2009 Aralık Anneleri

Allah korusun canım yardımcımız olsun inş.
Benim dr.umda bu hafta başka bir yere görevli gitti benim ameliyatım için izin alıp gelecek çarşamba güya.Ya kar yağar da gelemezse:gitme:

Benım mınık gene coŞtu felaket vurmaya baŞladı saĞ tarafıma Şu an hıÇ doĞurasım yok dıyorum belkı dınler canımı yakmaya baŞladı ah bır gelsın o ayaklarını kesın ısırıcam nasıl tekmelıyor

merhaba kızlar bende nasip olursa ocak annesi olucam son günleriniz nasıl gidiyor

Oznurun bugun dogum gunuydu . Nice mutlu yillara :)

ay ewt biraz geç oldu ama Öznurcum eşinle ve kızınla nice mutlu senelere inşallah

ALLAH kavuştursun su gibi akıp gider inşallah gunler onun için

slmmmm 9 aralık 16:50 kızım akya dünyaya geldi 3800gr 50cm genel anestezi sezaryan rahat bir dogumdu Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu emiyoruz ve huzurlu bir bebek

maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun

yaaa ben iyice korkmaya başladım valla burada yol kapanırsa bu kızda o gece gelicem derse

Allah korusun canım yardımcımız olsun inş.
Benim dr.umda bu hafta başka bir yere görevli gitti benim ameliyatım için izin alıp gelecek çarşamba güya.Ya kar yağar da gelemezse:gitme:

aklınıza getirmeyın kötu şeyler
inşallah hayırlısıyla sorunsuz alacaksınız kucagınıza

kıyamam sana cnm arkadasım sabır az kaldı

nehirr gelmissin ben yoktumm mafoldumbenmafoldumben
Yoktun canım sağlık olsun görüşürüz daha sonrayerimseniben

ALLAH kavuştursun su gibi akıp gider inşallah gunler onun için
İnş. canım hep aklımda acaba ne yapıyor ne yiyor üzgünmü falan diye.Canım abim benimmmafoldumben

aklınıza getirmeyın kötu şeyler
inşallah hayırlısıyla sorunsuz alacaksınız kucagınıza

İnşş. canım yaa:Saruboceq:

günaydın kızlar;
10.12.2009 tarihinde kış güneşi EFE 'm dünyaya geldi. Hala inanamıyorum bu benim mi diye allahım herkese bu duguyu yaşatsın.Tarif edilemez bir duyguymuş.Bebeğim emmiyor çünkü sütüm çok az hemde yok denecek kadar az.Tek üzüntüm bu olsun mücadeleye devam. Allah ım herkese hayırlı dogumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

gunaydin canim ALLAH anali babali buyutsun darisi bizlerin basina insallah saglikli sihhatli alsaydik kucagimizaa:ecrin_bebek:

kızlar selam, kocişimle dışarı çıkıcaz biraz.. almamız gereken ve uğramamız gereken yerler var akşama doğruda arkadaşların evine gidicez.. sizi özliycem..
gelince kocişden fırsat bulursam yazarım.. herkesi öpüyom..
dilekciim kendine iyi bak..

iyi gezmeler arzuu iyi alisverislerrr bizde senii öptukkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…