2009 Aralık Anneleri

mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle

Arkadaşlar bende 11.12.2009 saat 11:55 de kızım elayı kucağıma aldım. Darısı doğumunu bekleyenlerin başına.

Gözünüz aydın arkadaşlaropuyorumnanaktan Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi inşş.uzun ömürler versin.Heyecanla bekliyoruz hikayelerinizi

gece gece girdim ben yokum pazartesi tatil gunumuzde gezicez tabii hava-20 inmis nasil gezersekkk geldigimde ugrarim dogum yapan vrmi diye öpuyommm sizlerii

gunaydinnn arzuuu yine aciktimmm kalktimmmcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
kız sen benden de çok yiyosun galibaa...
ye tabi ya şurda gebeliğimiz bitti bitiyor.. bu günler gelmez bol bol ye anam afiyet olsun.. gitmediniz mi gezmeye, sonra mı gitceksiniz..

hiii sen simdi fransadasin ama turkiyedede kalabilirsin esinde fransada calistigi icin 1 aylik turkiyeye gelebilir ama sen dogumdan sonra geri fransaya donebilirsin demi dogrumu anlamisimm:uhm:
tabi canim cok riskli ya ayaklarindan cocouk cikartmakk:bbo:

evet canım doğru anladınhihoyyyt bakalım ıns doktor benım teklıfımı kabul eder:) cunku benım hıc nıyetım yok bebegımı öle dogurmaya..

mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle

Hayirlisi olsun . Senle ayniydik biz :=) Ben bi hafta da kaldim . Persembe son gun artik.

kaydirigubbakcemile3
kız sen benden de çok yiyosun galibaa...
ye tabi ya şurda gebeliğimiz bitti bitiyor.. bu günler gelmez bol bol ye anam afiyet olsun.. gitmediniz mi gezmeye, sonra mı gitceksiniz..

hihihhh cok yiyom ya gece özellikle gözum yari acik e bulursam tikiyomm :sinifsinif::sinifsinif:

günaydın arkadaşlar.... haftasonu pek uğrayamadım var mı bir değişiklik...? benim kızımın keyfi yerinde gelmeye hiç niyeti yok:emir_bebek:

günaydın canım bi kaç arkadaş bebişlerine kavuştu maş. hafta sonu.darısı bize olsun inş. bende 40+4 oldum hala tık yok bizim kızda yeri rahat gelmiyo. doktor böyle bi hafta daha bekleyebilirz diyo. ama o zamanda kilosu 4 kiloyu geçerse sezeryan yapmak zorunda kalırım diyo. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiyorum. Allahım darda olan kullarına yardım etsin inş.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün, bizim için de dua edin, darısı doğumu bekleyenlere olsun.

günaydın canım bi kaç arkadaş bebişlerine kavuştu maş. hafta sonu.darısı bize olsun inş. bende 40+4 oldum hala tık yok bizim kızda yeri rahat gelmiyo. doktor böyle bi hafta daha bekleyebilirz diyo. ama o zamanda kilosu 4 kiloyu geçerse sezeryan yapmak zorunda kalırım diyo. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiyorum. Allahım darda olan kullarına yardım etsin inş.

oooo maşallah, eğilme egzersizleri, yürüyüş deneyebiliyor musun, bebeğin gelişini kolaylaştırmak için.

slm arkadaşlar nasılsınız herkes doğumu bekliyo artık bnmde kısmetse haftaya cuma sezeryan tarihim inş meleğime kavuşucam darısı tüm bekleyenlerin başına bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş AMA ben bişey sormak istiyorum bnm acaip sancılarım oluo arada böle sanki alta doğru çıkıcakmış gibi bi acı oluyo ve kramp girio bacaıma çok korkuyorum acaba bunlar normalmi sizde ne gibi belirtiler oluo aniden bişey olucak die çok korkuyorum inş bebeğim 1haftacık daha sabreder hepnizi öpüyorumŞeniz

X