kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum
bende öyle biliyrum. sesi çıkmayınca bugğn doğurmuştur inş.FD7 DÜN açılmayı bekliyordu değilmi yatınca ağrım oluyor sancım var ama 10 dk bir diyordu yoksa ben mi karıştırdım
Selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.Ben iyiyim dünden beri annemdeyim az önce geldik abimi askere uğurladık bugün..İnşş. güle güle gider gelir.
Geçmişe az baktım çok yazılmış tam okuyamadım yeni bebekimiz yok sanırım ve herkes iyi gibi..
slmmmm 9 aralık 16:50 kızım akya dünyaya geldi3800gr 50cm genel anestezi sezaryan rahat bir dogumdu Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu emiyoruz ve huzurlu bir bebek
slmmmm 9 aralık 16:50 kızım akya dünyaya geldi3800gr 50cm genel anestezi sezaryan rahat bir dogumdu Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu emiyoruz ve huzurlu bir bebek
Allah kavuştursun canım benim nereye gitti daha yeni bebek haberi gelmedi fd7 yok bugün inşallah o doğum yapmıştır
Gözünüz aydın Alllah analı babalı büyütsün inş.slmmmm 9 aralık 16:50 kızım akya dünyaya geldi3800gr 50cm genel anestezi sezaryan rahat bir dogumdu Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu emiyoruz ve huzurlu bir bebek
benimde doğum tarihim belli oldu ayın 17 si ,son 4 gün.kızım 3000 gr olmuş.sanırım 18 kilo ile 9 ayı kapatıyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Çok sağol canım.Kütahyaya gitti şansına güzel yer çıktı çok sevindik.İnş. dağıtımda da güzel yer çıkar.5aylık olunca görebilecek yeğenini.Sağlık olsun tabi geç olsun da güç olmasın..
oh şükür güzel yer çıkmış gözünüz aydın inşallah dağıtımda güzel geçer olsun dağıtımda gelince görecek bebişi
benimde doğum tarihim belli oldu ayın 17 si ,son 4 gün.kızım 3000 gr olmuş.sanırım 18 kilo ile 9 ayı kapatıyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Çok sağol canımyerimseniben Dağıtımda izne gelmeyecek biran önce bitsin diye, izne gelmezse daha erken bitiyormuş askerlik..Çok zor birşeymiş kardeşini askere yollamak.Ama iyi bir yer olduğu için bununla avutuyoruz kendimizi..
kızlar burada kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrr