2009 Aralık Anneleri

kızlar ben de normal doğumu bekliyorum, hamile ve lohusa arkadaşlar lütfen dualarını esirgemesin.

bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün..bekleyen hamişlere de Allah sabır ve yardım etsin..
son bir haftada ayaklarım şişti, biraz hareket iyi gelir heralde, görüşürüz.

merhaba arkadaslar benimde dogum tarihim 20 ARALIK viyanadan yaziyorum cok az kaldi butun annelere insallah sag salim kucaginiza alirsiniz diyorum hayirli kolay dogumlar dilerim

Yok gelmeye niyeti benim kizimin . 40 Hafta bitti . Normal istedigim icin bi hafta da beklemeye karar verdi doktor. Bu persembe son ama artik.

Canım çömelme egzersizi yapıyo musun? Bide nefes egzersizleri çok önemli. Umarım gelirde Perşembeye kadar, sezeryana gerek kalmaz. Beklemek çok zor oluyo. Allah kurtarsın.

Canım çömelme egzersizi yapıyo musun? Bide nefes egzersizleri çok önemli. Umarım gelirde Perşembeye kadar, sezeryana gerek kalmaz. Beklemek çok zor oluyo. Allah kurtarsın.

Comelme nefes hurma aklina ne gelirse ama daha acilma bile yok .Cuma gunu nst ye bagladi sanci bile yok . Persembe suni ile baslicak bakalim .

Comelme nefes hurma aklina ne gelirse ama daha acilma bile yok .Cuma gunu nst ye bagladi sanci bile yok . Persembe suni ile baslicak bakalim .

gelir o persembeye kadar. sen comelmeye devam et:) bende de hic acilma yok ama ilerleme var. -2 seviyeye inmis, servikste 50% yumusama var. zaten ilk gebeliklerde acilma en son gerceklesirmis. bugun gene muayene var, bakalim ne durumdayiz.

gelir o persembeye kadar. sen comelmeye devam et:) bende de hic acilma yok ama ilerleme var. -2 seviyeye inmis, servikste 50% yumusama var. zaten ilk gebeliklerde acilma en son gerceklesirmis. bugun gene muayene var, bakalim ne durumdayiz.

Insallah

ya yattığım yerden kalkamıyorummafoldumben
karnım acıyor yaa, Allahım sen kolaylık ver.. ayaklarım bi yandan acıyor..
bir yandan banyo yapmam gerek artık ama üşeniyorum, çünkü kabin yok ve küvete oturupda yıkanıyorum, düşünebiliyomusunuz kabincinin evinde kabin y0ok :))))
oturuyorum küvete kalkmak ne mümkün... oooo f oofff

kaydirigubbakcemile3 Siskooo

kızlar midem çok fena talcid alsam bi sakıncası olur mu acaba, kutuda prospektüsünü bulamadım.. reni alıyordum normalde de, bitmiş talcid var..

mrhaba esra ben bir hafta önce kızımı kucağıma aldım çok şükür.. aralık anneleri olarak yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…