2009 Aralık Anneleri

stresten ve uykusuzluktan 2 gundur sutum yoktu mama verdım hep mecbur ama olmayan memeyıde emzırdım tum gun canım çok acıdı boş meme emınce 2 gun ama işe yaradı çok şukur gelmıyor dıye kesmeyın memeden hemen bılgınıze :)

var burcu ya eşimde sureklı okuyor mıllet gıdınce sıkılıyor kalabalık istemyor kuzum
alıştı tum gun benle yalnız kalmaya dengesı bozuluyor tabı nazarda cabası

Bi de millet simdi alip sevmek filanda ister. O anlamasa bile senin stresin ona bile vurur. Rahat biraksalar olmaz cunku

PELİNN MİNANIN 40 ININ CIKMASINA AZ KALMISS..
AYY NE GUZELL KOCAMAN ABLA OLDU VALLA..ZATEN 40 INDAN SONRA KORKMA ÇOCUK KENDINI KURTARIR DER HEP ANNEANNEM...

Valla Eylulle Mina hesapta ayni gun dogcakti Sat a gore. Mina abla oldu benimki hala dogcak.

PELİNN MİNANIN 40 ININ CIKMASINA AZ KALMISS..
AYY NE GUZELL KOCAMAN ABLA OLDU VALLA..ZATEN 40 INDAN SONRA KORKMA ÇOCUK KENDINI KURTARIR DER HEP ANNEANNEM...

ewt cnm ya ama mevlut falan yok iptal ettım kalabalıkta griptır huzursuzluktur çekemem valla
banyo yaptırır ben okurum kızıma kuran
mevlut kıyafetınıde gıydırıp fotograf çektıkmı tamam işte :)
banada hep öyle denıyor ama anıden duzene gırecekmış gibide gelmıyor inşallah yınede hergeçengun buyuyor artık hıssedılıyor dışardan bakıncada çok şukur darısı basınıza

pelin canım nazar duası filan okusun annen yada sen.. burcunun dediği gibi nazar değiyo olabilir.. ben çok inanırım.. ay yavrum ya..

Valla Eylulle Mina hesapta ayni gun dogcakti Sat a gore. Mina abla oldu benimki hala dogcak.

sat kardeştik ama :)
abla kardeş olacagız artık :)
bende memnun degilim bu durumdan fıkır alabılecek kişi yok sitede bız daha buyuyuz aşı falan hep biz önceden görüp bilgileniyoruz size iyi ama biz cahil cesareti buyuyoruz valla
Allaha emanet

Ben az kassaymisim kendimi ocak topic e yazarmisim he :)

pelin canım nazar duası filan okusun annen yada sen.. burcunun dediği gibi nazar değiyo olabilir.. ben çok inanırım.. ay yavrum ya..

eşime okutuyorum arzucum
umarım sız yasamazsınız böyle şeyler
çok sakın olmak lazım hem çocugun huysuzluguna çözum olmak için hemde mılletten etkılenmemek için Allah hepimize peygamber sabrı versın
en uyuzuda akıl vermelerı ulan tum gun gece ben bu çocukla ilgilenıyorum kaşla göz yer degiştirmiş resmen tıpım kaymış sevmeye geldıgınde akıl vermek kolay gelıyor mıllete hiiç tınlamıyorum desene geriliyorsun

Zaten tinmicaz ama o akil verme eylemi sinir ediyo insani. Bi laf var nasihat karsi taraf sizden istenilince makbuldur diye . Cok dogru.

ay canım yaa, zaten bizim insanımızın bu gıcık huyu geçmedi dahada geçmez düzelmez.. Allah hepimize sabır versin.. sabr çek, duymamaya çalış .. hepimize olcak mecbur.. ağzı olan konuşacak

ay canım yaa, zaten bizim insanımızın bu gıcık huyu geçmedi dahada geçmez düzelmez.. Allah hepimize sabır versin.. sabr çek, duymamaya çalış .. hepimize olcak mecbur.. ağzı olan konuşacak

aynen arzucum yoksa uykusuzluktan geri kalan yarımaklınıda oynatırsın valla :)
neyse boşverelım bunları heycan ne durumda az kaldı ıkınızınde ay sız şimdi hemen giremezsınız sıteye ben yıne yalnız kalcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…