2009 Aralık Anneleri

crstal18+, evdila, hazan007+, kuju_25, meybon+, nigarmalatya, nincebayrak, oznurss+, serayp, serinus site kalabalik ama kimsee yazmiyoooo

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLAHIMM DOGURMAYA CABALAYIPTA DOGURAMAYAN KULLARINA SEN YARDIM ET YARABBIM BIR AVAZDA KURTAR SONRADA SIRASIYLA VAKTI GELENI ARADAN CIKAR YARABBIMM AMINNNN

amin canım biran önce doğsa oğlum diye bekliyoruum sancım başlasın diye sabırsızlanıyorum sancılanmayı isteyen varmıdır benim gibi acaba

kızlar ben bugün 40+3 oldum doktorum günün geçti bugün gel muayene edeyim dedi bazen bebein başı yerine tam oturmadığı için sancı olmaya biliyomuş kordon dolanması falan olabiliyo dedi bu akşam üzeri kontrolüm var duruma göre erkenden hastaneye çağrılabilirim artıkın gelsin bebişimm ya

slm kızlar ben doktordan geldim sezeryan için gün aldım inş 25aralıkta meleğim yanımda olucak sağlığımız iyiymiş şükür 3000kilo olmuş kızım ayyy çok sabırsızlandım yaa ben 24 aralıkta yatışım olucak 25 aralık doğum ayy iyice heyecan ve korku bastı beni arkadaşlar ama sağlıkla kucaıma gelsin bebişimde tek korku kalsın nasılsa geçicek korku içimde kalcak halim yokya korkuyom die ne olur hepiniz dua edin benm içinde sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alalım inşa.s.

Misafir geldi ancak cevaplayabiliyorum.
Bende ticker yapma özürlü biri olarak şu anlatıma bakarak becerebildim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565

for websites bölümünde image url kısmına tıklayıp çıkan yazıyı kopyalıyoruz.

Ben de seni merak etmiştim.
Sizin nasıl gidiyor? Benim Sütüm maalesef yetmiyor. Ne yaparsam yapayım artıramadım.
Süt+mama şeklinde gidiyoruz.
Biberon verdiğim için de memeyi emmek istemiyor bu aralar. Meme başıyla kavga ediyor resmen. İstiyor ki biberon gibi cup cup aksın.
Çok korkuyorum emmeyi bırakacak diye.

Pelin fazla yorma kendini daha tam iyileşmiş sayılmazsın ki.
Yalnız mısın? Annen falan yok mu yanında?
Ben hiçbir şey yapmıyorum vallaha.
Ancak çocukla ilgileniyorum. Birkaç hafta daha bu şekilde gidecek sanırım.
Zaten ev işini sevmezdim bu da bahanesi oldu işte. Doktor da yorulma dedi. Oh dedim canıma minnet.
Ama lale devri de bitip işler kalacak üzerime yakın zamanda o da bir gerçek tabii.

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle bebişede maşallah

öznur canım burcuya mesaj çektim, aramadım doğurmuş olabilir şimdi onların telaşı vardır diye mesaj attım.. bakalım.. haber veririm size..

kızlar burcudan yanıt yok :sinifsinif:
suni sancı deniyo olabilirler.. dua edelim kızlar.. Allah bir avazda kurtarsın.. hepimizi de beraber inşallah:Saruboceq:

kizlarrr trt1de esra ceyhanda bir doktor sutu arttiran azaltan seyleri soyledi hepsini duyamadimda aklimda olanlari yazimm mesela maydonoz arttiriyo saniyoduk tam tersi azaltiyomus
maydonoz
nisasta unu
nane
tursu turleri
salamura yiyecekler
bide tuzlu yiyecekler sutu azaltiyomusssssss

arttiran seyler
dere otu
beyaz uzum
bu ikisi ozellikle cok arttiriyomus
havuc
beyaz dut
beyaz dutun kurusunun suyuu
bukadari aklimda kaldi sekerlerrrr

kızlar burcudan yanıt yok :sinifsinif:
suni sancı deniyo olabilirler.. dua edelim kızlar.. Allah bir avazda kurtarsın.. hepimizi de beraber inşallah:Saruboceq:

ay yok arzu ben 1-2 saat önce konuştm
haftaya kadar bekleyeceklermiş merak etmeyın burcuyu annesınde gelınce anlatır

kızlar burcuyla görüştüm, iyiymiş merak etmeyin, henüz doğum olmamış.. çatı muayenesi olmuş, açılma yokmuş, şuan kafası biraz karışık, belki sezeryan olmak zorunda kalabilirmiş.. merak etmeyin herşey yolunda..

iyiyse sorun yokta neden sezercik olmak zorunda kalcakmiski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…