slm kızlar zorgünler geciriyorum bikaçgündr...tansiyon yüksekliği var ve 16-9 seyrediyo doktor preeklamsi olabilir tahlillerini yapalım olmazsa bebeişi alırız dedi.çok korktum ama tahliller ii çıktı ve persembeye kafar beklicez..persembe aç gel belki sezeryana alırız bebğin durumuna göre dedi.çok korkuyorum ya...şu tansiyon illeti geldi buldu beni.biyandan erken alsın zaten persembe 38 oluyo diyom biyandanda annesinin karnında nekadar kalsa okadar ii kuzum için diyom bana dua edin arkadaslar kimsem yok benim buralarda yaaaaaaaaaaaa
Selam arkadaşlar annem gelecek bugün bebişin yatağını hazırlayacağız bakalım çok heyecanlı yaa.Diğer herşeylerimiz hazır.Banyoya kovayla tas lazım gerçi o beş dak. iş.Ya tam alınacaklar bitti diyorum aklıma birşey geliyor.Kıyafetten bahsetmişsiniz de dün kendime uzun geniş bir süveter aldım içine gömlek badi falan giyerim olur doğumdan sonra diye ama hangi gömleğim olur ki bana,sadece hamile gömleğiZaten ablamda doğumdan sonra da bir süre hamile kıyafetlerini giyiyorsun mecburen dedi Bir kaç şey daha almam lazım.Zavallı kocacım al al bitiremedi oğluyla banaakannehir
slm kızlar zorgünler geciriyorum bikaçgündr...tansiyon yüksekliği var ve 16-9 seyrediyo doktor preeklamsi olabilir tahlillerini yapalım olmazsa bebeişi alırız dedi.çok korktum ama tahliller ii çıktı ve persembeye kafar beklicez..persembe aç gel belki sezeryana alırız bebğin durumuna göre dedi.çok korkuyorum ya...şu tansiyon illeti geldi buldu beni.biyandan erken alsın zaten persembe 38 oluyo diyom biyandanda annesinin karnında nekadar kalsa okadar ii kuzum için diyom bana dua edin arkadaslar kimsem yok benim buralarda yaaaaaaaaaaaa
nazancım hamıle kıfayetlerı bol eskı kıyafetlerın dar gelıyor eşortmana talim bir muddet daha :) şu eşortmn altlarını özellıkle sıyahı pantoln gıbı duruyor almasaymışım naparmışım acaba
Gribim iyi cok burun tikanikligim kaldi .sukur kisa surede Allah yardim etti atlattim . Benim normalde antibiyotikle 1 hafta surer. Sinuslerim dolu oldugundan burnum akmadigi icin kolay atlatamam . İlla antibiyotik tedavisi gerektiriyor . Ayni anda da goz nezlesi olurum mutlaka. Surunum kisaca. Ama bu sefer ilacsiz 2 gun surdu. Cidden Allah yardim etti acidi bana resmen. alkisalkisalkis
kızlar yeni anneler varmı bilmiyorum olmuşsa hayırlı olsun ..........sizi biraz rahatlatim bugün doğum yaptığıma 7 gün oldu 5 kg gitti bile geriye 4 kg kaldı oda gider inşallah üstelik sezeryan doğumdu
Canım çok geçmiş olsun. Tansiyonun yüksekmiş gerçekten.
Haftan bayağı ilerlermiş hiç endişe etme. Bu saatten sonra doğsa da sorun yaşama ihtimali çok düşük bebişinin. Ama bu kadar yüksek tansiyonla anne karnında uzun süre kalması risk oluşturabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
Selam arkadaşlar annem gelecek bugün bebişin yatağını hazırlayacağız bakalım çok heyecanlı yaa.Diğer herşeylerimiz hazır.Banyoya kovayla tas lazım gerçi o beş dak. iş.Ya tam alınacaklar bitti diyorum aklıma birşey geliyor.Kıyafetten bahsetmişsiniz de dün kendime uzun geniş bir süveter aldım içine gömlek badi falan giyerim olur doğumdan sonra diye ama hangi gömleğim olur ki bana,sadece hamile gömleğiZaten ablamda doğumdan sonra da bir süre hamile kıyafetlerini giyiyorsun mecburen dedi Bir kaç şey daha almam lazım.Zavallı kocacım al al bitiremedi oğluyla banaakannehir
Yok be Dilekciğim sütüm yetmiyor ne yazık ki o yüzden sarılık bile oldu oğlum.sekerim bebisinin resmini gördum masallahcanim nasil napiyo :ecrin_bebek:sutun yetiyomuu uykusuzluk cekiyosundur
Yok be Dilekciğim sütüm yetmiyor ne yazık ki o yüzden sarılık bile oldu oğlum.
Neyse ki atlattık mecburen mamayla destekliyorum.
Hem mama hem süt şeklinde gidiyoruz inşallah artar ilerde.
Uykusuzluk dersen benim oğlan iki gecedir biraz huzursuz ama mışıl mışıl uyusa da iki saatte bir uyandırıp doyurmak zorundayız.
Emmesi mama hazırlaması sonra alt değişmesi falan filan iki saatte onlar sürüyor bölük pörçük 4-5 saat uykuyla idare etmeye çalışıyorum işte.
Aman iyi olsunlar da uykusuzluk falan sorun değil sütü etkiliyormuş ama uykusuzluk o yüzden fırsat bulduğun an uyumak gerek ama ben gündüzleri uyuyamıyorum ne yazık ki.
kızlar bebegım dönmedı bası yukarda hala ve dogumuma az kaldı.ben fransadayım ve burada sezeryana pek sıcak bakmıyorlar yarın doktora gıtcem kendısı döndurmeye calıscakmıs bebegı ben daha once böle bısy dymadım sızce bu sakıncalı degıl mı nasıl oldugunu bilen var mı?
38.haftdayım anlamadım bende nasıl yapcaklarını ama zorluyorlarmıs baya dün ebe öle dedı.en son care sezeryan yapıyorlarmıs bıde seeryanda ılk epıdural yapıyorlarmıs bebegı aldıktan sonra dıkme asamasında uyutucaklarmıs benı epıdural olunca bıdaha uyutmaya gerek var mı anlamadım ıyıce gözum korkmaya basladı.pekı senın doktorun hıc döndurmeye calısırız falan demedı mı kendı halıne mı bırakıuyorlarmrb canim acaba nasil döndurmaya calisacakki kacinci haftandasin yurtdisinda evet sezeryan yapmiyolar bende finlandiyadayim benimde normali bekletecekler..yani son haftalardaysan zaten bebegin yeri dar nasil donecekkii
Yatağında sağlıkla yatsın inşallah kuzu. Bak sen böyle deyince bizimde yatağını hazırladığımız zaman geldi aklıma. O zaman hayal gibi benim oğlum doğacakta bu yatakta mı yatacak diye gidip gelip bakıp duruyordum. Çok şükür Allah gösterdi bu günleri. Gerçi hala hayal gibi geliyor. Hayırlısıyla sana da göstersin canım inşallah.Çok tatlı heyecanlar çok.
Selam arkadaşlarr Meral'i aradım.Selamı var sizlere.Öykü'cüğümüzün sesini duydum harikaydı.Yavrum benim annesine benziyormuş simsiyah saçları varmış.Her ikisi de çok iyilermiş.Böyle bir duygu yok ,herşeye değer dedi Meral..Ay ben o sesiniz duyduğum kuzuyu yerim.Maşallah ona