Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize teşekkkür ederim, iyi dilekleriniz için.. çağırıyorum bize de gelmiyor annem gribi yeni atlattın şuanda bu riskli diyor..
anneannemlere gidicekmiş.. canımın içi ya Allahım hemen iyileşsin anneciim..
kızlar anne gibisi var mı? ne müthiş bir bağ insanın annesiyle arasındaki.. rabbim herkesin annesini babasını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin..
bizde artık bebeklerimizin meleği olucaz, onlarda bize karşı aynı şeyi hissedecekleropuyorumnanaktan.. ne kutsal ya..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLAHIMM DOGURMAYA CABALAYIPTA DOGURAMAYAN KULLARINA SEN YARDIM ET YARABBIM BIR AVAZDA KURTAR SONRADA SIRASIYLA VAKTI GELENI ARADAN CIKAR YARABBIMM AMINNNN
ahaannnda bende gidiyommm kimse yookkkk
ebru o sıtede tıcker yaparken kaçıncısını kopyalıyorsun benım yaptıgım sıte ay ay gösterıyor
senın sıteden yaptım ama hangısını kopyalayacagımı bılemedım
bebeiş nasıl bu arada sutun duzene gırdımı cnm
şimdi uyuttum arzu
iyiyim sadece birazdaha çok uyusada iş yapmak daha kolay olsa diye duşunuyorum o da onumuzdekı ay anca olurmuş
tek sorun yemek utu temızlık sana bakınca yetiştirmek zor oluyor bebişle
doya doya seyretmeye çalışıyorum
slm kızlar ben doktordan geldim sezeryan için gün aldım inş 25aralıkta meleğim yanımda olucak sağlığımız iyiymiş şükür 3000kilo olmuş kızım ayyy çok sabırsızlandım yaa ben 24 aralıkta yatışım olucak 25 aralık doğum ayy iyice heyecan ve korku bastı beni arkadaşlar ama sağlıkla kucaıma gelsin bebişimde tek korku kalsın nasılsa geçicek korku içimde kalcak halim yokya korkuyom die ne olur hepiniz dua edin benm içinde sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alalım inşa.s.
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle bebişede maşallah
Misafir geldi ancak cevaplayabiliyorum.
Bende ticker yapma özürlü biri olarak şu anlatıma bakarak becerebildim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
for websites bölümünde image url kısmına tıklayıp çıkan yazıyı kopyalıyoruz.
Ben de seni merak etmiştim.
Sizin nasıl gidiyor? Benim Sütüm maalesef yetmiyor. Ne yaparsam yapayım artıramadım.
Süt+mama şeklinde gidiyoruz.
Biberon verdiğim için de memeyi emmek istemiyor bu aralar. Meme başıyla kavga ediyor resmen. İstiyor ki biberon gibi cup cup aksın.
Çok korkuyorum emmeyi bırakacak diye.
kızlar burcudan yanıt yok :sinifsinif:
suni sancı deniyo olabilirler.. dua edelim kızlar.. Allah bir avazda kurtarsın.. hepimizi de beraber inşallah:Saruboceq:
kızlar burcudan yanıt yok :sinifsinif:
suni sancı deniyo olabilirler.. dua edelim kızlar.. Allah bir avazda kurtarsın.. hepimizi de beraber inşallah:Saruboceq:
kızlar burcuyla görüştüm, iyiymiş merak etmeyin, henüz doğum olmamış.. çatı muayenesi olmuş, açılma yokmuş, şuan kafası biraz karışık, belki sezeryan olmak zorunda kalabilirmiş.. merak etmeyin herşey yolunda..
tamam pelincimm:kedi:ay yok arzu ben 1-2 saat önce konuştm
haftaya kadar bekleyeceklermiş merak etmeyın burcuyu annesınde gelınce anlatır