2009 Aralık Anneleri

38.haftdayım anlamadım bende nasıl yapcaklarını ama zorluyorlarmıs baya dün ebe öle dedı.en son care sezeryan yapıyorlarmıs bıde seeryanda ılk epıdural yapıyorlarmıs bebegı aldıktan sonra dıkme asamasında uyutucaklarmıs benı epıdural olunca bıdaha uyutmaya gerek var mı anlamadım ıyıce gözum korkmaya basladı.pekı senın doktorun hıc döndurmeye calısırız falan demedı mı kendı halıne mı bırakıuyorlar

iyide niye bastan uyutmuyolarda iki is yapiyolarmis bende anlamadim canim benimki dogum seklini aldi baya oldu seklini alalida benim catim dar ondan ameliyat yaparlarmi diye sordumda doktorumda dedidki dogum aninana kadar hersey degisir dogum aninda egerki dogmakta zorlanirsa ters bi durumyani ALLAH korusun kordon dolanmasi v.s gibi seyler olursa ameliyata aliyoz yoksa sona ana kadar normali deniyoz dediler

selam kızlar. ben de anne oldum. 1 aralıkta kontrole gittik oğlum çok aşağı inmiş ama açılma yoktu. alttan muayene oldum ve kanamam başlamıştı. hemen yatırdılar. büyük ir şok tabiki. 1-2 saat suni sancı denedi doktorum ama açılma olmadı. sezeryana alındım ve güzel oğlum dünyaya geldi. ancak solunum problemi vardı çok hızlı nefes alıp veriyordu 3 gün küvezde kaldı ama ömrüm gitti. iyi olacağını bildiğim halde her saat iyi hebrlerini aldığım halde deli oldum. ama çok güçlüydüm kendimi hiç bırakmadım çünkü oğluma sütüm lazımdı gözyaşlarım değil (melek hemşiremizin telkini). şmdi evimizdeyiz ve dünyada buna yakın bir mutluluk bile yok. okadar çok seviyorumki onu. allah hepinize nasip etsin. ancak oğlum çok uykucu sabaha kadar uyandırmaya çalışıyorum emzirebilmek için. neyse ben ara ara girmeye çalışırım. resimde eklerim. hoşçakalın.:nazar:

Çok sağol canım aminnn:Saruboceq::1hug: Çok heyecanlı gerçekten dee annem gelse de bir başlasakk çıkamadı evinden sabırsızlanıyorum bendeakannehir Ay yavrumun maşallahı var hareketi azalır diyenlere inat nasıl itekliyor beni olsun etsin hareket ben razıyım bayılıyorumopuyorumnanaktan
Bütün bebişlerimiz yataklarında analarının koyunlarında sağlıkla huzurla uyusunlar ,büyüsünler inş. canımyerimseniben

sekerim ben anladim bizim bebisler hani ikimizinde karni kucuk ya senin resimdeki gibi benimkide yereri dar geliyo ondan tekme omuz gerilme yapiyolar bize kök sökturecek bunlar varya :emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar. ben de anne oldum. 1 aralıkta kontrole gittik oğlum çok aşağı inmiş ama açılma yoktu. alttan muayene oldum ve kanamam başlamıştı. hemen yatırdılar. büyük ir şok tabiki. 1-2 saat suni sancı denedi doktorum ama açılma olmadı. sezeryana alındım ve güzel oğlum dünyaya geldi. ancak solunum problemi vardı çok hızlı nefes alıp veriyordu 3 gün küvezde kaldı ama ömrüm gitti. iyi olacağını bildiğim halde her saat iyi hebrlerini aldığım halde deli oldum. ama çok güçlüydüm kendimi hiç bırakmadım çünkü oğluma sütüm lazımdı gözyaşlarım değil (melek hemşiremizin telkini). şmdi evimizdeyiz ve dünyada buna yakın bir mutluluk bile yok. okadar çok seviyorumki onu. allah hepinize nasip etsin. ancak oğlum çok uykucu sabaha kadar uyandırmaya çalışıyorum emzirebilmek için. neyse ben ara ara girmeye çalışırım. resimde eklerim. hoşçakalın.:nazar:

:nazar::nazar: masallah canim acele etmis senin oglan desene ALLAH anali babali buyutsun tabikide beklemek zor olmustur ama bak masallah evinede gelmisin uyandirmayada calisiyosun darisi bizlerin basina saglikli sihhatli sekilde insallah resimleride bekliyoz senide hadi kolay gelsin :nazar:

iyide niye bastan uyutmuyolarda iki is yapiyolarmis bende anlamadim canim benimki dogum seklini aldi baya oldu seklini alalida benim catim dar ondan ameliyat yaparlarmi diye sordumda doktorumda dedidki dogum aninana kadar hersey degisir dogum aninda egerki dogmakta zorlanirsa ters bi durumyani ALLAH korusun kordon dolanmasi v.s gibi seyler olursa ameliyata aliyoz yoksa sona ana kadar normali deniyoz dediler
burdakılerı anlamak cok zor. aslında cok pişmanım turkıyede dogum yapmadıgım ıcın gerıde donemıyorum artık mecbur kaldım buralarda.bakalım yarın hersey daha net bellı olcak belkıde yarın ugrascaktır dondurmek ıcın ıns kendılıgınden dönerde kımse bebegımle ugrasmaz.bıde bugun arkadasımdan duydum onun son gunde dönmus bebegı böle bısey olabılır mı acaba yuzde kac sansım vardırkı?senınde ıns yolunda gıder sezeryan daha zor cunku

canım benim bununla geçmiş olsun inşallah.. Allah ananlı babalı büyütmek nasip etsin.. ne güzel.. bebişini kokluyorsun artık..:nazar::nazar:

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bende ertesi gün doğum yaptım kaç gündür sitede bi sorun vart galiba giremedim kaç zamandır siteye doğum yapmış kaç kişiyiz bilen varmı

Sağol arkadaşım. İnanamıyorum dün gibi ilk ayları yaşayışımız. Senin de bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Yeğenimi öp benim için. Sevgiler.

burdakılerı anlamak cok zor. aslında cok pişmanım turkıyede dogum yapmadıgım ıcın gerıde donemıyorum artık mecbur kaldım buralarda.bakalım yarın hersey daha net bellı olcak belkıde yarın ugrascaktır dondurmek ıcın ıns kendılıgınden dönerde kımse bebegımle ugrasmaz.bıde bugun arkadasımdan duydum onun son gunde dönmus bebegı böle bısey olabılır mı acaba yuzde kac sansım vardırkı?senınde ıns yolunda gıder sezeryan daha zor cunku

bende onu dicektim canim yani 40 haftaya kadar donebilir belli olmaz yani dogum aninda yinede tabi doktorlarin belki bildigi vardirda ama yani daha normal dogum icin bi sikayetin veya acilma v.s yoksa niye 38.haftada ugrasiyoalrki bebisinle ALLAH kolaylik versin kasma kendini sonucta doktor onlar bide yurtdisinda cocuk söz konsuu olunca daha cok önem veriyolar burda öyle

hayırlı olsun canım bebişin..darısı bizim başımıza

esracım seninde bebişin hayırlı olsun. listeyle kim ilgileniyodu doğum yapanlarıda listelesede takip etsek kim doğum yaptı kim kaldı..

Sağol arkadaşım darısı bekleyişte olan arkadaşlarımın başına inşallah.

bende onu dicektim canim yani 40 haftaya kadar donebilir belli olmaz yani dogum aninda yinede tabi doktorlarin belki bildigi vardirda ama yani daha normal dogum icin bi sikayetin veya acilma v.s yoksa niye 38.haftada ugrasiyoalrki bebisinle ALLAH kolaylik versin kasma kendini sonucta doktor onlar bide yurtdisinda cocuk söz konsuu olunca daha cok önem veriyolar burda öyle

inşallah sorunsuz atlatırız..elımde olmadan baya korku sardı benı bıde eşimi gece 12ye kadar yanımda tutucaklarmıs sonra gıtmesı gerekıyormus offffffffff yanımda dursa ne olur sankı anlamıyorumkı 7 gun hastanede yat yat bıtmez:sinifsinif:

bhcg gozun aydin canim, ve gecmis olsun! kistin neden patlamis? dogum sirasinda mi oncesinde mi? insallah cabucak iyilesirsin.

esra nasilsin? bebegin nasil? duzenli emzirebiliyor musun?

Sağol arkadaşım. Kistler sanırım doğum sırasında patladı ama demezler ki...

di mi yaa.. inş buluşmalar da ilerleyen yıllarda gerçekleşir.çok isterim sizleri görmeyi bebişleri koklamayı :KK70:

Allah seni ne etmeye :KK70:

canııımmmmŞeniz

a.s. kız ben seni yerim!

saol cnm iyiyiz çok şükür şimdilik...

teşekkürler Arzucum! bilrubin denen madde gerçi yazmışşlar. bol bol süt içip idrarla atması gerekiyor bilirubini. karaciğerde olan bi durum.. birazdan yazıcam gelişmeleri zaten

Allah yardımcınız olsun be canım...

şimdi nasılsın yavrum?

amanıııınnnnnn gözün aydın! aynı gün doğmuş meleklerimiz..

Canım canım canııım. Gözümüz aydın. Allah hepimize bebeklerimizle çoook güzel günleri yaşatsın inşallah. Kendimize çok iyi bakalım.
Sevgiler

inşallah sorunsuz atlatırız..elımde olmadan baya korku sardı benı bıde eşimi gece 12ye kadar yanımda tutucaklarmıs sonra gıtmesı gerekıyormus offffffffff yanımda dursa ne olur sankı anlamıyorumkı 7 gun hastanede yat yat bıtmez:sinifsinif:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM NEDIYIM GURBET ZOR :teselli:

12 aralıkta olacak dıye beklenıyor dogumum ..gercekten ıcımı korku sarmaya basladı ....bugun evlılık yıldonumumuz esımle ve ben hastayım ...grip oldum malesef kolumu kaldıramıyorum....

herkese hayırlı dogumlar dılıyorum :)

kızlar bebegım dönmedı bası yukarda hala ve dogumuma az kaldı.ben fransadayım ve burada sezeryana pek sıcak bakmıyorlar yarın doktora gıtcem kendısı döndurmeye calıscakmıs bebegı ben daha once böle bısy dymadım sızce bu sakıncalı degıl mı nasıl oldugunu bilen var mı?

canim dogrusunu yapiyorlar. sezaryani onlemeye calismalari cok guzel, mutlu olmalisin, sakin endiselenme, en ufak bir sakincasi olmaz. cogu zaman dondurme calismalari ise yarar, basarili olur. olmazsa da sezaryan olursun, onemli degil. onemli olan bebeginin saglikla dunyaya gelmesi.

hic merak etme... a.s.

selam yarın doktora gidiyorum kızlar 39+0 oluyorum çatı muyenesi var belki doğuma bile alırlar duymuşsunuzdur öle çok kontrole gidip doğuran bakalım ne olcak dualrınızı bekliyoruma.s.

Son düzenleme:

gözün aydın canım Allah bizleri de meleklerimize kavuştursun sende bebişi güle güle büyüt inşallah

X