2009 Aralık Anneleri

valla cnm büyük ihtimal evde kayınvalidem olcak annemde gelir tabide kayınvalidem ankaradan gelip kalcaı için o olur bi süre aman cnm takma kafana herkes bakıo bebeğine bizmi bakamıcaz yetrki sağlıcakla gelsinler yanımızada bakması kolay meraklanma:ecrin_bebek:

öyle bakıcaz artık bi şekilde yeterki doğsunlar bebişlermiz sağlıkla

aman aman canım Allah kurtarsın
amiiin...
evet de gündüz gelip bi zahmet akşam gitseler nolur sanki, umarım o ince düşünceyi gösterirler.. sonuçta şuanda bile sabrım zorlanıyorken rahat edemiyorken, lohusa halimle hiç rahat edemem sanırım..
neyse şimdilik bu düşüceleri unutmak istiyorum..
çok yüz göz olmak içli dışlı olmak istemiyorum onca çektiklerimden sonra evimi 3-4 ay önce ayırdım.. neler yaşadım neler, elini uzatanın kolu içeri kaçıyo derlerya öyle bir aile, o yüzden biraz mesafeli olmak istiyorum yoksa başka ne derdim olcak onlarda eşimin ailesi sonuçta ama, bi kaptırdılarmı daha önünü alamam diye korkuyorum

Herkesin bAŞKA BAŞKA SIKINTILARI VAR . .Kiminin ailevi kiminin maddi kiminin saglık O yüzden Allah herkesi feraha erdirsin sıkıntılRINDAN . .aMİNNN . .

fd 7 arkadaşım doğru hatırlıyorum dimi senin sancıların vardı geçmşi okudum nasılsın şimdi doktora gittin mi arada kaçırdım mı yoksa yazdıklarını

amin canım inş ama bu gıdışle doğuramıcam gıbı valla sıkıntı bastı,,uykusuzum bı yandan yatıyorum sancı gelıyo kalkıyorum gecıyo...oyle yoruldum kı artık
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayol gelmek uzere seninki. stres yapma hersey yolunda gorunuyor. sancilar bir noktada sen istemesen de siklasacak! insallah kolay bir dogum olur...

ya emın mısın canım.en son 7 dakka ya duştu sonra gectı gırmedı bı daha evdekıler tam hazırlanıyoheycanlanıyolar hepsı sure tutuyo falan tam dıyoruz evet sıklaştı yaklaştı falan bı bakıyoruz gecıyo bı dahada gırmıyo...hayır sancılarımı kaçırann nedırrr,,,ne yapmalıyım ya valla bunaldım yoruldum...herkesınde gozu bendeeeekafamçokkarıştı

fd 7 arkadaşım doğru hatırlıyorum dimi senin sancıların vardı geçmşi okudum nasılsın şimdi doktora gittin mi arada kaçırdım mı yoksa yazdıklarını
en son 15 dakka once 6 kere 7 dakkıka aralıklarla ınanılmaz sancılar gırdı,,,guzel guzel sayıyolardı kııı bı daha gırmedı kesılmedı.acık pembe akıntıda sıldıkçe gelıyo...doktora dıyorum sancı ıyıce sıklaşınca gel dıyo...şaşırdım canım ıyıce cok yoruldum valla..sancıların zorluğundan değil yanlış anlamyın sancı bır dakkalık olay gecınce sankı hıç olmamış gı bı rahatlıyosunuz,,bı turlu sıklaşmadı ya o yordu benı,,,sureklı sayıyoruz umutlanıyoruz sonra kursagımızda kalıyo...şu an benı bı gordenız az once yuzu şekıden şekıle gıren ben değildim sankii..turp gıbıym.oy oy napcam bılmem..

Canım ya inşallah daha fazla yormaz seni gelir artık bebeğin tam 40+0 da mı gördün nişanı???Haklısın valla beklemek çok yorucu

arkadaşlar pazartesi günü spinal anesteziyle kızıma eceme kavuşuyorum çok heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum ama ona kavuşma düşüncesi unutturuyor korkularımı lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah herkesi sağ sağlim yavrusuna kavuştursun...

canım ya Allahım kolaylıklar versin sana bana ve bizim gibi olanlara benimde sancılar 20 dakikada bire düştü ama benimkilerde kaçtı. bende de lekelenme olayı dediğin gibi hatta gelmiyo artık . doktorda 10 dakkaya düşmeden gelme diyo bebek hareketleri azalmadıkça. böyle beklemek çok zormuş gerçekten...

valla dogum olayi oyle bir sey ki hicbirseyden emin olmak mumkun degil. ama netice itibariyle senin sancilarin baslamis, iyi olan bu. henuz siklasmamis olmasi bir sey ifade etmiyor bence. eninde sonunda sen istemesen de siklasacak. istersen su akupressur olayini sen de dene. hani basparmaginla isaret parmagin arasindaki yumusak bolgeye bastir, masaj yap. bir de comel kalk, acilmayi hiclandiriyormus. hadi insallah kisa surer....

ayy canım sende mııı.
senı benden ıyı kımse anlayamaz,,benım 10 dakkaya bı gelıyo duzenlı aslında ama gecmemesı lazım ya mesela yatıyoken gelıyo duzenlı olarak kalkınca gecıyo bı dahada gırmıyo...oturuyoken gırıyo baya bı sayıyoruz sonra hıç bıley olmamı gıbı oluyorum...ben hıç boyle tahmın etmemıştım ve kımseden duymamıstım boyle...cok yoruldum cokk

sekerim uzulme napican dedigin gibi fazla yuz verme yoksa herseyinize karisirlar...berabermi oturuyodun bideee...:sinifsinif:

ayy kizlar varya halinizi anliyom dicem anlayamam tabi ama inanki sizleri gordukce ben korkar oldum nasil beklicek insan ya bide beyin yoruluyo vucuttan once doguma girmedenn:gitme:

ALLAH KOLAY KURTARSINN canim korkma insallah saglikli sihhatli dogumun olur bebisini kucagina alirsin darisida bizeleree:Saruboceq:

aaa neriman sendemi normal doğum yaptın..

evet canım ben normal doğum yaptımm alkisalkisalkis

erken gelmis canimm zor oldumu anlatsana bende normal dogurucumdaa :sinifsinif:

canım doğum tabiki biraz zorluğu oluyor ama benim doğum anına kadar ki süre çok çabuk geçti toplamda 4 saatte açılmam tamamlanmıştı. ama doğumum zor oldu bebeğimin kordonu kısa olduğu için bebek çıkmakta zorlandı dr kafayı çıkarttı vücut çıkmadan arkadan kordonu bulup kesip çıkarabildi bebeği ve doğduğunda ağlamadı ve nefes almıyordu 3 saat kuvezde kaldı ama allaha şükür şimdi çoook iyi

şu çömelme olayını yap canım bende yapyırum. bugün normal doğum yapan arkadaşta dedi. hastaneye gittiğinde 1 cm açıklığı varmış hareketi yaptıktan sonra tabi bi süre 5-6 cm açıklığa gelmiş kısa sürede. hatta bebeğin saçlarını görene kadar doktor kontrolünde yapmaya devam etmiş sonra da çatala almışlar 2 ıkınmada çıkmış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…