birde görümcem hafta sonuna denk geliyor ya bende kalırım diyor hastanede diyor..kafamçokkarıştı
ulan ben seni istiyor muyum bir sor bbakalım..
o an sabrım çok dar olacak.. sancım ağrım olacak.. bir yerde hastanede yatan hastayım ben, yanıma sen mi yakışırsın.. çok mu iyi analışıyoruzda bunu diyon anlamıyom ki..
nazımın geçtiği kiişileri isterim, kim olsa böyle ister.. annecim çalışıyor ama izin alcak.. eşime de skı sıkı tembih etcem.. onları istemiyommafoldumben valla gelmezse bu olaylardan gelmez sütüm
inşallah ccanım inşaaaaalllllaaaaaaahhhhh!!!:Saruboceq:canım sıkma kendini valla bana teklif etmediler ama o gece insanın yanına annesi yakışır eşim bende kalıocam dedi ikisi kalsın zaten eşim nöbet tutacakmış odada kalırsa bebek odada bebek odasında kalırsa bebek odasının kapısında vatan için 8 ay tuttum kızım içinde bir gece nöbet tutarım diyor hiç sıkma kendini benim ki Allahtan alt katta akşam iner evine ama yatana kadar tepemde annişim bende kalcak bunlarda geçecek diye düşün rahatlat kendini annen sende kalırsa akşam mecbur evlerine giderler heralde
ay canım benim ya o durum daha kötü tabii.. umarım rahat edemez ve hemen giderler.. Allah hepimize yardım etsin..ofof herkes buu dertlerden yakınıo valla ama en kötü bnm şuan heralde ankaradan gelcekler bide bende kalcaklar herşeye karışıyolar laf sokuyolar bide herkese torunumm olcak gitmem artık ordayım diomuş allahım ya deliricem valla bide yanında gıcık uyuz yiyenini getiriyo ama sölemio ben örenmicem sanki bende görümce falan yok eşi,m tek çocuk ama ondan beterleri var ben şimdiden streslerdey,m ozamn ne olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun yaa:çok üzgünüm:
canım sıkma kendini valla bana teklif etmediler ama o gece insanın yanına annesi yakışır eşim bende kalıocam dedi ikisi kalsın zaten eşim nöbet tutacakmış odada kalırsa bebek odada bebek odasında kalırsa bebek odasının kapısında vatan için 8 ay tuttum kızım içinde bir gece nöbet tutarım diyor hiç sıkma kendini benim ki Allahtan alt katta akşam iner evine ama yatana kadar tepemde annişim bende kalcak bunlarda geçecek diye düşün rahatlat kendini annen sende kalırsa akşam mecbur evlerine giderler heralde
ay canım benim ya o durum daha kötü tabii.. umarım rahat edemez ve hemen giderler.. Allah hepimize yardım etsin..
OFF MELIKE BIZ NASIL DOGURACAZ YAWW akannehir
SEN BEN BI DE DILEK KALDIK GUNLERI BİRBİRİNE YAKIN OLUP NORMAL DOGUMU BEKLEYEN ARTIK BEKLEMEKTE COK SIKICI 9 AY BEKLEDIK AMA SON GUNLER SABRI KALMIYO HERALDE INSANIN,Bİ DE DOGURAN ARKADASLAR KUZULARI KUCAGINA ALDIKCA BIZDE HEVESLENIYOZ MU NEDİR VALLA COK SIKILDIM BEN HAYIRLISIYLA BIZ DE ALSAYDIK BEBEİŞLERİ Bİ KOYNUMUZA :CüvCüv:
valla o fotoğrafları gördükçe acayip özeniyorum inşallah sağlıkla alırız koynumuza valla son günler geçmiyor koca 9 ay geçti şurada 10 gün kadar kaldı yok geçmiyor ahhhhhh bebişim gel artık
Herkese selamlar. Dun gittim doktora . Dogum olabilirdi ama hala acilma yok . Nst ye bagladilar sancim da yok . 40.Haftam bitti . Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi . Ama dunden beri kas agrisindan ölüyorum dün gece ruyamda Allahim yardim et diye aglamisim . Ayaklarim ellerim kutuk gibi sis.
Herkese selamlar. Dun gittim doktora . Dogum olabilirdi ama hala acilma yok . Nst ye bagladilar sancim da yok . 40.Haftam bitti . Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi . Ama dunden beri kas agrisindan ölüyorum dün gece ruyamda Allahim yardim et diye aglamisim . Ayaklarim ellerim kutuk gibi sis.
YA HANI Bİ ARKADAS VARDI ADINI BILIODUM AMA UNUTTUM RUMUZU TURKUAZ TURKUAZ O KIZININ RESIMLERINI KOYMUS HELE BIR BAK BAK DA GOR SEN HEVESLENMEYI NASIL GUZELLER MAASALLAH ANA KIZZ
ayyy valla bir avazda burcu rabbim kolaylik versin isir popuusunu dogunca annesi yeri pek rahat heraldee
Hemde ne isirmak . İlk baslarda erken dogum demisti bi baska hastanede bana . O zamanlar erken dogcak die odum patliyordu simdi de halime bak .
canım bende 40+2 deyim. bugün kontroldeydk.nst de sağlam sancılarım çıktı ama doğum yok. ne ağrı ne sancı. kasılmalar oluyo ama gerisi gelmiyo. gelmezse pazartesi yine doktordayız. bizimki 10 gün daha bekleriz diyo bu şekilde olursa suyu falan yeterli olursa.böyle beklemek çok zor ya...Allahım yardım etsin hepimize
Hemde ne isirmak . İlk baslarda erken dogum demisti bi baska hastanede bana . O zamanlar erken dogcak die odum patliyordu simdi de halime bak .