tatlım sanırım 6.2mm seninki.yani normal.zaten her hafta değer neredeyse ikiye katlanıyo.10gün sonra gidersen kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.
bende sabah erkenden uyandım bu seferde kesenin içinde bebeğim varmı yokmu die korku sardı beni.çok tedirginim ben yaa,çok korkuyorum.doktorum 17sine randevu verdi,o güne kadar kafayı yemezsem iyidir..
rabbim aynı acıları kimseye yaşatmasın canım,çok normal tabi korkuyo olmamız.insanın elinde değil.
allahım bebeklerimiz sana emanet...inşallah sağlıkla kucaklarız meleklerimizi...
Özlemcim memnun oldum sinem ben yazmıştım ama geri sayfalarda görmemişsindir belki die yine yazim dedim.
Bide kızlar bazı doktorlar var uyuz oluyom bişi soruyom adamakıllı cevap vermiyolar insanın içine bi su serpmiyolar. Geçen sene kasımda gitmiştim hastalanmıştım iltihap var dedi doktora diyorum ki tamam peki tüplerim tıkalı mı diyo ki eğer tüplere kadar ilerlemişse tıkalıdır. Ne saçma yani cevap onu bende biliom. O yüzden bebek içinde gidiceğim doktoru kaç gündür araştırıyorum istanbulda olupta doktor önerebilecek olan var mı?
ya kızlar çok korkuyorum ben ya, ne bi belirti ne bulantı hiç bişey yok bende bebeklerime bişey mi oldu diye çok korkuyorum.Sizde başladımı bu durumlar.Birde cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilirmiyiz sizce?
Bizim ufaklık 5 haftalık sanırım. Bu haftada yaşanılan problemler arasında göğüslerin koltuk altı ile ortak noktalarında bir ağrı, sızı, beze gibi bir durum yaşayan var mı? Daha önce koltuk altımda bir iltihabik rahatsızlık geçirdiğim için bu durum beni endişelendirdi. Hamilelikten mi yoksa eski rahatsızlığım mı nüksediyor bilemedim. Batma şeklinde bir ağrıdır bende görülen?
canım ben öyle bi belirti duymadım,ama belki göğüs hassasiyetinden dolayı o ağrı oluyo olabilir..istersen bi doktoruna danış..
tatlım bebeklerime yazmışsın,ikizmi yoksaaa...
cumartesi ilk kontrolmü olacak canım?
bende dün gittim ilk kontrolüme,karından baktıı doktorum ve keseyi gördük çok şükür..sende görürsün yani..
bu arada bendede hiç bi belirti yok,herkes bulantı şikayetleri yaşayacak die işe yok canım,takma kafana..
canım benim gebeliğim tüp bebekle oldu.İlk kan değerim 351 ikinci 912 çıkınca doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı.seninle aynı günlerimiz galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
sinem önceden yazmışsın gördüm cnm :))))
memnun oldum sinemcim..kaydirigubbakcemile5
tatlım istanbulun neresindesin bilemiyorum ama benim doktorum beylikdüzünde.çoookkkk memnunum,harika bi kadın..buralara yakınsan önerebilirimm..