- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Misafir geldi ancak cevaplayabiliyorum.
Bende ticker yapma özürlü biri olarak şu anlatıma bakarak becerebildim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
for websites bölümünde image url kısmına tıklayıp çıkan yazıyı kopyalıyoruz.
Ben de seni merak etmiştim.
Sizin nasıl gidiyor? Benim Sütüm maalesef yetmiyor. Ne yaparsam yapayım artıramadım.
Süt+mama şeklinde gidiyoruz.
Biberon verdiğim için de memeyi emmek istemiyor bu aralar. Meme başıyla kavga ediyor resmen. İstiyor ki biberon gibi cup cup aksın.
Çok korkuyorum emmeyi bırakacak diye.
Pelin fazla yorma kendini daha tam iyileşmiş sayılmazsın ki.
Yalnız mısın? Annen falan yok mu yanında?
Ben hiçbir şey yapmıyorum vallaha.
Ancak çocukla ilgileniyorum. Birkaç hafta daha bu şekilde gidecek sanırım.
Zaten ev işini sevmezdim bu da bahanesi oldu işte. Doktor da yorulma dedi. Oh dedim canıma minnet.
Ama lale devri de bitip işler kalacak üzerime yakın zamanda o da bir gerçek tabii.
kızlar ben bugün 40+3 oldum doktorum günün geçti bugün gel muayene edeyim dedi bazen bebein başı yerine tam oturmadığı için sancı olmaya biliyomuş kordon dolanması falan olabiliyo dedi bu akşam üzeri kontrolüm var duruma göre erkenden hastaneye çağrılabilirim artıkın gelsin bebişimm ya
slm kızlar ben doktordan geldim sezeryan için gün aldım inş 25aralıkta meleğim yanımda olucak sağlığımız iyiymiş şükür 3000kilo olmuş kızım ayyy çok sabırsızlandım yaa ben 24 aralıkta yatışım olucak 25 aralık doğum ayy iyice heyecan ve korku bastı beni arkadaşlar ama sağlıkla kucaıma gelsin bebişimde tek korku kalsın nasılsa geçicek korku içimde kalcak halim yokya korkuyom die ne olur hepiniz dua edin benm içinde sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alalım inşa.s.
denizcim 2 ablamın çocuklarınında gittiği bi doktor var 16 senelik doktorları çokta memnunlar çocuklar kocaman oldu ama hala her konuda öok yardımcı oluyo onlara.. bende ona götürmeyi düşünüyorum bakalım..muayenehanesine gidiyolar biraz pahalı sanırım ama 130 filan diyodu en son ablam istersen onun telefonunu isterim senin için.
Kızlar bugün çok canım sıkıldı biraz dışarı çıkıyım dedim, araba kullandım ama içim dışıma çıktı. Bi de gündüz sanci gelirse atlar giderim hastaneye diyodum :))
ben de artık dogurmak ıstıyorum kızlar yaaaaa :1no2:
selam kıslar..
gece sancımlarım başladı hemen araları kısaldı...1 bucuk saatte felan.lavaboya kalktım nişan geldı..evdekılerı uyandırdım fakat sancılarım bırden kesıldı..tık yok.aradımdoktoru gel dedı.muayene etti,,2 cm acılma var dedi bebegın kap atışları normalyatışını yapmayalım evde rahat edersın dedi.sancın sıklaşnnca gel dedi.eve geladık fakat saat 7 den berı 10 dakka ya bı ınanılmaaz sancı gırıyo,,bu saate kadar uyumadık eşimle fakat sıklaşmadı hep 10 dakkaya bı gırıyo 35 sn falan suruyo,,yoruldum sancı cekmekten..nasıl sıklaşılcak napmalıyım kıslar ya cok zordayım.şimdi ayaklandım yıne az az sancılar bu sefer,,duzenıde gıttı..iyice şaşırdık ya
kizlarr lalsuu isimli bir hemsire arkadas vardi bayadir girmiyo haberi olan varmi aralik annesi olacaktii
pelin okudunmu yazdigim sut arttiran azaltan seyleri ?
Allah yardımcınız olsun kızlar
benim 4 saat sonra ultrasonum var. suyun seviyesine bakilacak, eger hala dusukse maalesef haftaya carsamba suni sanciyla dogum yapacagimama normale donmusse 41. haftayi bekleyecegiz.
deli gibi su iciyorum normale donsun diye...
Umarım herşey yolundadır ve zamanında başlar sancıların, ilk sen doğur da anlat bize yaşadıklarını :))