2009 Aralık Anneleri

Selam şekerim, bende olmadı ama herkesin vücudunda farklı ağrılar olabiliyor. Yalancı sancı olabilir mesela, doktoruna sormadın mı? Kramplar bende de oluyo arada, magnezyum vermişti doktorum, akşam yatmadan önce eşine masaj yaptır, hem kramplara faydası oluyo hem de çok daha rahat uyumanı sağlıyor.

yok cnm öle aşırı olmadıı için sormamıştım bide sürekli sol yada sağ yana yattıım için çok ağrıo bacaklarım ama o kramp sancı girince oluo işte sancının nasıl bişey olduunu bilmediğimiz için çok zor oluo tek korkum o bilsem korkmam ama nese cnm çoook teşekkür ederim cvbın için sağlıkla bebeğini kucaına al inş:Saruboceqpuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba !!
eşimin bilgisayarda işleri vardı giremedim bir süre..
artık son 2 günüm kaldı kılzar.. perşembe günü hayırlısıyla doğum gerçekleşecek inşallah..
ama öyle zorlanıyorum ki artık.. tabanlarım vücudumu taşımıyor.. acıyor ayaklarımın altı komplemafoldumben
ne sağa ne sola yatınca rahat edemiyorum.. iki yöndede canım yanıyor..
bir de dünden beri bebeğim az hareket ediyor.. doktor akşam yemeklerinden sonra 10 hareket say demişti, dün az hareket ettiğinin hissettim.. dün akşam yemeğide çok fazla kaçıdığım için olabilir diye düşündüm.. görseydiniz halimi o da mideme doğru kaburgalarıma doğru uzandı iyice ve ne oturabildim, ne yatabildim.. ne ayakta durabildim malum ayaklarım fena ağrıyor.. napcamı şaşırdım kısacası dün akşam..
kötü bir akşamdı..
neyseki 2 gün kaldı ama gün ne kadar azalırsa dayanmak o kadar güç oluyor inanın..
Allahım hepimizi sağlıcakla kurtarsın ve sağlıcakla bebişlere kavuştursun..

Bana da oluyo, acayip rahatsızlık veriyo, iç organlara ve kaburgaya doğru hareket ettikçe, az kaldı artık sona geldin,Allah kurtarsın. Bebeğine kavuşacağın anı düşün, onu ilk gördüğün anı, stres yapma, saçını başını yaptır, git doğuma şekerim.

ayy çok güzel cnm yaa ne güzel iki günün kalmış bnmde haftaya cuma olucak inş doumum hayırlı ve çok sağlıklı sorunsuz bi doğum diliyorum cnm bebeğini sağlıcakla kucaına alman dileğiyle:1hug:

Kızlar ben kuaföre gidecem şimdi, sonra da biraz yürüyüş yaparım, görüşürüz.

Nehirrrrr canım az kaldı senin de Çarşamba dimi?? Allah kolaylık versin.

Selam ,

benim de doğumum perşembe günü olacak sezeryanla, çok heyecanlıyım :)

su benım ticker a bakın
OGLAN GELDI KAPININ AGZINA OTURDU.ıÇERı BUYURMUYOR SIPA.
GELL OGLUM ıÇERı;
YOK GELMEM
EVLADIM GıRSENE EVIMIZE
YOK BEN BURDA ıYıYıM DıYOR RESMEN

ayy çok güzel cnm yaa ne güzel iki günün kalmış bnmde haftaya cuma olucak inş doumum hayırlı ve çok sağlıklı sorunsuz bi doğum diliyorum cnm bebeğini sağlıcakla kucaına alman dileğiyle:1hug:
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar ya:1hug:
valla stresten ölücem resmen, atamıyorum üstümden, anestezi doktoru çarpıntımla ilgili olarak, dosyamın üzerine kocaman bir not yazdı o sabah hastaneye gittiğim ekg çekilecek, nabız 120 nin üzerinde olursa kendisine haber verilecek, heyacandan umarım sorun yaşamam.. benim kalbim çok hızlı çarpıyor o gün de heyacandan daha da yükselme ihtimali var:bbo:
ama elde değil işte hayal ederken bile kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor.. Allahım hepimize yardım etsin..:Saruboceq:

Canım aynı şeyler bende de var.Kaburgama dayanmış sanırım yine öyle zor hareket ediyorum ki şuan çok batıyor.Son günler dayanacaz artık az kaldı ama sıkıntılar da son seviyesine geldi gerçekten.Ben de çarşamba alacam inş. bebeğimi kucağıma.Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inş. bebeklerimize.
Doğum sonrası da düşündürüyor beni ya kalabalık olacak ev hiç sevmem en yatıp dinlenmek istediğimiz zamanda zor olacak..Kendi ailem neyse de kayınvalide görümceler gelen giden insanlar düşünür de toparlanmamızı bekler inş. eve ziyarete gelmek için..

Kızlar ben kuaföre gidecem şimdi, sonra da biraz yürüyüş yaparım, görüşürüz.

Nehirrrrr canım az kaldı senin de Çarşamba dimi?? Allah kolaylık versin.

Ohh git git canım ben de az saçlarımı düzelttireyim diyordum bugün dün akşam hava çok kötüydü vazgeçmiştim.Şimdi iyi gibi napsam kii.
Az kaldı canm ya çarşamba evet tırsıyorum ben yaaakannehirAMin saol canm allah hepimize kolaylık versin inşş.Görüşürüzopuyorumnanaktan

aynen bende sonrasını düşünüp deli oluyorum şimdiden..
aklıma getirmeyeyim diyorum ama olmuyor işte..
dediğin gibi umarım anlayışlı olacakları tutar.. gerçekten sıkıntılı olucaz zaten etrafta kalabalık hiç çekilmez.. torun hevesine doluşacaklar mecburen, Allahım o anda da bir ferahlık versin hepimize inşallah..

İnş. canım.3ay önce eltimin bebeğioldu o doğunca yaptıklarını düşünüyorum da afakanlar basıyor şimdiden.Yapmadıkları şeylerden sinirlenip duruyorum.Annenin zorla uyuttuğu bebek sevecem diye kucağa alınıp evde dolaştırılır mı uyanıp ağlar tabi bebek..öf sıkıntılıyım sabır versin allah bize.Ben kalkıyorum evi toparlıyım belki az dışarı çıkarım kararsızım görüşürüz canım..

Eltin sabirliymis valla

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemde çok
eve biri gelince kızım huzursuzlanıyor o gece
öffffff ya konuşmayayım neyse
arzu nazan az kalmış valla hadi hayırlısıyla alın kucagınıza
geçmişe baktım ama alıntı yapamıycm mına kucagımda ,anne olanların gözuaydın Allah analı babalı buyutsun vaktı az kalanlarında Allah yardımcısı olsun

Nazar filan degiyo olmasin Pelin ya. Ben Eylul'un bas ucuna ufak Kuran koydum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…