canım bende 40+2 deyim. bugün kontroldeydk.nst de sağlam sancılarım çıktı ama doğum yok. ne ağrı ne sancı. kasılmalar oluyo ama gerisi gelmiyo. gelmezse pazartesi yine doktordayız. bizimki 10 gün daha bekleriz diyo bu şekilde olursa suyu falan yeterli olursa.böyle beklemek çok zor ya...Allahım yardım etsin hepimize
kaydirigubbakcemile3 isi bak ya hayret bisey bende galiba senin gibi 40 gecer cunku suan hic sancim kasilmam falan yok arada az kasilmam oluyoda bsaka tik yok yilbasi cocugu olmasaydiiii
bide kızlar erken doğar diyolar herkesin farklı oluyo burcu.bişey sorcam sana günlerimiz çok yakın bebeğin hareketleri nasıl bugün o kadar az oynadıki ve oynadığındada çok yavaş oynuyo zor hissediyorum seninde aynımı acaba yoksa acile gitsemmi kafam çok bulanık
canım soruyu burcuya sormuşsun ama benim doktor günde 10 hareket yapıyorsa sorun yok demişti. sabah kalktığında saymaya başla. 10 u bulunca saymayı bırak. bebeğin suyu 24 saat kendine yeterli olurmuş hareket etmese de ama çok merak ettiysen bi nst çektir istersen
bide kızlar erken doğar diyolar herkesin farklı oluyo burcu.bişey sorcam sana günlerimiz çok yakın bebeğin hareketleri nasıl bugün o kadar az oynadıki ve oynadığındada çok yavaş oynuyo zor hissediyorum seninde aynımı acaba yoksa acile gitsemmi kafam çok bulanık
benimki kız canım. 2 gün önce gittiğimde çatı muaynesi yaptı. açılma yok ama yumuşama var demişti. bugün de bakmadı ağrım olmayınca. bugün o kadar yürüdüm bi hareketlenme olsun diye ama tık yok. bizim kız şimdi karnımı öyle bi buruyoki çimdikler gibi kasılmam böyle mi oluyo benim anlamadım. benim ağrı eşiğim biraz yüksek belki ondan algılayamıyorum.anlamadım ya ne zaman sancımız olcak biizmkafamçokkarıştı
cnm sağol ben her saat içinde 10 hareket olcak diye biliyorum
o zaman sorun yoktur herhalde.ama çok yavaş oynuyo sıkıntısımı var diye düşünüyorum.oynasammı oynamasammı hesabı..kendimi ona adapda edersem algılıyorum harekelerini
anladim canim valla ben kasilmayi böyle bebek topak gibi oluyo karnimda sem sert oluyo oyle diye biliyomm yani ben onu kasilma saniyommm baska nasiloluyo bilmiyom
bende o doğum kasılmasından istiyorum Allahım ya
kızlar fd7 arkadaştan haberiniz var mı adını bilmiyorum ama bugün girmedi nete galiba. sizce doğuma gitmiş olabilir mi
bende o doğum kasılmasından istiyorum Allahım ya
ben yaptım ondan ama bi faydasını görmedim. çömelme olayına yöneldim bende. bu geceyi atlatırsam yarın temizlik yapcam kendimi zorlayıp belkim faydası olur:)