim..
anaaaaaammmm ne zormuş hamile hamile yola çıkmak.aman zıpladım.aman hopladım.ay sncım oldu.ay akıntım var galiba....derken zehir zemberek bir yolculuktu.daha da doğuma kadar kıpırdamam yerimden....
bugün doktora gittim ( 5+4 ) kesemizi gördük çok şükür.10gün sonra gel dedi.haftaya cuma gidicem.
inşallah bi sorun olmazsa ilk kez kalp atışı görücem geçen sefer görmek nasip olmamıştı..o yüzden çok endişeli ve heyecanlıyım.annem bile seninki daha kesin değil diyordu!!!!çok sinirlenmiştim.hıh işte gittim gördüm keseyi!!!!
darısı tüm görmeyen kardeşlerime..

bu arada dikkatimi çekti tam 6 tane 5 aralık annesi var :)
Allah hepimize sağlık versin..
geçen sefer çılgınlar gibi yiyordum eşim psikolojik olduğunu söylüyor bu sefer canım pek bişey çekmiyor..
bulantım yok çok şükür ama içim çok fena kıyılıyor bazen...çok yoğun çalışma saatlerim var eve geç geliyorum bu yüzden yemek problemim var zaten..işyerindeki yemekleri de pek beğenmiyorum...
nasıl beslencem/beslicem bilmiyorum :KK43:

X