Anaammm buraya da gelir yakında ozaman.kar yağarken mi doğum yapacaz biz yoksa mafoldumben
merhaba kızlar bende nasip olursa ocak annesi olucam son günleriniz nasıl gidiyor
zorlanmaya başladık sen nasılsın aramız fazla değil
Allah kolaylık ve kolay dogum nasip etsin hepimize ben şuan rahatım inşallahta böyle gider
Allah korusun canım yardımcımız olsun inş.
Benim dr.umda bu hafta başka bir yere görevli gitti benim ameliyatım için izin alıp gelecek çarşamba güya.Ya kar yağar da gelemezse:gitme:
Oznurun bugun dogum gunuydu . Nice mutlu yillara :)
Selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.Ben iyiyim dünden beri annemdeyim az önce geldik abimi askere uğurladık bugün..İnşş. güle güle gider gelir.
Geçmişe az baktım çok yazılmış tam okuyamadım yeni bebekimiz yok sanırım ve herkes iyi gibi..
slmmmm 9 aralık 16:50 kızım akya dünyaya geldi3800gr 50cm genel anestezi sezaryan rahat bir dogumdu Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu emiyoruz ve huzurlu bir bebek
yaaa ben iyice korkmaya başladım valla burada yol kapanırsa bu kızda o gece gelicem derse
Allah korusun canım yardımcımız olsun inş.
Benim dr.umda bu hafta başka bir yere görevli gitti benim ameliyatım için izin alıp gelecek çarşamba güya.Ya kar yağar da gelemezse:gitme:
FD7 DÜN açılmayı bekliyordu değilmi yatınca ağrım oluyor sancım var ama 10 dk bir diyordu yoksa ben mi karıştırdım
Herkese selamlar. Dun gittim doktora . Dogum olabilirdi ama hala acilma yok . Nst ye bagladilar sancim da yok . 40.Haftam bitti . Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi . Ama dunden beri kas agrisindan ölüyorum dün gece ruyamda Allahim yardim et diye aglamisim . Ayaklarim ellerim kutuk gibi sis.
Yoktun canım sağlık olsun görüşürüz daha sonrayerimsenibennehirr gelmissin ben yoktumm mafoldumbenmafoldumben
İnş. canım hep aklımda acaba ne yapıyor ne yiyor üzgünmü falan diye.Canım abim benimmmafoldumbenALLAH kavuştursun su gibi akıp gider inşallah gunler onun için
aklınıza getirmeyın kötu şeyler
inşallah hayırlısıyla sorunsuz alacaksınız kucagınıza
günaydın kızlar;
10.12.2009 tarihinde kış güneşi EFE 'm dünyaya geldi. Hala inanamıyorum bu benim mi diye allahım herkese bu duguyu yaşatsın.Tarif edilemez bir duyguymuş.Bebeğim emmiyor çünkü sütüm çok az hemde yok denecek kadar az.Tek üzüntüm bu olsun mücadeleye devam. Allah ım herkese hayırlı dogumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
pazar gunude kimse olmuyooooo
eee herkesin kocişkosu yanında sanırım ondan ..ee bide neti işgal ediyolardır malum :))
kızlar selam, kocişimle dışarı çıkıcaz biraz.. almamız gereken ve uğramamız gereken yerler var akşama doğruda arkadaşların evine gidicez.. sizi özliycem..
gelince kocişden fırsat bulursam yazarım.. herkesi öpüyom..
dilekciim kendine iyi bak..