2009 Aralık Anneleri

insallah canim sagol. evet ilk ben dogurayim. aylardir normal dogum normal dogum diye bas bas bagiriyorum bir de hikayem zor dogum olursa o zaman cok gulerim:)) sositososito

Sen doğumu kolaylaştırmak için herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapıyosun anladığım kadarıyla, nefes çalış., spor, yürüyüş, akupunktur vs. hem de hepimizden çok hazırsın doğuma gibi geliyor. herşey yolunda gider, kolayca doğurursun allahın izniyle.

Bu arada dün akupunktur yapan ark. vardı bi süre sonra sancım başladı diyodu, ne oldu acaba doğurdu mu?

Nerimannnnnn duy sesimi, doğum hikayeni merak ediyoruz tüm normal doğum arkadaşlar olarak, ilk sen normal doğum yaptın Aralık analarından.

kim o akupunktur yapan? ben kacirdim herhalde. bak ben de merak ettim simdi, dogurmustur umarim.

selam kızlar benimde 39+2 oldu kızımın daha gelmeye niyeti yok gece kasılmalarım oluyo ama sabah bi bakıyom hç bişey yok:sm_confused:

deniztürkeryıldız doğum yaptı mı arkadaşlar? 8 aralıkta doluyordu günü, var mı haber?

sıkıntı bastı beni kızlar.. kayınvalidem burda yarın temizlikk var görümcemle yapcaklar o bugünden geldi:sinifsinif:
tamam Allah razı olsun da, taaa yarın akşama kadar rahat edemiycem evimde.. bana git sen otur uzan diiyor ama tahmin edersiniz olmuyor işte.. umarım yarın çok geç gitmezler.. kayınpederde gelicek sanırım kalırlar burda.. ya alışıcaklar diye korkuyorum.. birde bebek doğunca bir süre bunlar burda olur demi ya... ama napıp edipp alıştırmamam gerek..

aman aman canım Allah kurtarsın

dogumdan sonra sana bakacak yemek filan yapacak birileri lazim, o yuzden kaynanan gorumcen filan ise yarar ama kayinpederin kalabalik yapar buyuk ihtimalle:) yapabilirsen kalmamasini sagla. yeni bebekle evde ne kadar az insan olursa o kadar iyi. hele de kis aylarinda...

selam kızlar benimde 39+2 oldu kızımın daha gelmeye niyeti yok gece kasılmalarım oluyo ama sabah bi bakıyom hç bişey yok:sm_confused:

slm cnm nasılsın kafana takma fazla elbet gelicek bebişin merak etme sağlıkla gelsin inş annesinin kucaına bence önümüzdeki hafta yada yarın gelir cnm sıkma canını sağlıkla gelsin inş

slm cnm nasılsın kafana takma fazla elbet gelicek bebişin merak etme sağlıkla gelsin inş annesinin kucaına bence önümüzdeki hafta yada yarın gelir cnm sıkma canını sağlıkla gelsin inş

aminn canım sen nasılsın görüşmeyeli?

aminn canım sen nasılsın görüşmeyeli?

iyiym cnm bnm bende bugün doktora gittim meleğime kavuşucaım tarihi aldım inş 25 aralıkta yanımda bnm meleğimde allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inş bizede sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip olsun:Saruboceq:

valla canım ekim geçse kasım gelse bayram olsa derken tükettik günleri çok az kaldı çok merak ediyoru kızımı ben yaaaaa

valla canım ekim geçse kasım gelse bayram olsa derken tükettik günleri çok az kaldı çok merak ediyoru kızımı ben yaaaaa

evet cnm yaa doğru diyosun valla bayram gelsin aralık gelsin derken derken günleri azalttık valla bende çooook merak ediyorum kuzumu bendede var aynısı yani ama az kaldı şükür):dance:

evet cnm yaa doğru diyosun valla bayram gelsin aralık gelsin derken derken günleri azalttık valla bende çooook merak ediyorum kuzumu bendede var aynısı yani ama az kaldı şükür):dance:

doğum yaptıktan sonra kim olcak canım yanında benim annem gelcek ama ne kadra kalır bilmem bi de benim bebek bakma konusunda hiç tecrübem yok yanımda öle küçük bebek filan büyümedi ne yapcaksam artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…