tuhh neyse atlattiysa sorun yok resimde banada biraz oyle geldi yada biraz esmer guzeli galiba ondan ...gunduz uyuyabilsen aslinda dedigin gibi sutune iyi olurdu ..aman bende simdi uyuyamiyom dogsunda tek saglikli sihhatli ozaman uykusuzluguda raziyim nezaman gelecekse kizimmmm:ecrin_bebek:
selam yarın doktora gidiyorum kızlar 39+0 oluyorum çatı muyenesi var belki doğuma bile alırlar duymuşsunuzdur öle çok kontrole gidip doğuran bakalım ne olcak dualrınızı bekliyoruma.s.
:Saruboceq::Saruboceq:
ama oyle hemen doguma almazlarsa da endise etme. daha 1 haftan var bak :) benim bir arkadasimda (tipki bende oldugu gibi) 40. haftaya kadar en ufak bir acilma olmamis. son gun olmus. kiz 4 saatte dogurdu mis gibi, 2 saat yatti ayaklandi. insallah oyle olur benim de diyorum...
iyi sanslar bulut!!
MRB KIZLARR YARIN BEN TAM 40 HAFTAMI DOLDURMUŞ OLUYORYUMMMM....ama hıç doğuraacak gıbı değilim ya sancı yok nışan yok acılma yok.....doğumu ne başlatıyoo valla hiç belırtımmm yok yaa,,tuhaf oldum ıyıce doğuramıcam gıbı gelıyo.
MRB KIZLARR YARIN BEN TAM 40 HAFTAMI DOLDURMUŞ OLUYORYUMMMM....ama hıç doğuraacak gıbı değilim ya sancı yok nışan yok acılma yok.....doğumu ne başlatıyoo valla hiç belırtımmm yok yaa,,tuhaf oldum ıyıce doğuramıcam gıbı gelıyo.
CAnım bende 40+3 gün oldum.dün gece 2 de ağrılarım başladı 5e kadar sürdü ama sabah ağrım kesildi.Doktora gittiğimde ağrım yoktu.nstde ağrım çıkmadı.açılmamda yok.suni sancı verilen birinin yanında nst çekildi.çok acı çekiyordu.napcaz bilmem Allah yardımcımız olsun.mafoldumben
kizlar annelerinize sordunuz mu nasil dogum yapmislar? genellikle annelerin nasilsa kizlarin da oyle oyluyormus. ben de 39 olmak uzereyim hicbir sey yok henuz. ama annem de son gune kadar hicbir sey hissetmemis. o yuzden endiselenmiyorum. bir de bebegin durumu iyi. sizler icin de bebek NST'de normal gorunuyorsa, suyunuz varsa 41 sonuna kadar bekleyebilirsiniz.
benim de suyum biraz az cikti, bugun NST'ye girdim hersey yolunda gorunuyor. 40 dolunca hala hareket yoksa su normalse NST normalse doktorum 41 sonuna kadar bekleyecek.
Canım annem ağrısı gelmiş doğurmuş hemen çok kolay anlatıyolar.Ağrıyla birlikte açılması da olmuş ve doğurmuş.İnş bizimde öle olur.Ama şimdiki hamilelerin çoğu ancak suni sancıyla açılması oluyo.
bnede gecen hafta gıttım bıraz agrım vardı ama co değil fakat nst de yuksek ve duzenlı sancılarım cıktı,,alttan muayene ettı hıç açılma yok dedı geri geldık...11 aralık beklenen tarıh dedı aslıda 9 aralıkta ultrasonda bı hafta gerıden gelıyomuş geç dollenmemı ne tamda anlamadı 11 aralıka kadar bekleyelım doğum olmazsa yıne muayene ye gel dedi.arada karnım agrıyo ama gecıyo,,hıç doguramıcakmışım gıbı gelıyo vallaCAnım bende 40+3 gün oldum.dün gece 2 de ağrılarım başladı 5e kadar sürdü ama sabah ağrım kesildi.Doktora gittiğimde ağrım yoktu.nstde ağrım çıkmadı.açılmamda yok.suni sancı verilen birinin yanında nst çekildi.çok acı çekiyordu.napcaz bilmem Allah yardımcımız olsun.mafoldumben
kizlar annelerinize sordunuz mu nasil dogum yapmislar? genellikle annelerin nasilsa kizlarin da oyle oyluyormus. ben de 39 olmak uzereyim hicbir sey yok henuz. ama annem de son gune kadar hicbir sey hissetmemis. o yuzden endiselenmiyorum. bir de bebegin durumu iyi. sizler icin de bebek NST'de normal gorunuyorsa, suyunuz varsa 41 sonuna kadar bekleyebilirsiniz.
benim de suyum biraz az cikti, bugun NST'ye girdim hersey yolunda gorunuyor. 40 dolunca hala hareket yoksa su normalse NST normalse doktorum 41 sonuna kadar bekleyecek.
kıslar slm nasılsınız bakalım meraklı bekleyiş nasıl gidiyor ben ekim annelerindeim..bebeğimi kucagıöa aldım cok sükür normal dogum yaptım:))) siz şimdi cok sabırsızsınızdır ben de öleydim...rabbim saglıkla kavustursun hepinizi bebeişlerişnize insallah..
kıslar slm nasılsınız bakalım meraklı bekleyiş nasıl gidiyor ben ekim annelerindeim..bebeğimi kucagıöa aldım cok sükür normal dogum yaptım:))) siz şimdi cok sabırsızsınızdır ben de öleydim...rabbim saglıkla kavustursun hepinizi bebeişlerişnize insallah..
maşallah allah bağişlasın canım...ya bızımde son gunlerımızzz,,mısal ben 40.haftamdayım ama hıç doğum belırtım yok,,sen doğurmadan bıkaç gun oncesını hatırlıyo musun anlatsan bıras,,,doğumun başladığını nasıl anladın nası gıttınız hastaneye..ay ne cok sordum ama merak edıyorumm cokkk
evet ben de normal dogurmus birini gorunce hemen uzerine atliyorum
ben 38. haftamda dogum yaptım gece sancım basladıancak ertesi gün dogurabildim:))))) cok gezmiştim ogüz sabahtan aksama kadar gezinmiştim sanırım o tetikledi....gece az az sancılarım basladı sonra arttı dogumdan 1 saat önce de suyum geldi:))))ve mutlu son bebeğimi aşldım kucagıma