2009 Aralık Anneleri

Benim dr. da bebeğin suyunda bir sorun olsaydı yarın sezeryan yapacaktı beni yani 37+3te. Ama bir hafta daha beklemeye karar verdik.Demekki 37+3 normalse senin de günün normal canım bebek için endişelenme hiç.İnş. vaktini bekler kuzun da herşeyin hayırlısı olsun..

nazancım hamıle kıfayetlerı bol eskı kıyafetlerın dar gelıyor eşortmana talim bir muddet daha :) şu eşortmn altlarını özellıkle sıyahı pantoln gıbı duruyor almasaymışım naparmışım acaba

ALLAH yardımcın olsun ama haftan iyi korkma bencede

Arada kaldık desene:S Benim de 2tane eşofman altım var yıkayıp yıkayıp giyiyorum ama siyah değiller:S Evde giyiyorum ama ben.Napacaz bakalım hamile pantolonları olur gibime geliyor ama ...üst kıyafette sorun olacağı kesin.

Burcu çok geçmiş olsun. Hamilelikte grip korkunç bir şey gerçekten hele de doğum bu kadar yaklaşmışken. Neyse ki kolayca atlatmışsın.
Sen yine de kendine dikkat et ne de olsa vücut direnci çok düşük oluyor bu dönemler.

kızlar şuan doktorum programında yayınlanan epidural sezeryanı izledim ağlıyorum, isteyen varsa link göndereyim.. müthiş bir şeyy

canim ya bende o tansiyndan dertliydim cok sukur suan duzene girdi en bastan belli 12-8 civari gitti 3 haftadir yukseliyodu ama 16 cikmadi 14-9 civariydi limonlu su ic tuzu kes yagi kes bide yorma kendini yoruldugumda tekrar cikiyo suan duzenli cok sukur seninkide duzene girer insallahh:1hug:

benim 2 pantolonum yani hamilelikten oncei pantolonum halen oluyo ama ikisi biraz boldu onlar bide ben ust kisim icin hamilelik 1 tane aldim digerleri hep oncekileri giydim cok dar olmadi karnim cok asiri buyumedi ic camasirlarini hep degistirdim ama dogumdan sonra kazakalrim esnedi pantolanlarim dar diye degistirecemmmkötükedihüso

kızlar yeni anneler varmı bilmiyorum olmuşsa hayırlı olsun ..........sizi biraz rahatlatim bugün doğum yaptığıma 7 gün oldu 5 kg gitti bile geriye 4 kg kaldı oda gider inşallah üstelik sezeryan doğumdu

sekerim napiyosun bebisin iyimii agrilarin azaldimi canim oh oh rahatlamissindir kilolar gittikcehihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun. Tansiyonun yüksekmiş gerçekten.
Haftan bayağı ilerlermiş hiç endişe etme. Bu saatten sonra doğsa da sorun yaşama ihtimali çok düşük bebişinin. Ama bu kadar yüksek tansiyonla anne karnında uzun süre kalması risk oluşturabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

sekerim bebisinin resmini gördum masallah canim nasil napiyo :ecrin_bebek:sutun yetiyomuu uykusuzluk cekiyosundur

Yatağında sağlıkla yatsın inşallah kuzu. Bak sen böyle deyince bizimde yatağını hazırladığımız zaman geldi aklıma. O zaman hayal gibi benim oğlum doğacakta bu yatakta mı yatacak diye gidip gelip bakıp duruyordum. Çok şükür Allah gösterdi bu günleri. Gerçi hala hayal gibi geliyor. Hayırlısıyla sana da göstersin canım inşallah.Çok tatlı heyecanlar çok.

kızlar bebegım dönmedı bası yukarda hala ve dogumuma az kaldı.ben fransadayım ve burada sezeryana pek sıcak bakmıyorlar yarın doktora gıtcem kendısı döndurmeye calıscakmıs bebegı ben daha once böle bısy dymadım sızce bu sakıncalı degıl mı nasıl oldugunu bilen var mı?

sekerim bebisinin resmini gördum masallah canim nasil napiyo :ecrin_bebek:sutun yetiyomuu uykusuzluk cekiyosundur
Yok be Dilekciğim sütüm yetmiyor ne yazık ki o yüzden sarılık bile oldu oğlum.
Neyse ki atlattık mecburen mamayla destekliyorum.
Hem mama hem süt şeklinde gidiyoruz inşallah artar ilerde.
Uykusuzluk dersen benim oğlan iki gecedir biraz huzursuz ama mışıl mışıl uyusa da iki saatte bir uyandırıp doyurmak zorundayız.
Emmesi mama hazırlaması sonra alt değişmesi falan filan iki saatte onlar sürüyor bölük pörçük 4-5 saat uykuyla idare etmeye çalışıyorum işte.
Aman iyi olsunlar da uykusuzluk falan sorun değil sütü etkiliyormuş ama uykusuzluk o yüzden fırsat bulduğun an uyumak gerek ama ben gündüzleri uyuyamıyorum ne yazık ki.

tuhh neyse atlattiysa sorun yok resimde banada biraz oyle geldi yada biraz esmer guzeli galiba ondan ...gunduz uyuyabilsen aslinda dedigin gibi sutune iyi olurdu ..aman bende simdi uyuyamiyom dogsunda tek saglikli sihhatli ozaman uykusuzluguda raziyim nezaman gelecekse kizimmmm:ecrin_bebek:

mrb canim acaba nasil döndurmaya calisacakki kacinci haftandasin yurtdisinda evet sezeryan yapmiyolar bende finlandiyadayim benimde normali bekletecekler..yani son haftalardaysan zaten bebegin yeri dar nasil donecekkii

Selam arkadaşlarr Meral'i aradım.Selamı var sizlere.Öykü'cüğümüzün sesini duydum harikaydı.Yavrum benim annesine benziyormuş simsiyah saçları varmış.Her ikisi de çok iyilermiş.Böyle bir duygu yok ,herşeye değer dedi Meral..Ay ben o sesiniz duyduğum kuzuyu yerim.Maşallah ona

mrb canim acaba nasil döndurmaya calisacakki kacinci haftandasin yurtdisinda evet sezeryan yapmiyolar bende finlandiyadayim benimde normali bekletecekler..yani son haftalardaysan zaten bebegin yeri dar nasil donecekkii
38.haftdayım anlamadım bende nasıl yapcaklarını ama zorluyorlarmıs baya dün ebe öle dedı.en son care sezeryan yapıyorlarmıs bıde seeryanda ılk epıdural yapıyorlarmıs bebegı aldıktan sonra dıkme asamasında uyutucaklarmıs benı epıdural olunca bıdaha uyutmaya gerek var mı anlamadım ıyıce gözum korkmaya basladı.pekı senın doktorun hıc döndurmeye calısırız falan demedı mı kendı halıne mı bırakıuyorlar

Çok sağol canım aminnn:Saruboceq::1hug: Çok heyecanlı gerçekten dee annem gelse de bir başlasakk çıkamadı evinden sabırsızlanıyorum bendeakannehir Ay yavrumun maşallahı var hareketi azalır diyenlere inat nasıl itekliyor beni olsun etsin hareket ben razıyım bayılıyorumopuyorumnanaktan
Bütün bebişlerimiz yataklarında analarının koyunlarında sağlıkla huzurla uyusunlar ,büyüsünler inş. canımyerimseniben

ay ne güzel ne güzel.. maaaşallah onlara.. darısı bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…