2009 Aralık Anneleri

annemle kardeşimi bekliyorum bir yandan evi topluyorum bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdi kurutmada benim akşamları sancım oluyor birde felaket aşağıya vuruyor heralde ben gece sancılanacağım :))))))) sen sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun canım
bizde kardeşimi dün uğurladık izni bitti yavrumun.. ablası kurban olsun yaa.. martda teskere alacak Allahın izniyle inşallah..
ben de durmadan odasına giriyorum bebişimin.. elbiselerine dokunuyorum.. hepsini giydirmek için sabırsızlanıyor insan.. eve her gelene hastane çantasını getirip tek tek gösteriyorum ilk önce bunu giyecek diye.. sonra şunuu sonra da bunu diye diye milleti esir alıyorum eşim bu sahneyi belki 20 defa yaşadığı için yüzünü kapatıp gülüyor artıkkaydirigubbakcemile3
Allah yardımcımız olsun evimize sağ sağlim dönelim hepimiz inşallah kuzucuklarımızla..
sezeryana kararımı kesinleştirdim ben evet.. umarıım çok sorun yaşamam.. Allah büyük.

merhabalar kızlar.geçen hafta bugün dr olcak şhıs doğumun çok yakın her an başlayabilir dedi nst sonucuna bakarak..sizede söylenebilir kızlar bunları önemsemeyin..sadece psikolojimi bozdu benim başka bi değişiklik yok:))).her ağrıda işte başladı diyee bi sevinç arkasına bi bakmışım ya sabah olmuş ya akşam ben hala doğurmadım:))))
bizim aralık bebekleri çok farklılar galiba doktorlarda akıl sır erdiremiyor, erken doğurcaksın dedikleri hala bekliyor, diğerleri çoktan doğuyor filan..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun bakalım

bizim aralık bebekleri çok farklılar galiba doktorlarda akıl sır erdiremiyor, erken doğurcaksın dedikleri hala bekliyor, diğerleri çoktan doğuyor filan..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun bakalım

öyle tabi geç olsunda güç olmasın inşallah.hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.keşke normal doğumda tam günlerini bilme imkanımız olsaydı..böyle stres olmazdık her ağrıda..neyse sağlıcakla gelsin kuzular..ben oğlumu okula götürücem bide o problem var doğumdan sonra nasıl yapıcam bilemiyorum komşu ellerinde büyüyecek kızımakannehir

Dogru diyosun Arzu bana erken dogum riskin var küvez bakalim demislerdi hic unutmuyorum o stresimi .

öyle tabi geç olsunda güç olmasın inşallah.hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.keşke normal doğumda tam günlerini bilme imkanımız olsaydı..böyle stres olmazdık her ağrıda..neyse sağlıcakla gelsin kuzular..ben oğlumu okula götürücem bide o problem var doğumdan sonra nasıl yapıcam bilemiyorum komşu ellerinde büyüyecek kızımakannehir

aa öyle mi canım, zor olacak senin için.. ama bir hal çaresi bulunur elbet, komşulardan aynı okulda okuyan çocğu olan filan yada anne kayınvalide gibi birileri yokmu canım ya

dery.a merhaba bnde ocak annesi topiğindenim ama erekn doğacak bebişim o yüzden aralık annesi oluyorum allah nasip ederse bişey sormak istyorum bnde cumartesi sancılanıp gittm nst sancı çıktı ve doktor 10 güne olur dedi hatta idrar yolu için antibiyotik be magbezyum tablet ilaç verdi bunları kullan hiç iş yapma 10 gün yat geçiktrelim doğumu dedi sende şimdi inanmyın deyince tereddütte kaldım ben doktorlar oyalıyor olabilirmi peki? ben normal doğuma göremi plan yapmalıyım senin yazını okuduktan sonra aklım karıştı

dery.a merhaba bnde ocak annesi topiğindenim ama erekn doğacak bebişim o yüzden aralık annesi oluyorum allah nasip ederse bişey sormak istyorum bnde cumartesi sancılanıp gittm nst sancı çıktı ve doktor 10 güne olur dedi hatta idrar yolu için antibiyotik be magbezyum tablet ilaç verdi bunları kullan hiç iş yapma 10 gün yat geçiktrelim doğumu dedi sende şimdi inanmyın deyince tereddütte kaldım ben doktorlar oyalıyor olabilirmi peki? ben normal doğuma göremi plan yapmalıyım senin yazını okuduktan sonra aklım karıştı
merhaba arkadaşım,
doktorlar seni neden oyalamak istesin bunu anlayamadım pek.. sancın ne zaman gelirse doğumunu yaparsın allah da yardım eder..
doktor niye seni oyalamaya çalışsın bence gereksiz yere endişeleniyorsun

Dogru diyosun Arzu bana erken dogum riskin var küvez bakalim demislerdi hic unutmuyorum o stresimi .
di mi yaa.. ne günlerdi..
geçenlerde en başlara ikili test dönemlerimize, 3-4 aylık dönemlerimize dönük okudum geçmişi gözlerim doldu.. neler ne endişeler.. test sonuçlarını beklemeler...
Ayyy allah yeni hamilelere yardım etsin.. bizler çok şükür mutlu sonumuza daha doğrusu mmutlu başlangıçlarımıza yanaştık..

aa öyle mi canım, zor olacak senin için.. ama bir hal çaresi bulunur elbet, komşulardan aynı okulda okuyan çocğu olan filan yada anne kayınvalide gibi birileri yokmu canım ya

arzu annede var kayınvalidede şükür.ama hangi bir gün geleceklerki bana hadi bir ay de sonrası??herkesin bi düzeni var bide istemem her dk başımda birini.samimi bir komşum var okul zaten iki apt. yanımızda günde 10 dk bırakıcam kuzumu yapacak bişeyim yok..

feyza geçen hafta bugün gitmiştim dr nstde sancım çıktı dr doğum başlıyacak dedi ve ben her kasılmada işte başlıyo diye heyecan yaptım.hergün doğuma gidecek gibi hazır bekliyorum aman orası pis omasın yok ütüm kalmasın ay dur şurayıda süpürüyüm deli olcam.kasılmalar devam edince acile gittim cumartesi gecesi ve bana acildeki dr kasılmalarının olması çok normal dedi..ama belki senin durumun benden farklıdır bilemiyorum sen yinede dinle doktorunu..yüzdük yüzdük kuyuruğun geldik bişeycik olmasın bebeklerimize..hadi ben kaçtım okula gidicez snr grşz

merhaba arkadaşım,
doktorlar seni neden oyalamak istesin bunu anlayamadım pek.. sancın ne zaman gelirse doğumunu yaparsın allah da yardım eder..
doktor niye seni oyalamaya çalışsın bence gereksiz yere endişeleniyorsun

dery.a kullanıcısından alıntı Mesajı göster
merhabalar kızlar.geçen hafta bugün dr olcak şhıs doğumun çok yakın her an başlayabilir dedi nst sonucuna bakarak..sizede söylenebilir kızlar bunları önemsemeyin..sadece psikolojimi bozdu benim başka bi değişiklik yok:))).her ağrıda işte başladı diyee bi sevinç arkasına bi bakmışım ya sabah olmuş ya akşam ben hala doğurmadım:))))

canım bu dery.a yazısından alıntı sadece sormak istedim yoksa tabikide doktora güvenyorum çok tecrübeli ama arkadaş öyle deyince bi an tereddüte kaldım .sağol çok teşkkür ederim allah yardım etsin hepimize

arzu annede var kayınvalidede şükür.ama hangi bir gün geleceklerki bana hadi bir ay de sonrası??herkesin bi düzeni var bide istemem her dk başımda birini.samimi bir komşum var okul zaten iki apt. yanımızda günde 10 dk bırakıcam kuzumu yapacak bişeyim yok..

feyza geçen hafta bugün gitmiştim dr nstde sancım çıktı dr doğum başlıyacak dedi ve ben her kasılmada işte başlıyo diye heyecan yaptım.hergün doğuma gidecek gibi hazır bekliyorum aman orası pis omasın yok ütüm kalmasın ay dur şurayıda süpürüyüm deli olcam.kasılmalar devam edince acile gittim cumartesi gecesi ve bana acildeki dr kasılmalarının olması çok normal dedi..ama belki senin durumun benden farklıdır bilemiyorum sen yinede dinle doktorunu..yüzdük yüzdük kuyuruğun geldik bişeycik olmasın bebeklerimize..hadi ben kaçtım okula gidicez snr grşz

anladım canım teşkkür ederim allah bilir gerçi kimin ne zman doğurcağını doktor ne dese ona göre yorum yapıyoruz işte .allah hepimizn yardımcısı olsun

slm kızlar zorgünler geciriyorum bikaçgündr...tansiyon yüksekliği var ve 16-9 seyrediyo doktor preeklamsi olabilir tahlillerini yapalım olmazsa bebeişi alırız dedi.çok korktum ama tahliller ii çıktı ve persembeye kafar beklicez..persembe aç gel belki sezeryana alırız bebğin durumuna göre dedi.çok korkuyorum ya...şu tansiyon illeti geldi buldu beni.biyandan erken alsın zaten persembe 38 oluyo diyom biyandanda annesinin karnında nekadar kalsa okadar ii kuzum için diyom bana dua edin arkadaslar kimsem yok benim buralarda yaaaaaaaaaaaa:nazar:

o daracık kotlar belden oturtma gömlek ve elbiseler minicik elbiseler giyemeyeceksiniz kötükedihüso lülülülülülü -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: ya neguzel iste eski kiyafetlerini napican bu sayede gardrobunu degistirirsin ben kocisime dedim dogumdan sonra kiyafetlerim olsada olmasada yenisini alicam dedim kizindan sira gelirse bana dedimmmkötükedihüso

ben şimdiden başladım almaya. doğumdan sonra giymek için orta boy bir etek ve önden düğmeli, geniş ama kokoş bir bluz aldımkaydirigubbakcemile3 artık güzelim eski kıyafetlerimi kız kardeşime veririm. bari işe yarasın. zaten hep gözü vardıkötükedihüso

buarada dün nst de büyük bi ağrı çıktı doktor tuşe yapalım yani alttan muane edelim dedi yok dedim persembe sancılarına bakalım artmışsa beklemeye gerek yok dedi.bu sancıyı hissetmedinmi dedi hissettim ama az dedim doktor hayret etti...ama ben çok korktum yaaaaaa

slm kızlar zorgünler geciriyorum bikaçgündr...tansiyon yüksekliği var ve 16-9 seyrediyo doktor preeklamsi olabilir tahlillerini yapalım olmazsa bebeişi alırız dedi.çok korktum ama tahliller ii çıktı ve persembeye kafar beklicez..persembe aç gel belki sezeryana alırız bebğin durumuna göre dedi.çok korkuyorum ya...şu tansiyon illeti geldi buldu beni.biyandan erken alsın zaten persembe 38 oluyo diyom biyandanda annesinin karnında nekadar kalsa okadar ii kuzum için diyom bana dua edin arkadaslar kimsem yok benim buralarda yaaaaaaaaaaaa:nazar:
canım benim Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bak hem zaten 38. haftan doluyor bebiş olmuştur artık.. benim doktorum öyle dedi geçen hafta kontroldeydim.. artık bu haftadan itibaren yaşama adapte olabilecek tam bir bebek oldular dedi.. yani doğarsa problem olmaz dedi.. gelişimi de iyiyse alsın doktorun tansiyon tehlikeli dedğin gibi.. benimki de sanırım önümüzdeki hafta perşembe alınacak.. Endişelenme bebişin büyümüştür annesii..

bir de bana sor geçen perşembe çatı muayenesinden sonra hemen yatırıyordu normal doğum için yatmadım sancım artınca gelirim diye ama neredeyse bir hafta olacak hala tık yok benim kızımdan.iyi ki de yatmamışım yoksa boşyere stres yapacaktım...

kızlar yeni anneler varmı bilmiyorum olmuşsa hayırlı olsun ..........sizi biraz rahatlatim bugün doğum yaptığıma 7 gün oldu 5 kg gitti bile geriye 4 kg kaldı oda gider inşallah üstelik sezeryan doğumdu

canım benim Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bak hem zaten 38. haftan doluyor bebiş olmuştur artık.. benim doktorum öyle dedi geçen hafta kontroldeydim.. artık bu haftadan itibaren yaşama adapte olabilecek tam bir bebek oldular dedi.. yani doğarsa problem olmaz dedi.. gelişimi de iyiyse alsın doktorun tansiyon tehlikeli dedğin gibi.. benimki de sanırım önümüzdeki hafta perşembe alınacak.. Endişelenme bebişin büyümüştür annesii..

3200 gr oğlumun kilosu.bakalım nolcak bekliorum saol canım desteğiniçin...allah hepimizinde yardımcısı olsun

Selam arkadaşlar annem gelecek bugün bebişin yatağını hazırlayacağız bakalım çok heyecanlı yaa.Diğer herşeylerimiz hazır.Banyoya kovayla tas lazım gerçi o beş dak. iş.Ya tam alınacaklar bitti diyorum aklıma birşey geliyor.Kıyafetten bahsetmişsiniz de dün kendime uzun geniş bir süveter aldım içine gömlek badi falan giyerim olur doğumdan sonra diye ama hangi gömleğim olur ki bana,sadece hamile gömleği:KK43: Zaten ablamda doğumdan sonra da bir süre hamile kıyafetlerini giyiyorsun mecburen dedi:KK43: Bir kaç şey daha almam lazım.Zavallı kocacım al al bitiremedi oğluyla banaakannehir

X