- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
gunaydin pelinn ya asi deme icim ciz ediyo gecen hafta kolumdan kan alinirken igne damardan cikti hemsire farketmedi derimin altinda kan cekmeye calisti oda mosmor yapti cok feci agriyo bide yavrularimizin damarlarini bulmak icin deliyolar sinir oluyom ondlaraaa:mymeka:
ewt burcu ya gectım benım uykusuzlugu bel agrısını
kıyamıyorsun el kadar çocuk uyuyamıyor huzursuz
ayy daha ne gunlerını konuşacagız Allahın izniyle
daha dişler çıkacak alışmak lazım sanırım
masallah dıyeyım dılek az aldın bu kadar yemege ben 30 kılo alırdım
yok arzu baktım hep ates yapmadı bu ılk ası yapmaz demişlerdı zaten
eşim diyor ası bır mıkrop sonucta vucuda mıkrop gırdı ılk defa ona tepkı verıyor
günaydın cici anneler ben nihayet eşyaları yıkıyorum biraz tembellik ettim Allahtan kızım tembel annesini bekledi annemle kardeşim gelecek hazırlıyacağız ben biraz evi topluyorum ara ara girmeye çalışırım pelincim sana geçmiş olsun kıyamam ben minişe rahatsız oldu demekki Allahım nasıl yapacağız biz o ağladıkça bende ağlarım beni kim susturacak :))))))))))
sagol cnm zor valla
sanada kolay gelsın
iyi beklemişsin bu saate kadar tebrik edıyorum :)
ben çıkar
mina durmuyor öptm
günaydın kızlarrr... bugün kızım izin verdi sabah biraz daha uyuyabildimgece ben de horluyorum. bazen kendim uyanıyorum bazen de eşim dayanamayıp beni çevirmeye çalışıyor o sırada uyanıyorum:kedi:
ceviremezdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten çeviremediğinden o çabalarken uyanıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya aslında korkuyorum doğumdan sonra eski halime dönemeyeceğim diye. arada gardrobu açıp eski kıyafetlerime bakıyorum iç geçirerek acaba tekrar giyebilecek miyim :gitme::gitme::gitme:
zaten çeviremediğinden o çabalarken uyanıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya aslında korkuyorum doğumdan sonra eski halime dönemeyeceğim diye. arada gardrobu açıp eski kıyafetlerime bakıyorum iç geçirerek acaba tekrar giyebilecek miyim :gitme::gitme::gitme:
melikeee geldim kıııss
accık uzandım dı, geldim, diğer topikleri bi gezdim .. ara ara sancı vuruyor bana yaa.. birde dışarı çıkıyor gibi oluyor..uyudun mu kuşum sen gene yoksun:uhm:
accık uzandım dı, geldim, diğer topikleri bi gezdim .. ara ara sancı vuruyor bana yaa.. birde dışarı çıkıyor gibi oluyor..
sen napıyosun?