2009 Aralık Anneleri

oyoyoy yazık sana
bıraz dıkkat edeyım demezler zaten

O oyleyken zaten insanin ici erir .Bisey de gelmez elinden insanin. Ne yapacagini sasirir kalir. En kotu huysuzluklari , rahatsizliklari asidan olsun da gerci.

ayy demedeme masallah deme zaten cok yiyom neyse istahim ilk bastan acik olsaydi 30 kilo alirdimda ALLAHTAN bu son haftalar acildiikaydirigubbakcemile3

günaydın cici anneler ben nihayet eşyaları yıkıyorum biraz tembellik ettim Allahtan kızım tembel annesini bekledi annemle kardeşim gelecek hazırlıyacağız ben biraz evi topluyorum ara ara girmeye çalışırım pelincim sana geçmiş olsun kıyamam ben minişe rahatsız oldu demekki Allahım nasıl yapacağız biz o ağladıkça bende ağlarım beni kim susturacak :))))))))))

sagol cnm zor valla
sanada kolay gelsın
iyi beklemişsin bu saate kadar tebrik edıyorum :)

sagol cnm zor valla
sanada kolay gelsın
iyi beklemişsin bu saate kadar tebrik edıyorum :)

valla tam tembellik oldu gerçi eşyaları annemden bayramda aldım ama çok gece rüyamda sancılandım eşyalar hazır değil diye panik yaptım nihayet hazırlanıyolar bu gece gelirmiş bıdık ohhh hazır diye doktor artık her an gelebilirsin belki bu gece belki yarın tetikte ol dedi hafif tırsmaya başladım ama azimliyim normal yapacağım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr... bugün kızım izin verdi sabah biraz daha uyuyabildim gece ben de horluyorum. bazen kendim uyanıyorum bazen de eşim dayanamayıp beni çevirmeye çalışıyor o sırada uyanıyorum:kedi:

günaydın kızlarrr... bugün kızım izin verdi sabah biraz daha uyuyabildim gece ben de horluyorum. bazen kendim uyanıyorum bazen de eşim dayanamayıp beni çevirmeye çalışıyor o sırada uyanıyorum:kedi:

ceviremezdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceviremezdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten çeviremediğinden o çabalarken uyanıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya aslında korkuyorum doğumdan sonra eski halime dönemeyeceğim diye. arada gardrobu açıp eski kıyafetlerime bakıyorum iç geçirerek acaba tekrar giyebilecek miyim :gitme::gitme::gitme:

o daracık kotlar belden oturtma gömlek ve elbiseler minicik elbiseler giyemeyeceksiniz kötükedihüso lülülülülülü -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: ya neguzel iste eski kiyafetlerini napican bu sayede gardrobunu degistirirsin ben kocisime dedim dogumdan sonra kiyafetlerim olsada olmasada yenisini alicam dedim kizindan sira gelirse bana dedimmmkötükedihüso

accık uzandım dı, geldim, diğer topikleri bi gezdim .. ara ara sancı vuruyor bana yaa.. birde dışarı çıkıyor gibi oluyor..
sen napıyosun?

annemle kardeşimi bekliyorum bir yandan evi topluyorum bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdi kurutmada benim akşamları sancım oluyor birde felaket aşağıya vuruyor heralde ben gece sancılanacağım :))))))) sen sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun canım

merhabalar kızlar.geçen hafta bugün dr olcak şhıs doğumun çok yakın her an başlayabilir dedi nst sonucuna bakarak..sizede söylenebilir kızlar bunları önemsemeyin..sadece psikolojimi bozdu benim başka bi değişiklik yok:))).her ağrıda işte başladı diyee bi sevinç arkasına bi bakmışım ya sabah olmuş ya akşam ben hala doğurmadım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…