2009 Aralık Anneleri

canım bende 40+2 deyim. bugün kontroldeydk.nst de sağlam sancılarım çıktı ama doğum yok. ne ağrı ne sancı. kasılmalar oluyo ama gerisi gelmiyo. gelmezse pazartesi yine doktordayız. bizimki 10 gün daha bekleriz diyo bu şekilde olursa suyu falan yeterli olursa.böyle beklemek çok zor ya...Allahım yardım etsin hepimize

kaydirigubbakcemile3 isi bak ya hayret bisey bende galiba senin gibi 40 gecer cunku suan hic sancim kasilmam falan yok arada az kasilmam oluyoda bsaka tik yok yilbasi cocugu olmasaydiiii

Bende sanci da cikmadi . Zaten hic hissetmiyordum oyle sanci filan . Suyu filan normalde bekleyelim sorun yok dedi. Ama 2 gun oldu cidden kotuyum artik . Bi de acilma var mi diye bakti doktor cati muayenesi de yapti o arada ebelerde yanimaydi bacaklarimi resmen ikiye ayirdilar . Simdi de kas agrisindan duramiyorum .

benimki kız canım. 2 gün önce gittiğimde çatı muaynesi yaptı. açılma yok ama yumuşama var demişti. bugün de bakmadı ağrım olmayınca. bugün o kadar yürüdüm bi hareketlenme olsun diye ama tık yok. bizim kız şimdi karnımı öyle bi buruyoki çimdikler gibi kasılmam böyle mi oluyo benim anlamadım. benim ağrı eşiğim biraz yüksek belki ondan algılayamıyorum.anlamadım ya ne zaman sancımız olcak biizmkafamçokkarıştı

bide kızlar erken doğar diyolar herkesin farklı oluyo burcu.bişey sorcam sana günlerimiz çok yakın bebeğin hareketleri nasıl bugün o kadar az oynadıki ve oynadığındada çok yavaş oynuyo zor hissediyorum seninde aynımı acaba yoksa acile gitsemmi kafam çok bulanık

canım soruyu burcuya sormuşsun ama benim doktor günde 10 hareket yapıyorsa sorun yok demişti. sabah kalktığında saymaya başla. 10 u bulunca saymayı bırak. bebeğin suyu 24 saat kendine yeterli olurmuş hareket etmese de ama çok merak ettiysen bi nst çektir istersen

canım soruyu burcuya sormuşsun ama benim doktor günde 10 hareket yapıyorsa sorun yok demişti. sabah kalktığında saymaya başla. 10 u bulunca saymayı bırak. bebeğin suyu 24 saat kendine yeterli olurmuş hareket etmese de ama çok merak ettiysen bi nst çektir istersen

cnm sağol ben her saat içinde 10 hareket olcak diye biliyorum
o zaman sorun yoktur herhalde.ama çok yavaş oynuyo sıkıntısımı var diye düşünüyorum.oynasammı oynamasammı hesabı..kendimi ona adapda edersem algılıyorum harekelerini

bide kızlar erken doğar diyolar herkesin farklı oluyo burcu.bişey sorcam sana günlerimiz çok yakın bebeğin hareketleri nasıl bugün o kadar az oynadıki ve oynadığındada çok yavaş oynuyo zor hissediyorum seninde aynımı acaba yoksa acile gitsemmi kafam çok bulanık

Eskiye gore daha az oynuyor Eylulde ama en az 10 kere oynamaliymis.

benimki kız canım. 2 gün önce gittiğimde çatı muaynesi yaptı. açılma yok ama yumuşama var demişti. bugün de bakmadı ağrım olmayınca. bugün o kadar yürüdüm bi hareketlenme olsun diye ama tık yok. bizim kız şimdi karnımı öyle bi buruyoki çimdikler gibi kasılmam böyle mi oluyo benim anlamadım. benim ağrı eşiğim biraz yüksek belki ondan algılayamıyorum.anlamadım ya ne zaman sancımız olcak biizmkafamçokkarıştı

anladim canim valla ben kasilmayi böyle bebek topak gibi oluyo karnimda sem sert oluyo oyle diye biliyomm yani ben onu kasilma saniyommm baska nasiloluyo bilmiyom

cnm sağol ben her saat içinde 10 hareket olcak diye biliyorum
o zaman sorun yoktur herhalde.ama çok yavaş oynuyo sıkıntısımı var diye düşünüyorum.oynasammı oynamasammı hesabı..kendimi ona adapda edersem algılıyorum harekelerini

belki gunduz uyuyo gece hareket ediyodur annesii

anladim canim valla ben kasilmayi böyle bebek topak gibi oluyo karnimda sem sert oluyo oyle diye biliyomm yani ben onu kasilma saniyommm baska nasiloluyo bilmiyom

evet o rahim kasılması cnm.ama işte ona ağrıda eşlik edince doğum kaasılması oluyor

kızlar fd7 arkadaştan haberiniz var mı adını bilmiyorum ama bugün girmedi nete galiba. sizce doğuma gitmiş olabilir mi

ben yaptım ondan ama bi faydasını görmedim. çömelme olayına yöneldim bende. bu geceyi atlatırsam yarın temizlik yapcam kendimi zorlayıp belkim faydası olur:)

ben yaptım ondan ama bi faydasını görmedim. çömelme olayına yöneldim bende. bu geceyi atlatırsam yarın temizlik yapcam kendimi zorlayıp belkim faydası olur:)

arkadaslar temizlik yapmasaniz da yuruseniz? cunku bu temizlik maddelerini solumak iyi degil.

bu arada bizimki kuduruyo akşam olunca çıkınca da aynı olmaz inş. karnımda dolanmadığı yer kalmadı böbreklerime kadar uzatıyo ayaklarını

onu bugün denedim canım ama seni mi kırcam yarın önce temizliği yapyım sonrada yürüyüşe çıkarım.koku olayını eşim hallediyo benim alerjim var zaten

X