2009 Aralık Anneleri

sabahtan berı mememde ebru artık acıyo bılıyorum mama versem uyuyacak ama savas verıyoruz yanı
ben sadece gece 12 de 60 cc mama verıyorum 1 kere gunde
gunduzde verip memeden kesılsın ıstemyrm böylede meme uçları hasat napalım dayanacagız artık normalde haftasına göre 90 cc vermek lazım ondanda az vermeye çalışıyorum inşallah kusmezler memeye ebru ya

biz eve geldıgımız ilkgunden beri yalnızız artık alıştık annem ablamın kızına bakıyorda
yıkamayıda babasıyla yapıyoruz artık çok şukur Allah yardım edıyor
1 ayı geçtı ben ıyıyım çok şukur ama memden ayrılmayınca kı o da sut çok degıl dıye ben emınım iş yapmak zor Allahtan esım yemegı sorun etmyr ne olsa yıyoruz hazır alıyoruz falan geçecek bugunlerde inşallah

Allah yardımcınız olsun kızlar

Kızlar bugün çok canım sıkıldı biraz dışarı çıkıyım dedim, araba kullandım ama içim dışıma çıktı. Bi de gündüz sanci gelirse atlar giderim hastaneye diyodum :))

Olur valla, çok sevinirim.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayol gelmek uzere seninki. stres yapma hersey yolunda gorunuyor. sancilar bir noktada sen istemesen de siklasacak! insallah kolay bir dogum olur...

kizlarr lalsuu isimli bir hemsire arkadas vardi bayadir girmiyo haberi olan varmi aralik annesi olacaktii

benim 4 saat sonra ultrasonum var. suyun seviyesine bakilacak, eger hala dusukse maalesef haftaya carsamba suni sanciyla dogum yapacagim ama normale donmusse 41. haftayi bekleyecegiz.

deli gibi su iciyorum normale donsun diye...

benim 4 saat sonra ultrasonum var. suyun seviyesine bakilacak, eger hala dusukse maalesef haftaya carsamba suni sanciyla dogum yapacagim ama normale donmusse 41. haftayi bekleyecegiz.

deli gibi su iciyorum normale donsun diye...

Umarım herşey yolundadır ve zamanında başlar sancıların, ilk sen doğur da anlat bize yaşadıklarını :))

Umarım herşey yolundadır ve zamanında başlar sancıların, ilk sen doğur da anlat bize yaşadıklarını :))

insallah canim sagol. evet ilk ben dogurayim. aylardir normal dogum normal dogum diye bas bas bagiriyorum bir de hikayem zor dogum olursa o zaman cok gulerim:)) sositososito

taze anne adayları nasılsınız bakalım heyecanlı bekleyiş nasıl gidiyor????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…