2009 Aralık Anneleri

O gün yeni çıkmıştı hastaneden. Günden güne açılıyor ama rengi çok şükür.
Saçlar simsiyahta ten rengi fazla esmer olmayacak herhalde.
Bir de flashsız çektiğim için koyu çıkıyor rengi.
Bir doğsunlar da annesi uykusuzluk falan bedenen zorlansa da insan her şeye değiyor onlar için. Sağlıkla gelsinlerde tek dediğin gibi.

selam yarın doktora gidiyorum kızlar 39+0 oluyorum çatı muyenesi var belki doğuma bile alırlar duymuşsunuzdur öle çok kontrole gidip doğuran bakalım ne olcak dualrınızı bekliyoruma.s.

:Saruboceq::Saruboceq:

ama oyle hemen doguma almazlarsa da endise etme. daha 1 haftan var bak :) benim bir arkadasimda (tipki bende oldugu gibi) 40. haftaya kadar en ufak bir acilma olmamis. son gun olmus. kiz 4 saatte dogurdu mis gibi, 2 saat yatti ayaklandi. insallah oyle olur benim de diyorum...

iyi sanslar bulut!!

oh ne güzel valla bizimde öyle kolayca olur inşallah yaa yarın haberleri yazarım sana doğurmazsam tabiiia.s.

MRB KIZLARR YARIN BEN TAM 40 HAFTAMI DOLDURMUŞ OLUYORYUMMMM....ama hıç doğuraacak gıbı değilim ya sancı yok nışan yok acılma yok.....doğumu ne başlatıyoo valla hiç belırtımmm yok yaa,,tuhaf oldum ıyıce doğuramıcam gıbı gelıyo.

CAnım bende 40+3 gün oldum.dün gece 2 de ağrılarım başladı 5e kadar sürdü ama sabah ağrım kesildi.Doktora gittiğimde ağrım yoktu.nstde ağrım çıkmadı.açılmamda yok.suni sancı verilen birinin yanında nst çekildi.çok acı çekiyordu.napcaz bilmem Allah yardımcımız olsun.mafoldumben

kizlar annelerinize sordunuz mu nasil dogum yapmislar? genellikle annelerin nasilsa kizlarin da oyle oyluyormus. ben de 39 olmak uzereyim hicbir sey yok henuz. ama annem de son gune kadar hicbir sey hissetmemis. o yuzden endiselenmiyorum. bir de bebegin durumu iyi. sizler icin de bebek NST'de normal gorunuyorsa, suyunuz varsa 41 sonuna kadar bekleyebilirsiniz.

benim de suyum biraz az cikti, bugun NST'ye girdim hersey yolunda gorunuyor. 40 dolunca hala hareket yoksa su normalse NST normalse doktorum 41 sonuna kadar bekleyecek.

Canım annem ağrısı gelmiş doğurmuş hemen çok kolay anlatıyolar.Ağrıyla birlikte açılması da olmuş ve doğurmuş.İnş bizimde öle olur.Ama şimdiki hamilelerin çoğu ancak suni sancıyla açılması oluyo.

gordun mu, senin de boyle aniden olacak demek. oylesi en guzeli. hepimiz oyle dogururuz insallah. hadi dayan birkac gun daha. gelecek bebegin eminim. birakalim canlari ne zaman isterse o zaman tesrif etsinler

kıslar slm nasılsınız bakalım meraklı bekleyiş nasıl gidiyor ben ekim annelerindeim..bebeğimi kucagıöa aldım cok sükür normal dogum yaptım:))) siz şimdi cok sabırsızsınızdır ben de öleydim...rabbim saglıkla kavustursun hepinizi bebeişlerişnize insallah..

bnede gecen hafta gıttım bıraz agrım vardı ama co değil fakat nst de yuksek ve duzenlı sancılarım cıktı,,alttan muayene ettı hıç açılma yok dedı geri geldık...11 aralık beklenen tarıh dedı aslıda 9 aralıkta ultrasonda bı hafta gerıden gelıyomuş geç dollenmemı ne tamda anlamadı 11 aralıka kadar bekleyelım doğum olmazsa yıne muayene ye gel dedi.arada karnım agrıyo ama gecıyo,,hıç doguramıcakmışım gıbı gelıyo valla

annnem bız gun felan saymayı bılmezdık dıyo bıgun bı agrı gırmış karnına babanem hemen hastaenye goturmuş 12 saat hastanede yatmışş sonra doğurmuş,,megersem erken gırmışler ama o zamnın şartları taksıyle gerı donenmemışler falan beklemışler hastanedesırnaşık şey
benım ara ara kasılmalarım oluyo ağrısız gecıyoo..beklıyorum kı sancı gırsın dıye ama yok..bı de aşagıda ağırlık var ve oraya yakın bacak aralarım agrıyo...suyum felan normalmış cok şukur,,bakalım ne zamn gelecek bebışmya...
o da ıyıce daralmış gıbı gelıyo içimde gece yatamıyorumhiç bebişim sıkışıyo gıbı gelıyo yan yatınca kasılıyo falan..ya sağlıkla bı kucağıma alsaydım valla.beklemek ne zormuş son gunlerr

seldus bebegin hayirli olsun. gule oynaya buyut insallah. normal dogumu epiduralle mi yaptin?

maşallah allah bağişlasın canım...ya bızımde son gunlerımızzz,,mısal ben 40.haftamdayım ama hıç doğum belırtım yok,,sen doğurmadan bıkaç gun oncesını hatırlıyo musun anlatsan bıras,,,doğumun başladığını nasıl anladın nası gıttınız hastaneye..ay ne cok sordum ama merak edıyorumm cokkk

evet ben de normal dogurmus birini gorunce hemen uzerine atliyorum

ben 38. haftamda dogum yaptım gece sancım basladıancak ertesi gün dogurabildim:))))) cok gezmiştim ogüz sabahtan aksama kadar gezinmiştim sanırım o tetikledi....gece az az sancılarım basladı sonra arttı dogumdan 1 saat önce de suyum geldi:))))ve mutlu son bebeğimi aşldım kucagıma

kesik kesik yazıyorum çünkü benimki yerinde durmuyor:)))))

cok super olmus sahiden. demek ki bol bol gezilecek :lepi:

ben zaten deli danalar gibi spor yapiyorum ama doktorum artik birak dedi suyum azaldigi icin. bakalim cuma gunu suyum normale donmusse gene kendimi sokaklara atarim:)

:))))) bende sürekli yürüyüs yapıyordum ama ne yalan söyleyeyim sancı cekerken yalvardım beni sezeryana alın diye :)))) ama sonunda normal dogurabildim şükür..insallah normal isteyen herkese nasip olur zor ama cok saglıklı ve hemen ayaga kalkabiliyorsun ben sabah 7 de dogum yaptım öglen 2 de hastaneden cıkıp eve geldim saat 3 de nete girip herkese ben sabah dogurdum diye hbr verdim herhes soka girdi...hatta ertesi gün ev toparladım ama ben yaptım diye siz yapmayın yatın dinlenin çünkü sonra isteseniz de yatamıyorsunuz:)))))

ya bende hergun yuruyuşumu yapıyorumm mutlaka,,evdede dolanıyorum oyle hep yatmıyorumm...demek kı daha cok yurumem lazımmmmm...40 dakka yuruyodum 1 sat yuruyım barı hergun.

canım sen yine de doktoruna danıs canım yürüyüşiçin benim hersey normaldi ve normal dogum olacagı kesinlesmişti acılmam olsun diye doktorum cok yürü demişti ama bası arkadaslarımıza yürüyüsü yasaklamıstı doktor..insallah en kısa zamandakavusursuuz yavrularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…