mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle
Arkadaşlar bende 11.12.2009 saat 11:55 de kızım elayı kucağıma aldım. Darısı doğumunu bekleyenlerin başına.
Doğum öncesi son kez fotomu çekip koydum albümüme.Bakın kocaman oldum benakannehir
kızlar sızın dogum ne zaman
Arkadaşlar bende 11.12.2009 saat 11:55 de kızım elayı kucağıma aldım. Darısı doğumunu bekleyenlerin başına.
günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3gunaydinnn arzuuu yine aciktimmm kalktimmmcokacimcoook
hiii sen simdi fransadasin ama turkiyedede kalabilirsin esinde fransada calistigi icin 1 aylik turkiyeye gelebilir ama sen dogumdan sonra geri fransaya donebilirsin demi dogrumu anlamisimm:uhm:
tabi canim cok riskli ya ayaklarindan cocouk cikartmakk:bbo:
mrb kıslar..12.12.09 tarihinde saat sabah 10.10 da kızım bana sesini duyurdu..o anı hıç bışeye değişemem,,normal doğum yaptım,,3.110 gr doğdu kızım.aslında anlatacağım cok şey var fakat bılgsyarn başında kalamıyorum.müait olduğum en kısa zamanda gelırım..a.e.o.dualarım siznle
kaydirigubbakcemile3
kız sen benden de çok yiyosun galibaa...
ye tabi ya şurda gebeliğimiz bitti bitiyor.. bu günler gelmez bol bol ye anam afiyet olsun.. gitmediniz mi gezmeye, sonra mı gitceksiniz..
günaydın canım bi kaç arkadaş bebişlerine kavuştu maş. hafta sonu.darısı bize olsun inş. bende 40+4 oldum hala tık yok bizim kızda yeri rahat gelmiyo. doktor böyle bi hafta daha bekleyebilirz diyo. ama o zamanda kilosu 4 kiloyu geçerse sezeryan yapmak zorunda kalırım diyo. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiyorum. Allahım darda olan kullarına yardım etsin inş.