2009 Aralık Anneleri

canım sıkma kendini valla bana teklif etmediler ama o gece insanın yanına annesi yakışır eşim bende kalıocam dedi ikisi kalsın zaten eşim nöbet tutacakmış odada kalırsa bebek odada bebek odasında kalırsa bebek odasının kapısında vatan için 8 ay tuttum kızım içinde bir gece nöbet tutarım diyor hiç sıkma kendini benim ki Allahtan alt katta akşam iner evine ama yatana kadar tepemde annişim bende kalcak bunlarda geçecek diye düşün rahatlat kendini annen sende kalırsa akşam mecbur evlerine giderler heralde

ofof herkes buu dertlerden yakınıo valla ama en kötü bnm şuan heralde ankaradan gelcekler bide bende kalcaklar herşeye karışıyolar laf sokuyolar bide herkese torunumm olcak gitmem artık ordayım diomuş allahım ya deliricem valla bide yanında gıcık uyuz yiyenini getiriyo ama sölemio ben örenmicem sanki bende görümce falan yok eşi,m tek çocuk ama ondan beterleri var ben şimdiden streslerdey,m ozamn ne olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun yaa:çok üzgünüm:

inşallah ccanım inşaaaaalllllaaaaaaahhhhh!!!:Saruboceq:
eskiden bende altlı üstlüydüm.. şimdi de e kalkmayın kalın demeni bekliyorlar.. ıyy sinir oluyorum..
neyse daha fazla gerilmeden kapatayım artıkın şu konuyu..

ay canım benim ya o durum daha kötü tabii.. umarım rahat edemez ve hemen giderler.. Allah hepimize yardım etsin..

OFF MELIKE BIZ NASIL DOGURACAZ YAWW akannehir
SEN BEN BI DE DILEK KALDIK GUNLERI BİRBİRİNE YAKIN OLUP NORMAL DOGUMU BEKLEYEN ARTIK BEKLEMEKTE COK SIKICI 9 AY BEKLEDIK AMA SON GUNLER SABRI KALMIYO HERALDE INSANIN,Bİ DE DOGURAN ARKADASLAR KUZULARI KUCAGINA ALDIKCA BIZDE HEVESLENIYOZ MU NEDİR VALLA COK SIKILDIM BEN HAYIRLISIYLA BIZ DE ALSAYDIK BEBEİŞLERİ Bİ KOYNUMUZA :CüvCüv:

kocacııım gelir birazdan, ben gidip accık uzanayım.. ölüyorum tabanlarımın ve karın bölgemin ağrısından.. bir ara girerim yine.. öpüyorum herkesii.. herkes sağlıklı ve rahat bir lohusalık geçirmek için dua etsin hadii..

ay canım benim ya o durum daha kötü tabii.. umarım rahat edemez ve hemen giderler.. Allah hepimize yardım etsin..

ahh cnm keşke dediin gibi olsa çok isterim ama yüzsüz bunlar nerde ben ilk hamile kaldıımda evi taşıdık onlar ankaraya gitti die onların eve bi geldi gitmek bilmedi bende sürekli mide sorunu kusmalar oda bahaneleri oldu artık dayanamadım eşime söylettim ama duygu sömürüsü yapıp biraz daha kaldılar gittiler şimdi bide onların evine taşındık burda oturuyoz die kazık çakmaya geliolar ama çok beklerler valla eşimle şimdiden konuşuyorum tmm sıkma canını halledicem ben gelip gitmezlerse çıkarız bizde evlerinden gelip otursunlar dio ama yine yüzlerini görünce bişey diyemez bnmki bakalım ne olcak çook kötüyüm yaa off strese girmememk elde deil ne anlayışsız insanlar var yaaamafoldumben

valla o fotoğrafları gördükçe acayip özeniyorum inşallah sağlıkla alırız koynumuza valla son günler geçmiyor koca 9 ay geçti şurada 10 gün kadar kaldı yok geçmiyor ahhhhhh bebişim gel artık

nese kızlar bnm eşim geldi arkadaşlara gidiyoruz şimdi kapatıyorum herkese ii akşamlar ve hayırlı doğumlar inş hepimizin allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

valla o fotoğrafları gördükçe acayip özeniyorum inşallah sağlıkla alırız koynumuza valla son günler geçmiyor koca 9 ay geçti şurada 10 gün kadar kaldı yok geçmiyor ahhhhhh bebişim gel artık

YA HANI Bİ ARKADAS VARDI ADINI BILIODUM AMA UNUTTUM RUMUZU TURKUAZ TURKUAZ O KIZININ RESIMLERINI KOYMUS HELE BIR BAK BAK DA GOR SEN HEVESLENMEYI NASIL GUZELLER MAASALLAH ANA KIZZ

Herkese selamlar. Dun gittim doktora . Dogum olabilirdi ama hala acilma yok . Nst ye bagladilar sancim da yok . 40.Haftam bitti . Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi . Ama dunden beri kas agrisindan ölüyorum dün gece ruyamda Allahim yardim et diye aglamisim . Ayaklarim ellerim kutuk gibi sis.

canım yaaa valla Allah kurtarsın

ayyy valla bir avazda burcu rabbim kolaylik versin isir popuusunu dogunca annesi yeri pek rahat heraldee

canım bende 40+2 deyim. bugün kontroldeydk.nst de sağlam sancılarım çıktı ama doğum yok. ne ağrı ne sancı. kasılmalar oluyo ama gerisi gelmiyo. gelmezse pazartesi yine doktordayız. bizimki 10 gün daha bekleriz diyo bu şekilde olursa suyu falan yeterli olursa.böyle beklemek çok zor ya...Allahım yardım etsin hepimize

Hemde ne isirmak . İlk baslarda erken dogum demisti bi baska hastanede bana . O zamanlar erken dogcak die odum patliyordu simdi de halime bak .

kaydirigubbakcemile3 isi bak ya hayret bisey bende galiba senin gibi 40 gecer cunku suan hic sancim kasilmam falan yok arada az kasilmam oluyoda bsaka tik yok yilbasi cocugu olmasaydiiii

senin kizmi erkekmi annesi insallah sende bir avazdaaa:Saruboceq:

Hemde ne isirmak . İlk baslarda erken dogum demisti bi baska hastanede bana . O zamanlar erken dogcak die odum patliyordu simdi de halime bak .

bide kızlar erken doğar diyolar herkesin farklı oluyo burcu.bişey sorcam sana günlerimiz çok yakın bebeğin hareketleri nasıl bugün o kadar az oynadıki ve oynadığındada çok yavaş oynuyo zor hissediyorum seninde aynımı acaba yoksa acile gitsemmi kafam çok bulanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…