2009 Aralık Anneleri

canım transferden sonraki 12.gün yaptırdığım kan testinde 351, 14.gün yaptırdığım testte ise 912 çıktı.doktor ikiz olabilir dedi ama keseleri görmedende net bişey söyleyemem dedi.Ben de hep ikizim olsun isterdim.Cumartesi keseleri görmeye gidecez inş.sağlıklı 2 tane bebeiş görürüz.dua edin lütfen.Senin değerinde yüksekmiş aslında ama rabbim hayırlısını versin önemli değil tek çift.Bir de sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

canım ethica incirli hast. dr paşa bey

canım benim bebişim 5 haftalık ama daha bendede birşey yok panik yapma

canım benim göğüslerimde çok hassaslaştı dokunamıyorum bile

canım ilk yaptırdığımda benim değer 420 idi bir hafta sonra 12764 olmuş

hoşgeldin canım valla ben de öyle bir şey yok

canım bel ağrısı bende de var korkma normal ama terleme hakkında bir bilgim yok canım

[

Esraiecim tavsiyen için çok teşekkürler canım.
Bu arada kızlar dün yazılanları okudum saç boyası hakkında bitkilsel boyaları kullanabiliyosunuz. Ama sadece koyu renkler var bitkisel koyalarda öle çok açık renkler yok.

Kızlar sizde de şimdiden erken uyumalar başladı mı 8.30- 9 gibi esnemelere başlıyorum gece de çok derin uyuyorum.

hoşgeldin elif.daha fazla yormamaya çalış kendını.doktor kan ve idrar tahlili verdi banada bugun onları yaptırdım.sana da verdimi

ay sorma arkadaşım ben zaten çok severdim uykuyu şimdi oturdugum yerde uyuyacagım nerdeyse.ben bebişi duyunca sigarayı bırktım o yuzden sanırım acayip iştahım açıldı.

slm kızlar,geçmişi okuyup geldim herkes iyi maşallah..hep böyle oluruz inşallah.
bişe sormak istiyorum size,ben bazen gece çok terliyorum sonrada birden üşüyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?herşeyden tedirgin olmaya başladım ben yaa...

esracım keseyi görmüşsün,maşallah canım darısı kalp atışlarını görmeye inşallah..

Canım bana sadece ateş basıyo hep daralıyorum ama üşüme olmuyo sanırım hormonlar değiştiği için böle daha dur kimbilir neler çıkacak:)
Bide artık geceleri öyle rüyalar görüyorum ki bi bölüm aşk-ı memnu mübarek entrika kabus:) çok rüya görmeye başladım.

pln79 cum çok takdir ettim arkadaşım iyiki bırakmışsın bi daha da başlamazsın inşallah :) Beni görümcem 1 ay sonra doğuracak bütün gebeliği boyunca fosur fosurdu valla

evet canım herkeste farklı belirtiler oluyo işte.inşallah sağlıkla geçiririz ilk üç ayı ve sonrasını..

valla benım ablam da hiç bırakmadı ama sırf o yuzden bebiş 7 aylık geldi canlı şahit oldugum için direk bıraktım zor oldu oldu tabı ama fedakarlık yapmak zorundayız belki 3-4 kilo daha fazlam olur sizlerden ama bebeğim saglıklı olsun kılo verilir bende bzen üşüyorum ev sogudu dımı dıyorum eşime guluyo yoooo diyor bazen de sıcak basıyor normal sanırım böyle şeyler

ayy sağol canım yazdığın için,içim rahatladı valla.bende bi soğuk bi sıcak şaşırıyodum.hepsi bebiş belirtisi işte:CüvCüv:
bu arada seni tebrik ediyorum iyiki bıraktın şu sigarayı.herşey bebişler için...yeterki onlar sağlıklı olsun..

valla canım ben koca bi çanta aldım işe gitmeden kahvaltı atıştırmalık meyvesiydi hazırlıyorum öyle çıkıyorum öğlen işten çıkıyorum sabah ve ara öğünü hazırlıyorum
suyumu da eksik etmiyorum tam teçhizatlı cevat kelle durumundayım anlıcağınız

sorma ayakta uyuyorum başka belirgin olan göğüslerim şişti ama süper oldu işin bu yönünü çok sevdim:) kasıklarda ağrı ama uykuyu napıcam bilmiyorum kimse benle konuşmasa dokunmasa yıllarca uyusam

bende üşüme başladı normalde hiç ama hiç üşümem bu ara öyle üşüyorum ki kemiklerimin içi titriyo nerdeyse arkadaşlarımda şaşırıyo başımıza taş yağacak diye araştırdım demirin azalmasıyla oluyo çekiyoya arkadaş içerden bizimde değerlerimiz düşüyo hergün et yiyorum dengelesin diye

bak bunu düşünmemiştim canım,evet demir azalmasından tabiii.doktoruma söylemeyi unuttum bunu.haftaya gittiğimde söylerim belki demir ilacı filan verir.gerçi bende hergün bir öğünde mutlaka et yiyorum.gerek yoktur sanırım ama yinede danışmakta fayda var..

Merhaba kızlar.Esrtml arkadaşım senin belirtilerin aynısı bende de var.Acayip uykum geliyo iş yerinde resmen sallanıyorum.Canım ben progestoran kullanıyorum acaba omu yapıyo.Birde benim hiç bulantım olmuyo kafama takılıyo.Acaba bulantı olmalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…