- 21 Mayıs 2009
- 504
- 0
insallah canim sagol. evet ilk ben dogurayim. aylardir normal dogum normal dogum diye bas bas bagiriyorum bir de hikayem zor dogum olursa o zaman cok gulerim:)) sositososito
Sen doğumu kolaylaştırmak için herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapıyosun anladığım kadarıyla, nefes çalış., spor, yürüyüş, akupunktur vs. hem de hepimizden çok hazırsın doğuma gibi geliyor. herşey yolunda gider, kolayca doğurursun allahın izniyle.
Bu arada dün akupunktur yapan ark. vardı bi süre sonra sancım başladı diyodu, ne oldu acaba doğurdu mu?
kim o akupunktur yapan? ben kacirdim herhalde. bak ben de merak ettim simdi, dogurmustur umarim.
taze anne adayları nasılsınız bakalım heyecanlı bekleyiş nasıl gidiyor????
Ankaralı bi arkadaştı, işaret parm. ile baş parmak arasına baskı yap diye tarif verdiğin, hatırladın mı??
allah analı babalı sağlıklı uzun ömürlü etsin canım.. gözün aydın..04.12.2009 tarihinde bende doğum yaptım arkadaşlar...
Dünyalar tatlısı bir kızım oldu
sıkıntı bastı beni kızlar.. kayınvalidem burda yarın temizlikk var görümcemle yapcaklar o bugünden geldi:sinifsinif:
tamam Allah razı olsun da, taaa yarın akşama kadar rahat edemiycem evimde.. bana git sen otur uzan diiyor ama tahmin edersiniz olmuyor işte.. umarım yarın çok geç gitmezler.. kayınpederde gelicek sanırım kalırlar burda.. ya alışıcaklar diye korkuyorum.. birde bebek doğunca bir süre bunlar burda olur demi ya... ama napıp edipp alıştırmamam gerek..
04.12.2009 tarihinde bende doğum yaptım arkadaşlar...
Dünyalar tatlısı bir kızım oldu
sıkıntı bastı beni kızlar.. kayınvalidem burda yarın temizlikk var görümcemle yapcaklar o bugünden geldi:sinifsinif:
tamam Allah razı olsun da, taaa yarın akşama kadar rahat edemiycem evimde.. bana git sen otur uzan diiyor ama tahmin edersiniz olmuyor işte.. umarım yarın çok geç gitmezler.. kayınpederde gelicek sanırım kalırlar burda.. ya alışıcaklar diye korkuyorum.. birde bebek doğunca bir süre bunlar burda olur demi ya... ama napıp edipp alıştırmamam gerek..
selam kızlar benimde 39+2 oldu kızımın daha gelmeye niyeti yok gece kasılmalarım oluyo ama sabah bi bakıyom hç bişey yok:sm_confused:
slm cnm nasılsın kafana takma fazla elbet gelicek bebişin merak etme sağlıkla gelsin inş annesinin kucaına bence önümüzdeki hafta yada yarın gelir cnm sıkma canını sağlıkla gelsin inş
aminn canım sen nasılsın görüşmeyeli?
iyiym cnm bnm bende bugün doktora gittim meleğime kavuşucaım tarihi aldım inş 25 aralıkta yanımda bnm meleğimde allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inş bizede sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip olsun:Saruboceq:
valla canım ekim geçse kasım gelse bayram olsa derken tükettik günleri çok az kaldı çok merak ediyoru kızımı ben yaaaaa
evet cnm yaa doğru diyosun valla bayram gelsin aralık gelsin derken derken günleri azalttık valla bende çooook merak ediyorum kuzumu bendede var aynısı yani ama az kaldı şükür):dance: