eşim fransada calısıyor anca bır aylık gelebılır yanımıza ama ben dönersem turkıyye kalırım bıraz sonra gelırım tekrar buraya..gercı eşim gıtmemı ıstemıyor sanırım hıc konusu acılmıyor bıle.. ama ben burdakı doktorla konusucam salı gunu falan kesınlıkle ıstemıyorum bu sekılde bı dogm dıycem sezeryan ıstedıgımı söylycem rıske atamam. cok sacma evet ama ne olursa olsun bebegı normal almak ıstıyorlar okudum bıkac yerde cok rısklı bu bebegımı öldurebılırler bıdecanim sne neicin yurtdisindadinki geri donmem diyon esin nerde ..yani ben anlamiyom nasil anneyid ebebegide tehlikeye atiyolarki baska doktora gitsen sorsan yani sama ayakalrdan bebek cikarmi
eşim fransada calısıyor anca bır aylık gelebılır yanımıza ama ben dönersem turkıyye kalırım bıraz sonra gelırım tekrar buraya..gercı eşim gıtmemı ıstemıyor sanırım hıc konusu acılmıyor bıle.. ama ben burdakı doktorla konusucam salı gunu falan kesınlıkle ıstemıyorum bu sekılde bı dogm dıycem sezeryan ıstedıgımı söylycem rıske atamam. cok sacma evet ama ne olursa olsun bebegı normal almak ıstıyorlar okudum bıkac yerde cok rısklı bu bebegımı öldurebılırler bıde
kızlar aralık annesi olup normal dogum yapan var mı? benim SAT a gore dogumum 17 Aralık gozukuyor bazı ultrasound sonuclarına gore 14 Aralık bazılarına gore 20 Aralık gozukuyor. dun geceden beri duzenli agrılarım oluyo hatta sabahtan beri 5-6 kez nerdeyse yarım saatte bir giriyo ve nefesimi kesecek kadar canım acıyo karnımın alt kısmında. tabi sancının nasıl bisi oldugunu bilmedigiim icin dr. a gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum.normalde de yarın nst icin cagırmıstı. dogum sancısı yasayıp nasıl bisi oldugunu bilen var mı ?? Allah hepimizin yardımcısı olsun .. :)
kızlar yarın dr randevum var nst ye giricem bakalım ne diyecek bir de çatı filan lafı etti ama bakacak mı bakmayacak mı tam anlamadım yarın akşam ayrıntıları yazarım
Allah analı babalı büyütsün.maşallah tombişine gebelik boyunca nasıl beslendin böyle?
mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle
mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle
sekerim hosgelmisin ben yoktumm göremedimm seniiimafoldumben
evet sekerim ben aralik annesiyim ama olurki ocaga kadar gelmesse ocak annesi olursam yabancilik cekmeyim diye sizin orayada ugruyom aradakızzzzzzzzz sendemi burdaydın şekerim
Arkadaşlar bende 11.12.2009 saat 11:55 de kızım elayı kucağıma aldım. Darısı doğumunu bekleyenlerin başına.